For ett sikkelig høstvær det er i dag! Har fryst i hele dag og har bare drømt om en stor kopp med rykende varm kakao og krem ;) Men når jeg skulle lage hadde jeg ikke alt, så nedtur!!

 

Så i dag har jeg egentlig bare ligget på sofaen etter barna sovnet.. Noen dager er det bare godt å legge barna. Selv om jeg hadde super dårlig samvittighet. Jeg har nemelig vært i kjeftehumør i dag. å en kombinasjon med slitene unger og kjeft kan man bli en ikke pedagogisk mamma. Så hadde litt dårlig samvittighet når de sovnet å jeg fikk 5 min for meg selv...Lover å være en bedre mor i morgen og resten av uka :)

 

Jeg og søstrene driver å drømmer om en jentertur med  spa så da sitter vi å drømmer litt om tur. Å det ser lovende ut at det blir en julespa på oss!! Turen ser ut til å gå til Riga og ligge på ett fint hotell. Søstra mi mente det ikke er så mye å handle der. Men Riga er en fin by og det er sikkert mye å se. Noen som har vært der før? Håper den går i boks. Men før det er det masse som må ornes og organiseres. Det er det "dumme" med å drive egn butikk.

 

Kommer med ett lengere innlegg i morgen. Nå må jeg gjøre litt før boka på nattbordet kaller ;)

 

 

Når vi var i Creta var det mange stede man kunne ta fiskespa!! Å selvfølgelig måtte jeg prøve;-)

Det kilte litt. Å det var en veldig rar følelse og putte bena oppi til mange fisker som skulle "spise" deg. De sto klare til å jobbe så ført du tok vene rett over vann. Og som du ser er det ikke bare 2 fisker!!

Men bena ble utrolig fine etterpå. Å jeg skal gjøre det flere ganger. Så neste gang jeg er i syden skal jeg gjøre det igjen. En jeg tror ikke kommer til å gjøre det igjen er mamma!

Se på verdens søtese grimase når hun putter bena oppi!!! Det tok lang tid før hun greide å putte vene oppi. Og hun likte det så absolutt ikke!! Så hun får jeg aldri med på fiskespa ;-)

Barna synes også dette var skummelt og turte ikke å putte hånden nedi. Håper de ikke får vrangfårestillinger om at man blir spist av fisker;-)

Ha en super kveld da dere. I kveld er det Dallas! Mitt nye favoritt program
 

Da er kvelden her! Den siste dagen før det ikke er fri før det braker løs med hverdag igjen!!! Er jeg klar for det? NEI!!! Vet jeg har tånn med arbeid å ta igjen, og har en hektisk høst forran meg. Fylt med kurs, møter og andre koselige ting :) Å ikke noe fri før nærmere vinteren. 

 

Men det skal sies at det er altid godt å komme inn i hverdagen igjen etter ferien. Herre måne, dere vet at det er under 4 måneder til jul nå!!!! Med andre ord nå begynner den beste tiden jeg vet om. Høsten er her, selv om solen glimter til med fint vær innimellom. Høst = fine farger, masse innekos og jakt. Ikke jeg som jakter men gubben å da er det ikke noe annet som står i hode på han helt til mars måned igjen. Det kan være tøft innimellom å være jaktenke, men som regel går det veldig bra. I begynnelsen er jeg veldig iverig på å få han ut av hus ;)

 

Planer for uka er å få ryddet ute. Vi hae en del søppel stående etter oppussing her. I tillegg står rydding av klesskape for tur. Mulig jeg må få inn forsterkninger som søsken på det siste oppdraget ;)

 

Må forresten vise dere den deilige maten vi fikk i konfermasjonen til til Karianne

 

Forrett: tacolefse fylt med laks i den ene og spekeskinke og ost NYDELIG

 

Hovudrett: oksestek med fløtegratinerte poteter og sopp

 

Dessert: Dronningmod desser med mørk sjokkolade og jorbærsausNå er det mamma mia resten av kvelden

 
God morgen bloggen:)

I dag er det den store dagen for nabojenta vår Karianne som skal konfirmere seg! Å det skal feires med selskap etter kirken. Å hva er bedre enn å ha på seg bunad den dagen. Er så mye jobb spart når man har bunad! Den passer i alle anledninger, er ikke rart jeg elsker bunaden min.

Men litt gøy med litt sprekt tilbehør til også. Så i dag ble det rød neglelakk til;)

 

Ungene skal ikke være med de skal få sleppe å sitte flere timer med matborde og heller kose seg seg der. Regner med at de blir dilla masse med :)

 

Da var in alenetid tydligvis brukt opp. Ungene satt så fint å lekte så jeg snek meg til en kaffe og ett lag neggelakk. Nå skal bunadskjorta strykes

 Ha en fin dag videre :) vi blogges i kveld
 

Min kjære lillesøster har kjøpt seg leilighet. Å ettersom hun ikke blogger er jeg så heldig å få vise hva hun har gjort! Hun har gjort masse og har fått det så fint! Så her er det mye å glede dere over:)

 

Første jeg vil vies dere er en enkel måte å utnytte ett vaskerom på. Her var det egentlig gule kjedlige vegger. En vaskemaskin stod inntil veggen. På den andre veggen hang det ubruklige hyller av plast som så helt grusomt ut. Eneste orde jeg har for dette vaskerommet er grusomt!!

 

Det tok akkurat 1 kveld å utføre mirakler! Med å skvette en del maling på veggen, så all den grusomme gul/sennepfargen forsvant. Den ble byttet ut med fargen Harmoni. Hyller ble fjernet, Ikea er reddningen med billige løsninger ca 1000kr . For kun fikk hun seg en benk og skapplass. Så lite som skal til før man greier å skape seg ett fint vaskerom.

Vaskerommet mangler overskap, men dette er en billig løsning som man kan gjøre på en kveld. Kansje du blir inspirert til å sette i gang ;)

 
 

 

Ha en forsatt finfin kveld 

 
 

God morgen alle sammen!!

 

Endelig er baderomslampa på plass!!! Jeg er så fornøyd med den. Mens Erik er nok ikke helt enig med meg der. Han fikk nemelig beskjed om at han måtte gå å henge opp lampa på badet. Da kom det sånn passe oppgitt stemme, nei Yvonne, Yvonne, Yvonne...... Jeg stikker hode inn å sier: Ja kjære, er den ikke fin???!!! Erik: Man har da ikke prismelampe på DO!!!!!!!!! Men uten mer klaging hengte han opp. Tror han har gitt meg opp ;)

  

Lampa er oppe og jeg er fornøyd. Snart kommer det før og etterbilder av badet! Det er STOR forandring!!!
 

Hei bloggen!

Nå er sommerferien over for i år (iallefall på mandag) !! Vi har kost oss en uke på Creta nå. Å det var så deilig. Jeg elsker varmen å nyter bare å ligge rett ut på solsenga.  Så en uke med sol var utrolig godt for en norsk kropp. For her har det ikke vært akkurat sydensommeren ;) Men som overskriften sier, borte bra hjemme best er SÅ sandt for mitt vedkommende!!! Elsker å komme hjem igjen til mitt eget. Man setter vel kansje litt mer pris på hjemme sitt når man kommer hjem igjen etter ferie.

 

 

Vi var på ett kjempevennlig sted for barn. Noe som er ett must når man har barn. Er det en ting jeg vil klage litt på er vel at kostholde ikke var så variabelt for de minste. Middagene besto som regel i pomme frites og pasta. Noe jeg ikke synes er mat!! Jeg kunne jo servert "voksenmat", men det ble nedstemt når de kunne gå å ta mat selv fra barnebordet. MEn til voksne var maten veldig bra.

 


 

Uten om bamseklubben (som mine ikke ville i) var det underholdning hver kveld. Å de som hadde show snakket Svensk, Dansk og Norsk så barna forstod alt av hva som ble sagt.

  

Bassenget var utrolig bra for alle aldre. Man kunne la barna sitte i kanten å bestemme selv hvor jupt de ville. Å det var fint å svømme rundt også. Stranda var ikke så bra i mine øyner. Det var alt for mye steiner og store bølger når vi var der. Ungene ville ikke bade der. Så vi lå ved bassenge hele dagen.

 

 

Men stranden var fantastisk på kvelden!!!

  Nå er alt pakket ut og vasken er snart unnagjort! Jeg har allerede tenkt på neste tur jeg vil på!

 

Ha en fin kveld videre:)

 

 
 

Håndball på tven, pepi max i glasset, dataen på fanget, levende lys er tent og roen har lagt seg (ja ser du bort i fra alle kommentarene som er litt hissige fra andre sofaen her! Erik lever seg inn i håndballkampen)det er god fredagskveld det

 

Synes dagene flyr for tiden. Etter jobb er det middagstider, oppryddning/husgjøremål og så er klokka snart leggetid. Kan bare konkludere med at det var hardt å begynne igjen etter ferien!

I morgen skal vi i stor kalas til svigemor som ble 60år på onsdag! Partyteltet er oppe og fineværet er meldt så det blir nok en kjempehyggelig fest :)

 

Men før vi skal svinge oss rundt er det shopping som står på planen. Jeg gikk inn en avtale med de 2 elste at hvis de var flinke til å hjelpe til med oppgaver skulle de få en leke hver. De har holdt sinn del av avtalen så da er det viktig at jeg holder min. Så en tur til lekebutikke og på megaflis er det som står først på dagsplanen i morgen.

 

Nei nå må jeg følge med på kampen greide ikke konsentrere meg om begge deler akkurat nå ;)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits