Patrik snart 2 år

 

Tenk at lillegutt har blir allerede 2 år nå om noen dager! Som tiden flyr!!!! Å selvfølgelig skla vi jo ha selskap. Da kommer jo alle spørsmål på hva han trenger så tenkte å legge ut noe han ønsker seg (å jeg da selvfølgelig)  som tips. Er mye mer han ønsker seg også, så dette er bare ett forsag om man ikke kommer på noe :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer mamma 10.06.2012 17:06 Til toppen

Jentetur i Stavanger


Da har jeg hatt en fantastisk helg i Stavanger! Vi er 5 venninner som har hatt kontakt siden vi gikk på ungdomskolen. Så en gang i året er det tid for DEN helgen som vi venter på hvert år. Der vi møtes kun for å snakke, le, gråte , dele erfaringer og skaper nye minner og erfaringer sammen.

Denne turen var ingen unntak! Vi storkoste oss. Å jeg fikk se den fine byen Stavanger:-)

Fredag ble startet med en tur på kaia for å kjøpe helt ferske reker! Nydelig var det når vi koste oss den kvelden med helt ferske reker, vin i glasset og praten gikk i ett bare sånn jenter kan!

2 nye sko


Kom i posten her i dag! Litt uvante sko å gå i. Det er nemelig ikke stivt bak på hælene bare tøy. Så føler dem er litt ustødige. Men er super fornøyd med fargene. Å de er gode å gå i. Så er nok bare jeg som er gammeldags;-)

Én kommentar mamma 05.05.2012 15:53 Til toppen

Ny veske


Så fornøyd med dagens veske kjøp! Jeg kjøper meg kansje 2 vraket i løpe av 2 år;-) så i dag inte jeg meg en ny en ettersom jeg ikke har kjøpt noen på 3 år. Nå byttes stelleveska ut med denne her. Er stor, men her får jeg med det lille ekstra som en mor trenger å ha med inni mellom.

Føler jeg gjorde det kuppet i tillegg for fikk den for 500 kr da den egentlig kostet 900;-)

Gårsdagen

Alle kvinner fortjener å ta være på seg selv! Å vi er alt for mange som er for dårlig til dette. Vi skylder på at vi har alt for dårlig tid og for mye å gjøre.

I går inviterte jeg noen venninner på Mary Kay kurs. Å det var luksus i hverdagen!!! Der fikk vi prøve mange forskjellige spa produkter. Det er andre gang jeg har vært på sånn kurs å kan anbefale det på der sterkeste!! Det som er så positivt med kurset er at du får sprøve de fleste påroduktene. Å det er ett pluss i forhold til å handle i butikken. Man får jo ikke akkurat prøve en krem til 500 kr. Å iallefall ikke levere den tilbake om du finner ut at dette er ikke noe for deg! Alle disse tingene har du fordel av hos Mary Kay!!

Det ble selvfølgelig handlet litt produktper ;-) å gleder meg til å prøve dem å fortelle dere om det!

Sånn så det ut iallefall etter jentene hadde reist. Bare noen rester etter kveldens luksus.

Nå er det frokost med barna. Er jo fri i dag å tid for kos:-)

Hvem sa der var lett????!!!!

Dagen har gått i ett, du er egentlig sliten før arbeidsdagen er ferdig! Man setter seg i bilen henter ungene i barnehagen. Rett hjem for å lage middag. Samtidig som du skal ha ett overkommelig hjem. (noe som ikke er vanlig her!)

 

Ungene gjør kansje ikke sånn som du vil. De griser med aten. Eller netker å spise det du faktisk har brukt over 30minutter på å lage. Du får kansje ett litte "sinnautbrudd" under maten. Om at NÅ setter dem seg ned for å spise middagen sin. Jeg tror jeg altid den at sånn sitter ikke barna i denne familien. Å etter ent advarsel ol bærer det til slutt ut på gangen. For vi voksene må jo holde det vi sier å vise at når vi sier at en konsikvens kommer om ikke de hører etter mange advarsel.

 

Endelig er middagen ferdig. Bare en gang på gangen denne gangen. Man har jo veldig lyst til å være sammen med de den tiden når de er våkne. Men maten skal ryddes, klær skal vaskes, du er sliten å mener kanskje ikke å bjeffe til når de krangler å lager uten å mene det, enda dårligere stemning bare vakker på seg!

 

Man greier kansje å roe dem ned noen minutter med å se barnetv sammen med dem. Det kan være så riktig så koselig. De har roet seg ned å du koser deg med dem.

 

Så som fra inget slår tornadoen inn. Hva hendte? De springer rundr. Du prøver å dusje dem. De skriker for de vill ikke dusje. Såpe i øynene for kaldt, for varmt. Du har mistet helt tolmodigheten når de greier å vekke han du endelig fikk i seng. Du kjefter å smeller kansje mer enn du mener. Å du holder kansje litt hardi i en hånd når du flytter eller bærer dem. Mens han andre gjør på seg mens du prøver å få han andre til å sovne igjen...

 

Når de endelig er i seng å du hører dem snakker med seg selv : mamma er ikke noe snill, er bare pappa som er snill.  Da kan man føle at hele verden rase sammen å man føler seg som verdens dårligste mor! Man stiller seg flere spørsmål. Men du vet jo at du forguder barna dine. Og at dem er utrolig glad i deg også! Å man er ikke en dårlig mor selv om man opplever sånne dager. Eller hendelser som får dem til å si at de ikke er glad i deg! Det er noe som man må huske på når man føler verden kan rase sammen av en enkel liten kommentar fra ett barn.

 

Å være mamma er den vanskligste oppgaven man får her i livet tror jeg for hvem sa vel at det er lett å bli mamma.......

 

 

Med barn i bilen

Sommeren står for tur. Å det er sikkert mange som skal kjøre litt bil i sommer sammen med sine barn! Det kan jo være en utfordring i selg selv det!!!!!Vi har for ikke lenge sidn lagt bak oss 100mil på bare noen dager. Å vi stod den prøvelsen med glans. For med 3 små må vi erlig innrømme at vi grudde oss veldig. Å kjøre 50mil på en dag kan jo være ett helvete på jord hvis man har 3 grineunger med på tur!! Men jeg hadde planene klar og hadde godt mot når vi begynte.

 

For at du skal være forberdet er det lurt å ha lett tilgjengelig enkelte ting. Underholdning og syselsetting må til så jeg hadde pakket med meg en stor bag med

 • våtservietter
 • bleier
 • drikke
 • mat
 • blad
 • leker
 • DVD
 • musikk
 • nakkepute
 • pledd
 • kaffe
 • en dose tolmodighet

 

Det første man selvfølgelig skal tenke på er jo sikkerhet. Selv om man skal kjøre langt å det er fristende å la de sitte litt løsere om de sovner ol. Men tenk om det skjer noe med det mest dyrbare dere eier. Har du samvittighet til å tilgi deg selv om du hadde vist at om mitt barn hadde hatt bedre sikkerhet så hadde de overlevd ulykken., Det hadde jeg aldri greid! Så her må barna pent sitte i setene sine. Godt polstrett!!

 

Når man først er på veien å barna sitter trygt er det tolmodighetene som kan bli satt på prøven. Etter bare 30 min hører man fra baksete. Ervi snart fremme? og du vet det er minst 7timer igjen å kjøre. Hva gjør man da??????!!!!!

 

Når man føst er på turen er det greit å ha en kjøreplan. Å aktiviteter man kan finne på i bilen. Er jo kjedelig å sitte rett opp å ned. Med oss fungerte disse tingene veldig bra!

 

 • En sekk eller 2 med masse leker
 • DVD pillere kan man i dag få billig. Kjøp eller lei på bibiloteket en film du vet kan fenge. Da slår du fort i hjel over en time.
 • Ha bingo der alle deltar sammen både store og små
 • Blad tilgjengelig
 • Maten og drikke bør være uten sukker!!! Er ikke så lurt å gi dem brus, sjokkolade ol når man skal kjøre. Du vil vel ikke ha baksete full av apekatter (fnis) Alternativ er vann og potetgull om man vil gjøre litt stas på det.
 • Viktg å ha ett mål med turen. Feks er det lurt å legge stoppene til plasser ungene skal løpe fra seg litt. Mc donald kan være ett bra sted å stoppe å spise lunsj. De kan leke å løpe fra seg i lekebingen. Å de kan spise seg mette.
 • Vi har kjørelengde max 2timer om ganger. Men sover alle 3 samtidig kjører man selvfølgelig bare på;)

 

Da gjenstår det bare å ønske dere en liktig god tur i sommer:)

Sikkerhet

Vi har 2 biler som vi har ungene i. Det vil si vi må ha 6 barneseter til sammen!! Dette høres utrolig mye ut når jeg skriver det ned. Men vi er nok ikke alene som har det... Denne uken er det tilbud på Britax barneseter fra 15kg til 35. Akkurat det vi skulle ha. Vi har hatt flere Britax seter å jeg synes de er de beste setene. Noen vil si dem er veldig dyre. Men da tenker jeg. Er ikke ungene dine vært hver en krone? Hadde du hatt samvittighet til å få høre. At hadde du hatt en sikkelig sikkerhet hadde ungen din mest sansynelig overlevdd.... Mitt svare er difinitivt NEI! Så jeg kjøper dyre seter. Eller sånn ca midt på treet.

 

Så jeg har vært å kjøpt 2 sånne seter i dag:) Det er tilbud på Barnas hus nå. Kun for 699kr å jeg kan anbefale det på det sterkeste!

 

Yvonne

hits