Har fått inn så mye fint til høstens interiør! Jeg har vært allerede innom flere ganger. Å jeg noe har blitt med hjem også ;)

 

Som disse to søte rådyrene her

 

 

Dem har fått plassen i skapet mitt på stua. Dem passer veldig godt der sammen med ett horn fra en elgekalv!
Da er vaskemaskinene testet og jeg var fornøyd.  Dette var første gang jeg skulle prøve meg på jungelen av vaskemaskiner. For den første jeg hadde fikk jeg og den første Erik kjøpte seg(den som nå gikk dunken etter nesten 10 år) var en morra hans hadde sagt. Erik, nå reiser du å kjøper den denne maskinen! Å den har vært fin til oss.

 

Så denne gang skulle vi stå på egene bein. Vi er jo en stor familie. Så helt skulle jeg ønske det fant en del større maskiner på markede. Mile var den jeg ønsket meg mest. Men så Summørsaktig jeg er så synes jeg det var litt mye penger å bruke på en maskin....

 

Kriteriene jeg tenkte på når jeg skulle kjøpe var, bruker lite strøm, stor trommelåpning, hadde nok kapasitet til minst 7kg klær. I tillegg skulle den ha helst 1600 omdreininger. Å pris hadde en rolle denne gangen. Så litt på Elektrolux, den ble det ikke. Synetes ikke den holt mål med tanken på det jeg var ute etter.

 

Valge falt på denne!!

 


Ett ukjent merke som ikke jeg hadde hørt om før. Så det blir spennende å se om den lever opp til forventningene:)

 

Tips når man skal kjøpe store ting er å kjøpe dem igjennom internett. Jeg gikk inn på Lefdal sin nettside. Bestilte varen der. Den var klar til å bli hentet etter 2 timer. Å man sparer masse penger på det! Over 2000 kr for å gjøre det på denne måten. Om man er usikker på hva man vil ha. Går det fint ann å reise til butikken snakke med en kunderådgiver. Så kan man tenke litt på svare å gå inn å bestille den på nettet fra samme butikk ;)  Litt sleipt, men masse penger å spare!!!!  
Endelig sier jeg bare! Føler at denne helgen kom i tide. Selv om vi skal ha bursdag her hjemme skal jeg greie å slappe av litt også! For kakene er jeg så heldig å få hjelp med ;)

Vaskemaskinen vår gikk dunken nå på mandagskveld. Å ettersom Erik har vært på jakttur, drøyde jeg helt til han kom hjem.  Så i kveld instalerer han ny vaskemskin :) Å jeg fikk i oppgave å rydde på "vaskerommet" og lære med maskinen. (Aner jeg en viss diskriminering med at han ikke vil lære den...) Så i morgen blir det vasking av klær for her er det ett fjell av klær som trenger en vask.

 

Nå har det dessverre blitt for mørkt til å ta bilder. Så i morgen skal jeg fly litt rundt med kamera å vise dere det nye interiørtingene som har kommet på plass:)

 

Nå er stua full av stearinlys, Idol er godt i gang, ungene sove søtt, så nå er det tid for å bare ta helg:) Kos dere i kveld å stikk innom i løpe av helgen for det kommer bilder ;)

 

 
For litt tilbake var jeg og bestevenninnen min på topptur! 1430 meter over havet!! Å selv om jeg synes det var tungt å gå den siste biten da vi nesten måtte krabbe oppover var det helt fantastisk utsikt vi kom til!!

 

1. pause! Her er jeg forsatt rask og frisk

 

Opp her måtte vi nærmest klatre. Ser ikke SÅ bratt ut, men kan love deg at denne strekningen var sinsyk tung!!!!!

 

TOPPEN!!!!

 

Å nyt den fantastiske utsikten vi hadde :)

 

 


 

 
Dagen har vært utrolig spesiell i dag.  En kolega fikk sparken. Mens jeg fikk tilbudet om en nestleder stilling på jobben. Jeg ble selvfølgelig kjempeglad. Men samtidig er det litt vanskelig å være glad. for jeg likte den gamle nestledern veldig godt. Å kommer til å savne henne veldig på jobben. Det som er bra er at jeg vet at hun er ei kjempesterk kvinne å kommer til å gå videre i livet enda sterkere.

 

Så frem over kan det jo hende jeg har litt tid til å blogge litt igjen :) For her går det forsatt på full gir hele dagen. Min lille prinsesse har blitt 4 år. Å det måttes selvfølglig  feirest! Litt småting har jeg også fått gjort her hjemme så nå har jeg noen ting jeg gleder meg til å skrive om! så flere innlegg er rett rundt hjørnet!

 

 

 

 
Her i huset var det nesten krise da Erik oppdaget at vi ikke hadde kanalen som kampen mellom Danmark og Norge går på!!! Men for at jeg skulle få trene i dag, var jeg smart å bistilte kampen på nette. Hihi da kan jeg reise med god samvittighet :)

 

Regner med at det er mange mannfolk og kjerringer for den sags skyld som skal se kampen i kveld!!

 

HEIA NORGE!!!!!!!!!

 
Da er den offisielle bloggingen i gang i gjen etter en sommerferie :) Jeg henger jo litt etter, men prøver å skrive når jeg har muligheten :)

 

Nå her høsten så absolutt i annmars! Noen mener vel på at den har vært det lenge allerde. Vi er jo ikke bortskjemt med sol i sommer! For allerde har vi hatt masse nedbør.

 

Men for min del synes jeg det er helt greit at høsten er her. Å jeg nyter dagene jeg kan fyre i peisen :) Heldig vis har Erik vært så flink å hogd masse ved. Så min jobb blir å fyre.  Det var mange i fjor vinter som fikk kjenne kulden på lommeboka. Med skyhøye strømpriser var det ofte tomt i hyllene til de som solgte ved. Så har dere begynt å planlegge årets varme til vinteren......

 

Her er det jeg skal varme på :)

 Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits