Se så søte og store dem har blitt:)

 

 

 

 

 

 
Jeg nyter all den solen jeg kan slikke om dagen!!!! Bare elsker at det er så fantastisk vær ute.

 

I dag har vi vært hos farmor og bess. Farmor har bursdag i morgen så det ble som ett bursdagsbesøk, ettersom vi ikke kan i morgen:) Å der bare slappet vi av.

 

Mamma var innom oss rett før vi skulle gå å hadde med seg masse fine høstklær til barna. Hun hae vært på tur å vært i Skogstad sin lagerhall. Heldig for oss for hun kom igjen med en superfin garberobe til oss

 

 

Disse var til Amalie. høstjakke og en fleccefress, noe jeg bare elsker å ha på dem om vinteren

 

 

Dette var det guttenen fikk! Høstjakke, vinterjakke og fleccedresser

 

Nå er det snart legging av barna. I morgen er det barnehagen for de to elste. Og Magnus skal begynne på en stor avdeling :)
Da er det fredag igjen!!! *Bare noen timer nå så er det helg!!!!!!! Å vi skal kose oss med ett vennepar og deres barn med reker og vin i kveld ;) Første gang jeg skal spise reker i år! Så jeg gleder meg maks til dette i kveld.

 

Er veldig lite som skjer her for tiden. Hver gang det er pent vær benytter vi annledningen til å gå ut å male etter barna har lagt seg! Vinduer tar evigheter å male. Å enda har jeg SÅ mange igjen. Da merker man godt at man skulle hatt ett hus med mindre vinduer. Jeg får trøste meg med at det blir bra og ikke minst godt når vi er ferdig.

 

For dem som så klesstattivet jeg ønsket meg litt tilbake er ikke den drømmen knust enda! Jeg har funnet "oppskrift" på hvordan den lages:) Så da gjenstår det bare å overtale noen til å snekkre..... Hvis det er flere som ønsker ett gammeldags klesstativ finner du "oppskriften" på det i gamle hus og hager bladet i denne utgaven!

 

Håper dere får alle en fin fredag:) Vi snakkes

 

 
Da har det vært så å si stopp på bloggin fra alle hold soden det grusomme som skjedde på fredag.....

Nå begynner hverdagen å bli "normal" igjen. Vi kommer ALDRI til å gleme denne hendelsen. Å jeg sitter igjen med ett sterkt inntrykk av det å være normann. For så mange som engansjerte seg! Mitt hjerte gråter for mor, far, søsken som har mistet en i familien. Men også de som mistet sin beste venn!  Alle de som overleve kan vi egentlig ikke forestille hvor tøft hadde det den dagen.Men også alt det dere kommer til å preg for hele livet En beundring har jeg til dere som har gjort en fantastisk hjelp med å være hjelpere av de ulykken rammet! Da spesielt politiet og Røde kors og alle dere andre som har stilt opp frivillig. Dere skal ha en stor takk for den jobben dere har gjort!! . Jeg er som sagt stolt for jeg er norsk når landet viser seg fra denne siden. Det at Kongefamilien og alle politikere også viser at vi er alle like hvert uansett er fint å se.

Etter fakkeltogene på mandag synes jeg det er fint at media og lignende begynner å tone ting litt ned. Vi vil jo aldri glemme dette som har hendt. Men nå er det tid for fordøying og ettertanke hver enkelt av oss.... La de familiene som ble rammet og venner være litt alene om sorgen....

 

Sender mage tanker til offerene av terrorangrepet
For alle offerene, foreldre, slekninger, venner og bekjente som har en stor sorg i dag! Det er vanskelig å sette ord på følelsene av det som har hendt!

 

I dag er vi alle i sjokk og sorg. Her hjemme har tvén stått på i hele dag. Vanskelig å ta til seg alt. Er så uvirkelig.....

 
Her er det så å si faktisk ingen ting som skjer om dagen uten om maling, maling og atter maling!!! Kjenner at jeg håper vi er ferdige snart med det prosjektet! Men foreløbig er det masse småpirk igjen. Så med andre ord har jeg ikke fått tid til å skrivd noe. Å har ikke hatt noe annet å skrive om enn maling heller ;)

 

Å ikke nok med det har jeg sommerferie denne uka:) Ettersom vi har fått valper  blir det ikke noen ferie her i huset. Men noen dagsturer blir det nok!

 

Nå er det tid for kaffe i morgenkåpa:)

 

 
Når man våkner til en sol tidlig om morgen kan man bare håpe at dette blir en strålende dag!!!!

 

I går fikk vi jammen det malt 1 stor vegg til. Da er det bare 2 vegger igjen. Men alt for mange vinduer igjen!!!! SÅ håper butikken har fått igjen mer vindusmaling sånn at en kan begynne på det i dag, mens den andre forsetter på veggen.

 

Men først i dag er det noen timer på jobb, før det skal grilles senere:)

 

 

Rose fra haven min:)

Ha en fin dag alle sammen:)
Jeg eier ikke grønne fingre. Jeg har aldri fått tilå ha blomster inne! Men tro det eller ei  så vokser grønnsakshagen min som bare det!!!!!

 

På søndag høstet jeg inn min første reddik:)

 

Å nå venter jeg på flere gode frukter som tomat og jorbær skal komme opp

 

 

Litt dårlig liket på dette bilde. Men det er reddikker, 2 tomatplanter, gressløk og jorbær som du ser ;)

 

 
Hvorfor kan dem ikke selge hageslange i andre farger enn gul og grønn!!!

 

Grønn hageslange passer  definitivt ikke til denne fine (om jeg kan si det selv) hageslangeopphengeren min , grrrr

 

Bare se selv:)

 

 

Så den henger for det meste uten hageslange ;P

 

 

Nå i kveld er det maling som står for tur! Da kan jeg endelig hende opp stessje rundt inngangspartiet som har vært nede ett år pga vi har ett strøk til å male inne i kroken!

 Jeg må bare innrømme det! Jer er så til de grader gifteklar om dagen!!! Å jeg blir ikke mindre klar når jeg ser de fantastiske bryllupene som er i år!

 

Jeg har blitt så klar at jeg faktisk har begynt å sett på ting som jeg ønsker å ha i mitt bryllup:) hehe litt påvirket av alle som er heldige å lager drømmebryllup!

 

Men her i huset kommer det ikke til å sje! For Erik er fast bestemt på å ikke gifte seg. Så jeg må vel bare fantasere å håpe at noen andre jeg kjenner godt skal gifte seg snart:)

 
Endelig har jeg fått summa meg til å tatt bilde av porten min som jeg ar skryti av lenge. Jeg er veldig fornøyd selv. Den skal males hvit neste år. (ettersom de anbefaler at  treverk skal stå ett r før det males)

 

sånn hadde vi det før

 

 

Vi ville sjule litt innblikk på tomten. For man ser rett inn til oss.

 

Å sånn ble resultatet!

 

Hva synes dere?

 

 
Tur til London i høst av mamma og Per Åge!!!!! Gjett om jeg gleder meg! Skal bli så godt å reise litt igjen. Reise er nemelig noe jeg liker veldig godt. London er en by jeg har vært i før. Men gleder meg til å reise dit igjen. Kommer ikke til å se så mange serverdigheter denne gangen. Men masse shopping skal det bli!!!

 

Så da passet det veldig bra at jeg fikk penger av svigermor og svigerfar som jeg kan bruke. I tilllegg til det fikk jeg av min kjære og barna skritteller til polarklokka jeg fikk til jul. Da kan jeg også se om det blit treningsrunde sa,tidig som jeg shopper ;)

 

Så nå begynner nedtelling til tur. Lilleswøstrene mine og mamma skal også være med!

 

 
I dag kastet jeg Erik ut for å vaske huset. Mens jeg selv tok med alle barna på shopping!!! Magnus trengte både jobbesko og gummistøvler! Barn vokser fort i beina. Synes det ikke er så lenge siden jeg var ute å kjøpte joggesko til han.

 

UI tillegg greide jeg ikke å la være å ikke kjøpe pysjer til build a bear bamsene dems. De har ønsket seg pysj siden de fikk dem. Så i dag fikk dem det. Å Amalie har ikke prøvd den på bamsen din fordi det ikke er leggetid enda. Hehe ma le av henne innimellom . Så veslevoksen:)

 

Her er stilaset oppe å klart til bruk. Endelig blir det lik farge på alle vinduene. For i dag er noen grønne og noen hvite. Etter at vi skiftet vindu og bestemte oss for at vi skulle ha vite karmer har jo dem stått der hvite! Mens nå er det bare å håpe på en uke med knallvær sånn at det blir husmaling på oss om kveldene.

 

 

Her er alt klart. Huset er vasket å klar for maling

I dag har jeg bursdag!!!!!!! Hele 29år blir jeg. Tiden flyr! Nå titter solen fram også. Men før jeg får noe glede av dagen skal jeg først på jobb:)  Så håper jeg Erik disker opp med middag og ryddig hus til jeg kommer hjem :)

 

Ha en fin dag alle sammen Jeg tror jeg kommer til å få en super dag !!!!!
Da er benkplata til kjøkkenet kjøpt å vi får den kansje allerede til fredag! JIPPI!!!!

 

Men nå er jeg i shoppinghumør så har bestemt meg for å kjøpe en sofa til til stua og ett nytt bord., Skal ha en sjesalong der vi har to store lene stoler nå. De skal i jaktromme til Erik. Sånn at han kan duppe av mens han venter på reven ;)  Ettersom jeg er så fornøyd med å kjøpe brukt blir det nok en på finn sånn at jeg får den i så fort jeg finner en jeg er fornøyd med. Å fargen jeg er vil ha er en litt mørkere enn ¨nå. Ettersom jeg har en brun sofa også. Om dere ser noe eller har en til salgs er det bare å rope ut:)

 

 Disse hjertene synes jeg er kjempefine. Man kan ha dem hengene i vinduet. Eller sette dem på en blomsterpinne å sette nede i krukkene på uteblomstene. Det hadde ei venninne gjort av meg. Det ble så fint:) Ikke koster dem mer en 30kroner. Så prisen er heller ikke all for ille.

 

I dag har jeg masse på programet:) jeg skal ta bilde av porten, på XXL og kjøpe skritteller, på Homme & cotteg for å kjøpe litt nytt til huset, på Sentrum kjøkken for å bestille benkplate til hyttekjøkkenet¨, så skal jeg ha samtale med den nye avdelingen Magnus skal på i barnehagen. Å ikke minst jobb:) så her har jeg nok å gjøre.

 

Må løpe!!! Vi snakkes i løpe av dagen :)
For mange er det snart barnehager og skoelforberedelser som står for tur. Å merking av klær skal gjøres. Man skryter over at det skal jeg bli kjempeflink til! Jeg skal jo ikke være den mora som aldri har kontroll eller merker klær.  Men den dagen du står der og skal merke en hel hau med klær. Å du vet at dette er hva du har i vente de kansje neste 10åra. 

 

Men jeg kan på hånda på hjerte si det finnes en lett måte å merke klær på. Man trenger nemmelig ikke å dra frem strykebrette med alt tilbehør hver gang barne ditt trenger å merke noe.  For på www.navnestempel.no kan man få ett stempel man bare stempler på. Uten noe mer styr en som så. Jeg fikk mitt for noen dager siden og er SUPER fornøyd. Kommer ikke til å gå tilbake til strykelapper( uten på hjemmelaget strikk) Så nå har jeg også endelig blitt den flinke mora som merker klærne!

 
 

 
Da er vi inne i en ny uke allerede! Helgen gikk så fort. Har vært baker mester harepus i helgen. Vi skulle nemelig ha bursdag her:) Patrik har blitt hele ett år mens jeg har bursdag til fredag. Så he var det duket for en felles bursdag:) så ikke mindre enn 20personer måtte jeg lage kakae til. Å jeg hadde to flittige arbeidere ved min side gjennom hele prossessen.  Oppskrifter på kakene kommer om ikke alt for lenge. Har en supergod oppskrift på ostekake.

 

I går var det i gang med trening igjen. Var så godt å komme seg ut å gå en tur i skogen.

 

Nå skal jeg hjelpe min bedre halvdel med å legge ut noen valper til salgs:) (han er ikke akkurat kløpper på data)

 

Vi snakkes i morgen. Da blir det bilde av porten min:)!!


God morgen alle samnen:)

 

Natt til i går var jeg så heldig å fikk være med på valpefødsel:) Vår kjære hund Lotta fikk nemelig 6 valper! 5 gutter og 1 jente. Hun kommer nok til å bli ei sikkelig tøff jente som må kjempe mot brødrene sine:)

 

Mest sansynlig er 3 allerede borte. Så bare 3 igjen til salgs.

 

Her sitter jeg med den aller første valpen. Litt i ørska enda pga jeg hadde lagt meg når det begynte:)

 

 

 

Sliten mor med en i armkroken sin mens de andre får i seg mat

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits