Vond tå


Hva gjør man ikke før å slippe å trene!!! I går var planen å forte oss å gjøre det som måtte gjøres så skulle vi begge trene. Men i der jeg løfter Patrik ned fra stolen drar jeg tripptrapp stolen med meg å den lander selvfølgelig over stortåa. Da var det den treningen å heller sitte 2 timer på legevakta. Resultat ett brudd men ikke tvers av så slapp gips!!!! Takk gud for det. Da tror jeg Erik hadde blitt litt frustrert.


I dag er den litt mørbanket men jeg er snart frisk igjen;-) så skal utnytte Erik litt i dag! Jeg skal si jeg har sååååå vondt så jg kan ligge på verandaen etter jobb mens han må låpe å gjøre alt;-) er jo ikke hver dag jeg kan det så ikke sladder alle somm har mulighet til set!

Ukens utfordring

 

Tenkte jeg skulle sette meg en utfordring til uka som jeg skulle gjennomføre. Jeg prøver jo å komme meg i form. Og greier jeg ukas utfordring skal jeg unne meg en liten gave til meg selv ;) Denne uken skal jeg ha som mål og trene 4 ganger. Kan bli litt utfordrene da det skjer noe hele tiden. Så får satse på dagene mandag, onsdag, fredag og lørdag.

 

Men hva skal jeg unne meg?

Pumps

Denne fra Din sko

 

Eller kansje en time for napping av bryn og hudpleie....

 

 

 

hits