Da er det kun en dag igjen av det gamle året!!! Så utrolig fort det har gått!!!! Mange erfaringer rikere er jeg. En kort oppsumering av det gamle året. Jeg ønsket meg ny jobb med nye utfordringer. Å det fikk jeg! Utfordringene har stått i ø fra dag en!!! Ungene har gitt meg kansje noen rynker (ikke greid å lage noen grå hår enda) men også gitt meg det fineste. Mage fantastiske minner. Vi er så heldig at vi har hatt våre mest kjære rundt oss hele dette året. Hytta har fått nytt kjøkken. 5 hundevalper har vært fast innbo her litt lengere enn planlagt. Ett fantastisk år egentlig :)

  

Mine kjære besefar og stefar kom på hytta med ny sofa. De er gode å ha å flere oppgaver står for tur på dem i 2012 også;)

 

Disse søte ga ungene mye glede i sommer

 

Min gode nabo har vært fink å fått meg i bedre form

 

Å noen fantastiske turer og minner ble det i Tresford også.

Tror ikke det blir mindre dårlig 2012! Forsatt står utfordringene i kø på jobb. Vi skal endelig få pusset opp badet. Jeg skal ha med ungene til syden for første gang. Å på jentetur til Stavanger til verdens beste jentegjeng! Å til Tresfjord da selvfølgelig også må vi en tur eller to... 30år fyller jeg også i 2012 ;) Treningen gjennoptaes for fult igjen. Ja, dette ser ut som blir ett fint år!!
Legger jeg inn for å vise at jeg lever ;)

 

Vi har hatt en super jul hit til. Å i dag skal vi faktisk feire nyttårsaften. Planene ble gjort litt om. Men for oss spiller det ingen rolle hvilken dag vi feirer dem på. Så i kveld blir det stor salutt i nabohuset!!!! Er spent på om de to elste tørr å overnatte for første gang hos vennen sin :)

 

Vi fikk så mye fint til jul som jeg skal legge ut nå frem over :) Jobben har tatt litt mer tid enn det som var planen i jula. Men sånn er det vel altid i juletiden. Da er det altid budsjetter som skal gjennomgå4

 

Ha en fin dag alle sammen
Vi har vært i Oslo på Plutti plutti pott. Å det var to fornøyde barn som sovnet i kveld. Ble mye inntrykk på de små.  For Magnus var det første gang ha tok tog og var på teater. 

 

Bare det å se Amaile så ivrig varmet ett mamma hjertet. Til å med Magnus satt å fulgte med hele tidne.  Dette var en utrolig koselig dag. Å da fikk vi fra bygda litt kultur også. For ikke hver dag vi er i byen for å si det sånn ;)

 

En enventyrmusikal for barn i alle aldre av Per Asplin 

 Bildene er lånt fra Bilettservic da det ikke er lov å ta bilder av forestillingen
 
Nå er det tild for kamp på TV Heia Norge!!!!
 
 Fra jeg var liten har altid rød vært julefargen. For noen år tilbake kunne jeg ikke tenkt meg noe annet farge å pynte med. Men nå i det siste har en annen farge tatt innmars her i hjemmer. Nemelig hvit! Synes hvitt og sølv er en nydelig vinterfarge.

 

 

Men forsatt så har jeg noen røde nisser også

 

I dag skal jeg og de to elste ned til byen for  se på Plutti plutti pott sammen med farmor og Tante Hilde. Vi gleder oss veldig.  klokka kan ikke gå fort nok til vi skla ta toget.

 

Ha en fin dag. Så skrives vi i kveld
Pepperkakebaking begynner veldig tidlg hos oss. Jeg synes man skal nye de deilige kakene hele desember. Å ikke etter jul som det blir om man venter til slutten av desember før man baker. I vrt hus skal liksom kakene være spist opp til julen er over :)

 

Så til 1 desember er altid de første kakene baket. Å det er favoritten til de små, nemelig pepperkaker!

Amalie elsker  sitte å pynte hver enkel. Kan si hun legger skjelen i hver kake

 

Å med en familien som elsker dette kan du tro vi lager mange

 

Pepperkakehuset der i mot lager vi ganske så nærme jul.

Å her er bygdas fineste pepperkakehus laget av mine 3 små gullunger
Her ble det brått stille nå når alle 3 sovnet. Erik kommer hjem i dag heldigvis. Selv om det er godt at han er borte noen ganger er det jammen det ekstra godt at han kommer hjem etter å ha vært en uke borte!

 

Ha en fin kveld alle sammen

Yvonne
Mamma var ikke så alt for lenge siden i Praha. Må erlig innrømme når hun først spurte meg om jeg ville hun skulle kjøpe med seg håndmalte julekuler at jeg var litt skeptisk. Jeg og mamma har nemelig ikke helt lik smak på juletreet ;)

 

Men med strenge innstrukser kom jeg med informasjon om hvordan de skulle være!! Å hun leverte meg helt fantastiske kuler:) Så jeg har allerede bestilt til hun skal dit neste vinter ;)

 

 

 

 

Nå ligger de å er pynt på en benk på ett fat sammen med noen kuler jeg kjøpte på Hadelan glassverk (er pakke på 4 forskjellige store kuler i merke  Sia, pris er 249kr)

 

 


Vi snakkes i kveld :)
Til meg selv!!! Jeg utfordrer meg selv til å legge ut 2 innlegg hver dag frem til jul og i romjula. Så heng på så får du se hva vi gjør de siste dagene frem til jul :)

 

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits