Ja da er sommerferien over for noen dager! Vi skal heldigvis til varmere strøk om ikke alt for mange uker!

Vi har hatt det aller tiders. Kommer med noen forslag i kveld hva man kan gjøre når man har med seg småbarn på tur;)

Jeg har hatt interiørdilla i hele sommerferien. Har faktisk ikke tenkt på noe annet enn alt som skal handles inn og gjøres om når man kommer hjem! Så det er litt flaut å si nå at jeg ikke har ryddet ut allt og ryddet/ vasket etter ferien. Til tross for alle planene jeg hadde;-)

Høydepunktene var da jeg var i byvillapaprikas butikk og hun apå til var på jobb! Var så hyggelig å handle der og snakke med henne. Så er du inærheten av Fredrikstad ta turen innom butikken hennes!!!! Men av høydepunkter toppet det seg når jeg her på fredag hentet mine nye loveseat stoler fra TM disign. De er s lekte og ungene elsket de. Det er jo en og en halv stol så perfekt å sitte med barna ved siden sv deg å kose:-) ble litt mye med to stoler på en måte men jeg angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte de.

Flere bilder kommer måtte bare vise dere nå i farta

Nå tør jeg ikke annet enn å legge ut ett innlegg her! Min kjære lillesøster synes det er på tide;-) Hun mente på at jeg hadde shoppet mye i det siste å har litt å vise dere. Så da får jeg prøve å vise dere mine siste innkjøp!

Erik mener jeg har gått fra vettet å har kjøpt inn hvit sofa! Med 3 unger mener han dette var ren galskap den kom ikke til å være hvit lenge. Kansje han har rett. Men jeg er villig til å prøve;-) Så i ett svakt øyeblikk til Erik når han så sykling på tv grep jeg sjansen å bestilte meg noen lekre stoler å tok bena fått å kjøpte en hvit sofa. Dere skulle fjese hans da jeg sa at det var jo han son så jeg skulle kjøpe det;-) her er iallefall resultatet av sofaen. Ble noen puter også med hjem den kvelden.


Hva synes dere?

Nå er det iallefall snart sengen på meg. I morgen er det meldt pent vær så da er det ut å nyte sola. Off det har vært en grusom sommer værmessig.

Den har bare vært super!!! Vi fikk besøk av min kjære venninne og familien fra hjembygda mi. Å det er noe vi alle gleder oss til!! Barna begynte å masse tidlig lørdagsmorgen om når de kom. Å ettersom de bør 50mil unna kjører de ikke på en time!!!! Men med en stor dose tolmodighet, krangling og venting kom de! Så kvelden gikk til å kose seg med dem:-)

Søndagsmorran begynte med en koselig famlilefrokost for alle. Det er jo altid kos når man samler alle til måltid sånn. Da blir i mine øyner lista lagt for dagen. Denne gangen skulle alt skje på barnas primisser. Å ettersom været ikke viste seg fra sin beste side med masse regn gikk turen til hoppeloppeland! Å dit skal vi flere ganger var jo så vinka gøy!!! Både for barn og voksne:-) hjemme igjen tittet solen frem å vi fikk kost oss litt ute før leggetid på barn. Å kosetid for voksne.

Helgen gikk så alt for fort å det er stille i huset her nå når barns er i barnehagen og de har reist videre. De kommer heldig vis igjen til helgen :-)

Ettersom bursdagen min står for tur var jeg så heldig å få gave av dem!


To fine puter som jeg skal ha ute. Det er uteputer å tåler litt regn som ser ut til å være ett must denne sommeren.

Nå skal småtrolla hentes i barnehagen. Det er mandag i dag å det betyr trening igjen!! Ha en fin såg alle sammen:-)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits