I dag pøser det ned som bare det! Så i siste liten var det å finne frem det mest nødvendigste til barna som skulle i barnehagen. Heldigvis lå det lett tilgjengelig så regnvotter, flecce og annet varmt tøy som man må ha ute ble med til barnehagen :)

 

Mens de er der kose jeg og lillegurr oss hjemme. For på torsdag begynner han på barnehagen også! Veldig rart å ha alle 3 der. Men det er en fin barnehage å jeg er ikke redd for at dem ikke tar godt vare på barna mine!

 

Men nok om barna. I helgen skulle det jo bli litt forandringer her. Men vi er desverre ikke helt ferdig. Å det ser ut som det kan ta en uke til.  Det kan nemelig ikke regne når man skal legge hellesteiner. Men helgens resultat skal dere få se!

 

 

Vi har fått skiftet mur nede fra gammel Lekca blogger til fin granittstein. Samt lagd trapp ned til inngangen nede til kjelleren vår og inngangen til leieboene. Å så skal det legges hellesteiner til inngangsdørene. Tror det kommer til å bli så fint! Så Jan Andre har gjort en strålende jobb hit til. Mens gravemaskinen stod her tok vi å ryddet bort litt buskas og blomster som bare hadde fått grodd igjen til ikke pen buskaskratt.

 

Nå sover lillegutt så da er det tid å gjøre litt husarbeid å ikke minst skrive ned en LANG liste med ting vi trenger på butikken. Alt fra bursdagsgaver, ullsokker, ol! Liker å gjøre unna storinnkjøp når jeg føst er ute;)

 

Ha en finfin dag i regnværet 

 
Da har jeg prøvd meg på hjemmelaget Bonty. Ikke for å skryte, men de ble gode å falt i smak for de som er prøvekaniner.

 

Så er å anbefale til neste lørdag som kos:)

 

Du trenger:

 

  • 1 dl sukrin
  • 50g kokosfet (Delfia)
  • 1 dl fløte
  • 1 dl kokosmelk
  • 200 g kokkosmasse
  • 100-150 g mørk sjokkolade som inneholder mer en 70% kakao

 

Fremgansmåten er:

Smelt kokosfettet på middels varme og tilsett så sukrin når alt er smeltet

 

Tilsett så kokosmelk,fløte og kokosmassen. Rør alt godt sammen mens varmen på plata står forsatt middels på

 

Sett røren i kjøleskapet en times tid for å hvile.

 

Form deigen etter ønske (mine biter er litt for store synes jeg selv etter at jeg har spist dem, så neste gang blir det mindre biter). Sett bitene i fryseren en time. Da er dem sikkelig fryst å blir så lett å få sjokkoladen til å sitte uten at dem smuldrer opp.

 

Smelt sjokkoladen i ett vannbad. Å husk ikke for sterk varme for da blir sjokkoladen ødelagt!

 

Dypp bitene i sjokkoladen
Sett dem i fryseren en liten stund til.

 

 så er det bare å kose seg med ganske god samvittighet!

 

 

Da er det bare å notere seg ingridiensene som ble brukt ;)

 

(oppskiften er hentet fra Bakeglede uten sukker)

 


 

 


 
I helgen skal det skje en del på denne fronten. En liten smakebit skal dere få :)

 

 

Hva som skjer får dere ikke vi er ferdige. Men tror det blir veldig fint til slutt!!!!

 

 
Når jeg og Erik møttes hadde han ett gammet skap som hans bestefar har laget (du må rette meg hvis det er fei KArin ;) ) Å den gang fikk eg streng beskjed om at han nektet å flytte det inn før jeg er 100% sikker på hvor det skal stå. Det veier hvis ikke lite. For det er laget av massivt tre.  Er noen slitasje på det. MEn akkurat på dette skapet synes jeg det er bare litt av sjarmen.

 

 Nå har jeg jeg bestemt meg så nå må jeg få tak i noen sterke mannfolk til å flytte skapet på plass;)
Jeg er ingen ekspert, men jeg prøver å svare venner og familie så godt  jeg kan på spørsmålene jeg får når jeg sier at jeg har begynt på lavkarbo. Så da tenkte jeg kansje det er flere som lurer litt på hva er lavkarbo. For de som skal begynne har som regel mange spørsmå før man tørr å prøve. Jeg skal derfor prøve å svare litt på de vanligste spørsmålene jeg får:)

 

En gjennganger er : Det er sånn diett man må bare spise egg på det!!!

Altså ja, man spiser en del egg. Men kan jo spise alt uten karbo. Alt av kjøtt, fisk og ost er noe vi kan fråtse i. Men det er en viktig ting jeg synes er vanskelig. Man skal ikke spise noe form for lett produkter!! Dette er på grunn av at de inneholder som regel en del karbo. Jo mer fett det er jo bedre er det for vi som skal kutte ut karbo.

 

Abosolutt nei produkter er: brød og knekkebrød som er kjøpt på butikken, ris, pasta, poteter og alle søte kaker, desserter og godis! Frukt er ikke så bra å spise. De inneholder som regel en del karbo.

 

Ja mat: Ost, fløte, kjøtt, bacon, egg, grønnsaker som vokser over bakken kan være en fin regel :) skal du kose deg bør det være over 70%mørk sjokkolade.

 

Neste spørsmål er: Skal du aldri unne deg noe godt?

Selvfølgelig gjør jeg det! Men da i moderate tilstander. Jeg har hatt en "spisedag" i uka som jeg kan unne meg litt vanlig mat som en potet eller en pizza.

 

Er det dyrere enn annen mat?

Faktisk har jeg ikke merket noe av det enda. Jeg må tenke veldig over handelen nå iforhold til før. Men jeg prøver forsatt å holde meg til kun en handel i uken. Tips er å planlegge menyen sånn at jeg kan utnytte produketer før datoen går ut ;) Lag litt ekstra middag når du først er i gang å vips har du lunsjen dagen etter!!

 

Du vet du går opp om du slutter på dietten???

Jajaja, hvis man slutter med all form for slanking går man også opp igjen. Men kan jo ikke bare sitte i sofaen men null aktivitet og hånden godt nede i godteriskålen!! Mitt mål er i førsteomgang å gå ned i kg å bli der!!!!! Om jeg slutter å bare spiser lavkarbo når jeg har oppnådd målet er svare nja..... Jeg skal ikke spise så mye usunt som jeg gjorde. Så sukker er det en ting jeg skal forsette å holde meg fra. Men det jeg ser på som hverdagsmat som poteter, ris, frukt kommer nok til å komme inn i kosten igjen. Men jeg håper jeg greier å holde vekten stabil med å trene ;)

 

Hvor mye karbo skal du spise hver dag?

Jeg skal ha max 20karbo på en dag. Dette er pga jeg skla ned mange kg!!!! 

 

Det var noen av spørsmålene jeg får. Kansje du har ett spørsmål? Da er det bare å spørre så svarer jeg så godt jeg kan:)

 

 

 

 
De har så mye finr. Å de siste nyheten minner meg definnitiv om jul!!!!

 

Nordic Warmth
 
 
 
Her er det mye jeg kunne tenkt meg å hatt til julen. Er du en av de som gleder deg til jul allerede fra sommeren. Jeg har altid begynt nedtellingen til jul veldig tidlig så er glad andre også begynner å tenke jul allerede ;)
 
Kos dere med litt juleinspirasjon :)Nesten helt flaut å skrive dette. For jeg har vel altid sagt at jeg kommer ikke til å begynne på denne dietten. Men nå må jeg bare innrømme det. JEG HAR BEGYNT PÅ LAV KARBO DIETT!!! Jeg har ikke blitt kvitt de ekstra kg jeg la på meg etter å ha fått de 3 englebarna. Å etter å ha prøvd trening og være litt sunn. Som resulterte i at jeg gikk opp istedenfor ned. Så nå er det siste krampetrekning når det gjelder slanking.  Mens Erik rister på hode av mne prosjekt har jeg gitt alt her. Vet ikke om jeg kan si hvor mye som er målet. Men ett mål jobber jeg hart mot til jul.

 

Så de siste dagene har det blitt lite interiør og mye fokus på lav karbo og trening. Å den jobben har gitt resultater allerede:)

 

Så da blir det enda ett tema her inne som jeg kommer til å skrive litt om. Skal prøve å få lagt ut noen oppskrifter som kan friste også.

 

 

 

 
Som de fleste vet er det mindre bloggin på alle og en hver om sommeren. Men nå nærmer vi oss med stormskritt høsten! Om vi liker det eller ikke. For meg gjør det ikke noe om høsten kommer. Jeg elsker nemelig høsten:) Er jo så koselig å sitte inn på kvelden (selvfølgelig da etter en treningsøkt) med levende lys og fyr i peisen :)

 

Er det flere som gleder seg til høsten?

 

Jeg har som altid mange planer om høsten. Å det er 2 ting jeg gleder meg ekstra mye til! En helgetur til min min kjære venninne Helen. Og så skal jeg en tur til London å shoppe!!! Så ja denne høsten blir bare knall tror jeg!!!

 

Så i høst blir bloggen om alt mulig fra shopping, interiør, julegaver og masse masse annet:)
Av å se på all den soppen Erik plukket her en kveld!!!

 

 

Kurven var jeg så heldig å fikk av svigermor! Fro en kurv til sopp og piknik hadde vi ikke.

 

Gjett om jeg skal sende Erik ut igjen for å få en like stor fangst igjen:)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits