i.d sminkene er kjent lande over. Å fler og fler har blitt opptatt av at sminke skal være mest mulig miniralt. Det er bra å bruke for huden.  Huden får "puste" .Miniralsminke legger seg ikke som ett belegg å tetter ei heller alle porene vi har.  Selv har jeg egentlig brukt bare smike fra Dior de siste 10 årene. Men tenkte jeg skulle prøve miniralsminke her i sommer. Min lillesøster tipset meg om siden http://eyeslipsface.no å her får du kjøpt miniralsminke for slikk å ingen ting. Ligger på ca 15 til 40kr tingen. Ja du hører rett!!!!!!!!

 

Dette er alt jeg fikk for 200 kr! For at man ikke skal oppleve å må fortolle tingene må man huske på å betille for ca 170 sånn at med portoen kommer på 200 kr. Høres kansje litt lite ut mens man tenker på at hva man får for den prisen er det jo masse!!!!

 

1. gang du bestiller får man beskjed om at det tar 14 dager før man får varene. Det er noe de opplyser oss om. Men andre gang får du varene etter under ei uke! Så da vil jeg jo kallle det godt levert og raskt.

 


 

Fargene på sminkene kan juge litt. Men hva gjør vel det når det koster 20kr. Den har jeg faktisk rå til å hive hvis jeg bommet sikkelig. Men ett tips er å ta det hakke mørkere enn det som vises på bilde. Da passet mein iallefall ;)

 

Så alle prinsesser legg pc på fange å bestill billig miniralsminke fra nette.  Vi prinsesser fortjener å pynte oss både til hverdag og til fest! Å nå står jo julebord og juleselskap snart for tur. En fin venninnegave kan det også bli. Bestil for en hunderlapp og pakk det fint inn i silkepappir. Å vips har du en fantastisk julegave også.

 

Anbefaler sminkene til alle sammen. Ung som gammel ;)

 


 
Hva ant kan jeg si! Overskriften taler for seg selv :) I går var det rene julaften her! Vi feiret Magnus som ble 3år i går. Først var det barnebursdag. Om med en litt kvikk oppryding, se på lekene som han fikk var det bukket for nok en bursdag her hjemme med de voksene. Selv om det er bare han som har bursdag drypper det altids noe på de 2 andre også. Så her var det rene julaften med pakker,  stor stas for både barna og mor.

 

Jeg hadde øsnket meg klær til han å det fikk han ett hel haug av :)

Denne deilige Skogsda joggedressen

 Min mormor har strikket en så fin kofte! Nå har gutta like

 

Penklær er fint å få nå før jul til alle selskap vi skal i! Han har nemelig vokst fra allt av penklær han hadde

 

 

Ull er gull er en sanhet i seg selv! Om vinteren går ungene våre altid i ull. Det var en periode min kjære mor og svigermor var i tvil om vi hadde noen andre klær til ungene våre ettersom de kun hadde på seg ullundertøy hver gang de var her. Men det har vi bare vi foreldre som elsker at de har dem på. Så selvfølgelig fikk jeg ulltøy.I tillegg fikk han noen fine leker som vi skal teste ut.

 

En fin søndagsmørra har det vært her for ungene har lekt så fint å mor kunne ha slappet av på morran. 2 vaskemaskinenr er vasket, den 3 går nå. så er det 2 bursdager igjen i dag. Dagen kommer til å fly unna som altid.

 

Vi snakkes i kveld
Da er det lørdags morra å ungene er nok som vi voksene glad det er helg! Dagen i dag skal bare gå i av å feire Magnus. Han er så stolt å gldere seg så mye.

 

Nå er julen snart her, om bare en måned kan vi som er mest ivrig pynte huset til en fantastisk julefeiring!!!! Har flere av dere begynt med julegavehandelen allerede? Jeg har altid vært en som begynner veldig tidlig. Gjerne i sommer. Men i år har jeg ikke kjøpt en eneste en!!!PANIKKEN brer seg kjenner jeg. Så nå skal hode legges i julemodus og begynne å tenke på hva vi skal gi venner og familie. Julelister skal skrives, interiørting kjøpes inn, kaker bakes og julemusikk skal spilles på cd spilleren:)

 

Med dette ønsker jeg dere alle en fin fin lørdag

 
Endelig har jeg funnet en stueklokke som passet på den veggplassen jeg hadde sett for meg at den skulle være på.

det tok sin tid, men nå er det på plass, å jeg er fornøyd. Er gøy å se at barna får også glede av den å ser på den å spør, hva er klokka nå mamma?

 

 

Nå står siste kaka i ovnen. Her blir det fult hus i morgen med først en barnebursdag så blir det en voksenursdag på ettermiddagen.

 

Ha en finfin kveld alle sammen :)
Jeg bare elsker denne som gir en god lukt i huset! Litt dyr men den er vert det!

 Den er fra merke Durance og lukter vanilje. Egentlig synes jeg sånne luketer har en tendens til å bli alt for sterke og inntense , men luktene i denne serien synes jeg ikke er det. Man kan også kjøpe såper, vaskemiddel og forskjellige kremer i dennne serien. Bare å teste ut ;)

 

Nå er det vel på tide å komme i gang. Tenkte jeg skulle prøve å gå litt før fra jobb i dag. Skal nemelig ha 2 burdager her på lørdag. Så i kveld blir det nok en sen kveld.  For kaker må bakes og hus må ryddes! Best å sette i gang dagen!

 

Ha en fin dag alle sammen
Å roen skulle ha senket seg her hjemme hos oss å jeg hadde sett frem til en rolig og STILLE kveld sammen med tven! Men Erik bestemte seg for å ta inn alle 3 hundene så her er det iallefall ikke stille!!!

 

Nå er det tvkveld med Mine favoritter Luksusfellen og Tandurudbakken:)

 

Ha en fin fin kveld
Her på stuegulvet kl 6 om morran!!! Her går traktorer og skutresker i trafikk frem og tilbake :) Magnus er 3 år i dag! Gratulerer med dagen gutten min.  Han ønsket seg en ting til bursdagen sin å det var skurtresker, eller skutrekker som han kaller det ;) Det mått jo han få. Så nå er han i ekstase. Mens lillebror prøver å ta i fra han skutreskeren prøver han inherdig å forklare at : Det er min gave Patrik! Søte er dem enda kl er bare 0600

 

Ha en fin dag :)
Er bare innom for å si god morgen:) Fikk så god tid på morran når lillemann bestemte seg for å stå opp like tidlig som pappa i dag! Gjesp! 530 er litt for tidlig for meg når man vet man kan sove til 0630. Men morgenstund har gull i munn å dette kommer til å bli en fin dag! Masse å gjøre på jobben og i tillegg er det tilbake til tredemølla i dag. Har hatt en pause på noen uker nå.

 

HAr dere foresten sett Bavac sitt nye treningsutstyr? Er bare så fint!!! Å jeg gleder meg til det kommer i butikken, da tror jeg at jgeg skla gå til innkjøp av en ny treningstopp fra dem:)

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildene er lånt fra Tone Damlie sin egen blogg. Ei pen jente som jeg vil påstå er sånn som oss "vanlige" mennesker. Jeg ble veldig positivt overasket da jeg så at hun ikke bare legger ut glam bilder. Men også nydelig la hun ut bilder usminket og syk! Bra gjort Tone:) Det viser bare hvor bra forbilde du er!!!!! Å nydelig sangstemme har hun også ;)

 

Yvonne
For en bra start på uka! Ungene var fantastiske i dag tidlig ( det er ikke en selvfølge her om morran når vi forlater huset) Å jeg hade time hos hudpleien med dyprens på menyen!!!

 

Til jul og bursdag var jeg så heldig at jeg fikk gavekort på behandlinger på hudsalongen på Nittedal. Å det var så godt å kunne stenge kontordøra en time i dag midt på dagen å få sånn luksus i hverdagen.  Selvfølglig ble det litt overtid da,  men det var SÅÅÅÅÅ hvert det. Ikke synes jeg prisen var så ille heller. Dyprens for ansikte kom på 600kr. Med napping av bryn også ;) Hun er veldig flink hun som driver. Rolig dame som man trenger når man skal få roen.

 

 

I kveld har jeg vært superflink ( synes iallefall det selv)! Huset er ryddig, jeg har gjort unna noen  få julegaver. Å kost meg i sofaen med Luksusfellen! Mitt favorittprogram:) Nå er det snart i seng før en ny dag står for tur. Å jeg har ikke mindre på tapeten da!!!!

 

Ha en fin kveld alle sammen :)

 

 

 
Å se at jeg faktisk har hatt lesere selv om at jeg ikke har vært innom her på evigheter.  Å denne gangen skal jeg ikke komme med noen grunn for at jeg ikke er innom.De har dere nemelig hørt flere ganger!

 

Er det flere her som har vært på damene aften igjennom Bohus? Det var jeg å det anbefaler jeg å være med på:) For dere som ikke vet hva det er så er det en kveld Bohus setter av til å ha en foredragleser der som selvfølgelig snakker om interiør. Jeg har vært på det 2 ganger. Synes forsatt det er en del de kan bli bedre på.Men jeg synes det er veldig gøy å reise på sånt.

 

Selvfølgelig kom jeg hjem med en stor pose med interiørting ;) Å en ide som skal ut i live første helgen Erik skal på jakt;) Bilder av tingene skal dere få se i kveld. Nå skal vi faktisk bare kle på oss, ta med en kaffe to go å sette nesa mot Sverige for en Harrytur. Altså ikke bare det. Vi skal levele en hundevalp også. Å da skal jeg benytte sjansen til å handle litt. Kansje det blir noen julegavner også i handlevogna!!! Er jo ikke mange dager til jul nå

 

Ha en finfin søndag så lenge:)
Atter en mandag er snart over! Å hvor ble den av?? Klokken er allerede mange. Å jeg skal på trening før hode skal treffe puta.

 

Fikk pynta opp med en liten ting i helgen. Det ble veldig pent når jeg tente på lysene på staken.

 

Alt er gjennbruk. Erik fant givire i skogen en jaktdag, lysestaken er kjøpt på loppis og kassa fant jeg i boden ;)

 

Nå er det tid for Diamantspille sammen med de 2 elste før de skal i seng og det er treningstid på ho mor :) Ha en fin kveld alle sammen

 


 
Hver gang jeg har hatt ett avbrekk og kommer tilbake lover jeg hele tiden å komme sterkere tilbake. Men hver gang får jeg stryk på den innsatsen!!!!!! Jeg er superdårlig til å blogge for tiden. Jeg hr selvfølgelig en unskyldning (det har jeg altid ;) ) Tiden strekker ikke til!!!!

 

Jeg har som sagt begynt å jobbe andeledes. Iallefall skal jeg gjøre det frem over en stund. Det har blitt en del forandringer på våre dagsrytmer. Er hetl vanlige som alle har! MEn for oss var det ikke helt vanlig. Så vi har brukt litt tid på å finne en rytme.

 

Samtidig prøver jeg å være flink til å trene 3 ganger i uka! Heldigvis har jeg full støtte fra Erik (om jeg gjørde etter ungene er i seng) Å på kampen mot babykg, har jeg faktisk nådd mitt første delmål. Å jobber meg ned mot mitt neste delmål :)

 

Ser dere jeg hadde unskyldningene på rams ;) Men bort fra mine unskyldninger!

 

I dag var vi hele familien en tur på Plantasjen. Å jeg og Erik gikk skuffet ut. Mens ungene var så glade!!! Vi var på utsikk etter frukttrær på  -70%, men der var det ribba!!!! Så skulle vi ha oss ny dørmatte. Erik kom tilbake å svarte bare at han synes de var stygge å ville jeg ha noe sånt så hadde jeg ikke peiling på interiør! Å han glimtet til for de var de styggeste jeg hadde sett!! Så det ente med 3 planter røsling, en orange plante jeg skulle ha på ene bordet og en pakke med årets første 5pak med marsipan! Kan tro ungene spiste middagen fort når vi fortalte at det var dessert om de spiste opp ;) Å det blir nok langt i fra siste vi kjøper for vi elsker alle de marsipanbrødene!!!

 

Vi fikk jo kost oss litt med å se på julepynt da! Håper det skal mer dit også!!! Nisser og ferdigpyntet juletrær er alt på plass!!! Mange synes det er alt for tidlig. Å det forstår jeg godt at folk synes!! Personlig ELSKER jeg julen. Men jeg hadde synes det hadde vært bedre om de ventet til nærmere slutten av oktober enn begynnelsen! Men da er det bare å begynne nedtellingen!!! KUN 12 uker igjen til jul, JIPPI!!!!!

 

250209-1-1256211873635.jpg

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits