Da skal jeg være tilbake :)

Ble en liten pause, dagene har bare flydd og vi har hatt nok å sette fingrene i. Men til uka skal ting forhåpentligvis roe seg en del. Forje søndag hadde vi dåp for vår lill Patrik. Det ble en kjempekoselig dag. Varmt ble det også enda det var meldt regn og kaldt. De værmeldingene har ikke vært til å stole helt på i sommer, Hihi. Så hele forje uke styra vi med å få alt i boks. Vi gjorde alt selv, fra pynting til matlaging. Jeg hadde nok ikke greid det hadde det ikke vært for våre snille foreldre som hjalp til masse med mat. Hadde pyntet lokalet i maritimt stil. I litt skarp blåfarge og hvitt. Dessverre har jeg ikke bilder på denne PC men skal legge ut så fort jeg får tak i bildene.

Denne uka har vi planlagt 30-årslag for min kjære. Å i skrivende stund pøser det ned!! Å vi har planlagt uteiursdag med ikke mindre enn 35 gjester. Så krysser fingren på at yr spår rett vær for en gang skyld!!!! for da skal det bli fint:)
Men ble bare ett lit innlegg i dag pga skal bake kake. Å da vil jeg komme med ukens tips som er sjokkoladekake! kjempegod å får altid skryt av den når den kommer på bordet. Kansje noe å servere i helgen. Lett å lage og undene synes det er gøy å smake.Sjokoladekake

 4 ½ dl mel
4 dl farin
1 ts natron
1 ts salt
½ ts bakepulver
1 ½ dl vann
2 dl sur kultur
175 gr. Smeltet kaldt smør
2 egg
2 ts vaniljesukker
1 ½ dl kakao 
Alt blandes sammen,helles i en liten langpanne og stekes ved 180oC i ca. 25 min.   
Glasur
75gr. Margarin
Litt kakao
5-6 dl melis
2ts vaniljesukker
1 egg
Litt sterk kaffe  (Kan også pyntes med vanlig smørkrem, enten lys eller blandet med kakao).

håper den smaker:)Overskriften taler vel for seg selv:)

Det er rart med det. Hver tidlig høst må vi rydde garasjen. For hvert år skjer det samme. Garasjen blir full og skrot sånn at vi ikke får plass til bilene. Å i år var det ingen unntak. Hvordan greier vi det sier vi hvert år!!! Så i dag fant vi frem henger søplesekker og feiekost å begynte. Vi får enda ikke satt inn bilene. Men denne gange er det faktisk gjort med vilje. Jeg skulle male noen møbler, og det som skal på gjenvinning står klart til å bli hentet av min snille stefar iløpet av uka.

Så har jo det selvfølgelig blitt mer malejobb på meg iløpet av dagen. Rart hvor ting bakker på seg. Vi skiftet inngangsdør for ikke lenge siden å har ikke malt borda rundt døra. Så det skal gjøre nå også. Å selvfølgelig fikk jeh høre den, ja men kjære da tar jo du de to kortveggene der også da vel sånn at det blir en helhet. Helhet meg her!!! SÅ da ble det end mer maling på meg.

2 ting som er ett sikkert sommertegn på at høsten ikke har tatt overhånd enda


Ha en fin kveld
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits