Endelig er dagen her!!! vi skal bake pepperkaker. Den tradisjonelle dagen vi begynte med for hele 3år siden allerede:)

 

Ungene sto opp kl 0630 å lurte på om vi skulle reise snart. Så dette blir nok en super dag!!!

 
 

Da er det bare 2 uker til davent å i dag skal det vaskes her hjemme!!

 

uka går i ett for tiden. Dagene er rett å slett for korte. Har vært mye å gjøre på jobb ettersom jeg er på kurs hele uke. Samt mye regnskap som sakl sjekkes før nyttår :) Men nok om det.

 

Jeg har mange ting jeg vil vise dere i dag. Så følg med. Først er det takvask som står på lista av ting som skal gjøres før advent! Tipper den gjørelista er lang hos mange!!!

 

Skrives etterpå :)
 

 Da fikk jeg endelig somla meg til å ta ett bilde av veggen som ble malt da Erik var borte!

 

Er superfornøyd med fargen. Å synes det ble virkelig så koselig. Her blir det mange kaffe om morran frem over her i helgene. Mens det knittrer i peisen på siden som vi kan se inn i :) Å forran oss kan barna sitte på leke noe som vi alle liker når vi har tid i helgene.

 

  

Hva synes du om resultatet?

 
 

I dag spratt (kansje en smule overdrevet) jeg opp fra sengen når ungene våknet. I dag tankte jeg å lage frokosten ekstra koselig :) Er jo tross alt søndag å en trist dag er det ute! Så hva er bedre da enn å tenne levende lys, lage kakao med krem og pålegg på bordet. Vi har som regel aldri tid eller prioriterer sånt. Så ekstra koselig ble det når alle ble med! 

 

Stemningsbilde ble det i
Denne dagen begynte ikke så bra. Å videre gikk det bare forsatt en vei. Det var desverre nedover!!!!  Først gikk varmtvannsbrederen vår hjemme. Brått ble det tomt på varmtvann. Hva gjør man da jo ringer min kjære vaktmester (som er stefaren min ;) ) Tar med meg barna hjem til mamma. Sånn at jeg får tatt meg en dusj. Konklusjonene var at ny breder måtte til.  Så skulle jeg en liten tur innom jobb. Å tror du ikke at vanne hadde gått der også!!!!!!!! Så da var det å finne ut av det.  Heldigvis vil jeg si så var det halve bygda som hadde ikke noe vann. Så det måtte kommunen ordne å ikke meg ;) Det har blitt litt i overkant mye vannprøblemer i dag.

 

Men nok om det. Ikke SÅ innterresant tema å høre om. I morgen er det allehelgensdag. Så jeg og barna har vært på plantasjen å kjøpt krans. Vi skal ut å tenne lys på graven til Eriks far. Alhelgensdag er kort fortalt har vi i Norge begynt med denne "minnefesten" for 10 år siden. Vi feirer den 1. helgen i November. Å vi  minnes og hedrer de døde med å tenne lys på gravene til være kjære.

 

Nå er det kveld her i stua. I morra er det en ny dag. Å jeg skal prioritere å ta bilder av ting jeg vil vise dere :)

 
 

Å så er det fredagskveld!!!

 

Erik kom hjem i dag fra jaktprøve. Å som forventet ble han overrasket over hva ho mor hadde gjort når han hadde vært borte! Midt i setningen der han ivrig snakket om jakt (ikke altid jeg hører etter, men later altid som jeg er VELDIG interresert) stoppet han å så neimen hva har skjedd her!!!!

 

Ble litt for liten tid midt på dagen i dag til å ta bilder. Så prøver igjen i morgen ;)

 

På Kid har de nå fått mange nye "julesnegetøy". Å det skal jeg gå til innkjøp på i år. For ei som liker jul må det nok være litt jul på soverommet også ;) Hadde det ikke vært deilig å våknet julaften med 3 barn som kommer spente inn i sengen kl 6 om morran klar til en spennede dag!

 

 

Nå er det senkveld før senga kaller

 

 
For noen er det nok allerde snart lunsjtider alt.  Sånn er det iallefall på meg i dag! Ungene våknet 0530, gjesp! Å g er det planleggingsdag i barnehagen. Heldige meg kunne levere ungene i pysjen til mamma i dag. Noe de synes var utrolig stas!!

 

Nå er det jobb i noen timer. Før jeg skal ha med meg alle 3 barna alene på Ikea!! Jepp det kan bli en utfordring. Men den får man ta når man er så desperat som jeg er nå for å kjøpe det som skal i stua ;)

 

Så føl med i kveld. Det blir nok noen før og etter bilder ;)
Mens Erik er borte benytter jeg å forandre litt på ting her hjemme.  Å det første prosjekte er ferdig allerede!!!! Ble desverre for mørkt her inne sånn at jeg kunne ta noe bilde av resultatet.

Dere skjønner at jeg har malt no.....

 

I denne fargen ;)

 

Ha en fin kveld alle sammen
Ja, hvor ble mandag av sier bare jeg!

 

I dag har det bare vært en tur hjem for å spise middag å være litt sammen med barna. For nå må jeg faktisk ned på jobb igjen. Sånn er det desverre når man har ansvaret på jobben. Men utfordringer tar man vel bare på strak arm ;)

 

I helgen skal jeg pusse opp litt. Så bare å følge med så får du se resultater med en gang! Stikkord for prosjeketer er farge, stort, hvitt.....

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits