Da har mine søstre greid det igjen! Etter mye mas på at det var på tide med ett nytt innlegg så gir jeg etter. De var her i går kveld og satt å koste oss med potetgull og dipp. Selvfølgelig 2 skåler med godis også hadde vi ;) Å etter dem holdt meg våken til 2 i natt ( jeg må jo opp litt over 6 fordi da våkner småtrolla i huset) tok jeg "hevn" med å vekke de til frokost med nystekte baguetter og egg kl 830 selv om jeg viste de ville sove lenge! Hehe må jeg opp tidlig må de også!!

 

Men til overskriften! I hele 2 år har vi snakket om at vi skal "male" peisen for den begynte å bli gangske så rusten i fargen. Å det jeg tenkte når jeg var ferdig. Hvorfor har jeg ikke gjort dette før. Det tok litt over en time og den ble mye mye finere!

 

Før

 

Å for 250kr blir resultatet

 

Er jo nesten som ny igjen jo:) Så da er det bare å glede seg til kalde høstvær!

 

Ha en fin dag videre å nyt lørdagen

 
 

Som tiden flyr for tiden!!! Der er allerede søndag å den skal nytes:-) først skal vi få i oss en frokost før vi må prøve å gjøre noe fornuftig. I går gikk bare dagen til å ikke gjøre noe fornuftig. 2 dager etterhverandre med ikke noe ting blir som regel til at jeg kjeder med og blir rastløs. Så i dag skal alle mann ut å rydde ute. Vi er jo godt ute i september alt å det er det tid før hagerydd. Døde blomster skal bort, skrot skal kastes og trampolina må snart pakkes ned. Ja litt har vi å gjøre! Er bare å få på seg fillene å begynne skjønner jeg:-) ha en fin dag vi skrives i kveld
 

Er dere som meg, blir nesten litt sånn irritret over folk som på død og liv skal få frem at mandag er jo så bra dag!! Det er den beste dagen i hele uka!!! Altså nei, mandag er ikke altid den beste dagen i uka! iallefall ikke hver uke. Barna blir vekket om morgen, sure for at de må stå tidli  ( å det sa dem ikke når de sto opp kl 0600 i helgen da var det jo fridag) Vil ikke kle på seg for de har friskt i minne at det er godt å daffe litt på morran å få en rolig start på dagen, man løper frem og tilbake for å lete etter alt man skulle egentlig vært flink å pakket i barenhagesekken på søndag. Men akkurat da fristet sofen mer og man tenker det tar man i morgen tidlig.

 

Endelig er ungene i bilen man kjører til barnehagen. Å man må kansje stå i kø.... vel i barnehagen har man glemt bleier som hadde gått tom, eller fruktdagen(står selvfølgelig i gangen pent og pyntlig ved døra) man prøver desperat å snike seg ut uten at de manglene blir oppdaget, er jo bedre at de oppdager de etter at du har gått da får du liksom ikke gjort noe med det like vel!

 

På jobb er det titals lapper og mailer som har kommet iløpet av helgen. Å kaffen prøver man å få i seg mellom slagene! Lunsjen svelger man nesten hel for an vil jo ikke begynne uka med overtid og stresser seg ut døra for å hente ungene. Presser seg inn i kølen for å komme seg fortest ut på veien. Med livet som innsats noen ganger. Å i barnehagen blir man minnet på at man hadde glemt bleiene så småen har "lånt" bleier.

 

Hjemme og middagstider : JA mandag da skal man spise fist, man skal jo vøre SÅ sunn det er jo tross alt på tide at man skal ta seg inn etter helgas utskjeinger! Så da blir det brent fisk i kantene og overkokte grønnsaker, for man har jo løpt frem og tilbake mellom unger som krangler og er slitene etter en dag i barnehagen. Og mens du løper og setter på en oppvaskmaskin med klær for du skal iallefall ikke være lat, det er jo mandag!!!

 

Leggetid er ikke mindre en utfordringen selv! MEd overtrøtte unger som ikke vil legge seg aå tidlig, ja men i helgen fikk vi være oppe til 8 hvorfor får jeg ikke det i dag? fordi det er mandag å da må vi legge oss tidlig! Det er uretferdig, hvor mange dager er det til helgen?? 5 dagerheleh 5dager!!!!!!

 

Ungene i seng og drømmer søte drømmer. Man kan jo ikke sette seg ned for det er jo mandag! Da skal man jo liksom bli så mye flinkere til alt. Å da må man jo få en god start på uka så man må jo trene. På med treningstøyet, hører sofaen ignirerer det med ett tungt hjerte! Etter trening og dusjen er tatt er det en time i sofaen hvis amn er heldig før høde treffer puta og man går inn i drømmeland..

 

Jeg skjønner jo godt hva de mere med at mandag er en så fin dag :) Men det er ikke altid man opplever den så bra. Er vel kansje den vi flest opplever som stressens dag. For min del har jeg hatt en finfin mandag. Å han har heldigvis vært bedre enn det den står skrevet over her. MEN jeg har hatt sånne dager som det også. Å da er det overhode ikke noe som er mer irriterende enn å lese om de som synes mandag er den beste dagen i uka!

 

Men dere ha en fin mandag og senk skuldrene ;)

 

Patrik bare elsker å gå tur med lille My


Er kansje ikke så rart når han føler at han greier det. Er ikke akkurat noe han er vant til! Våre hunder er i en litt større dimisjom kan man vel trygt si!

Tror han gjerne skulle hatt henne med seg hjem innimellom. De deler alt når de er sammen. I dag var det potetgull og cola som ble delt. For å ikke nevne de mange kosene de gå hverandre


Min søsters lille hund, er jo søt og liten ikke rart han liker den;-)
 

I dag har det vært en sånn dag man ikke vil skulle ende!!!! SDola har vist seg fra sitt beste. Å gitt oss en fantstisk høstdag, perfekt til tørking av all klesvasken som hadde hopet seg opp. Å til å lutfe både barn og voksne. Hadde mange vaskeplaner i dag. Men dagen har flydd uten att det har blitt vasket noe som helt av det som var planlag. Jaja hva gjør vel det, det som betyr noe er vel at man har slappet av og kost seg :)

 

Til en liten lykke har jeg måtte bestilt en del klær til Magnus. HAn har jo vokst SÅ mye i sommer!!! Herre min, ingen av klærne hans passer så å si. Han har vært ett barn den siste uken med genseren litt opp over armen og nesten som en magetopp på magen, hihi satkkar gutten min. Å jeg ble litt glad når han i dag spurte om han kunne få litt pynteklær. Å der er ikke mor sein å be. Synes det er gøy at han liker å pynte seg litt innimellom. Noen som har noen bra nettbutikk for barneklær å anbefale?

Håper alle har hatt en finfin lørdag. I morgen er planene klare. En tur til Plantasjen for noen høstblomster og så kommer min lille søster på middag:)

  

 

 

 

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits