Da har jeg endelig fått tatt bilder fra hvordan huset har blitt etter at vi ordnet og malte muren:)
FørEtterDette er inngangen til leierboerene våre. ble stor forskjell. gleder meg allerede til neste sommer da vi skal male huset. og karmene skal bli hvite og sprosser skal huset få.

I dag tok vi med oss alle småtrolla å gikk i skogen. vi er så priviligert at den er rett utenfor husveggen. Det ble masse bringebær i munnen, sopp i posen og blåe hender:)

ett prosjekt begynner å ta form i kveld. Så her må jeg bare brette opp armene å prøve meg på nnoe jeg ikke har gjort før.

Ha en fin kveld ale sammenHva er bedre enn ferdigvasket hus, ungene  sover søtt, mann ute på jakt og lukten av ny poppet popcorn med ett iskaldt glass brus står på bordet. PC på fanget å ser på mange fantaskiske blogger å lese :)

Vi er endelig ferdig med å male veggen ute til inngangen til leieboerene. Men med det dårlige været er her så har det ikke blitt noen bilder. Håper å få litt sol i morgen sånn at jeg får tatt noen å vist frem.

Nå mangler det bare 2 ting, male huset og få sprosser. Dette skal vi anskaffe oss neste år, jippi!!!!! men letingen på srosser har jeg allerede begynt med. Er jo viktig med planlegging og være tidlig ute *fnis*
Det gjenstår å bli enig med seg selv å de det står mellom i dag er med de som er formet som ett kors eller kors med inndelt i mindre ruter oppe, hmmm. Jeg får få tak i en mann som kan sette det på huset sånn at jeg får sett det i virkeligheten.
I dag er det på tide med ett nett tips til uken tips. Å i dag vil jeg anbefale, ettersom jeg begynte på kroppen forsetter jeg der, clarins ansiksvann. Superenkel å bruke. ha den i dusjen, å mens du venter på at balsamen setter seg litt tar du en liten dert i hånden å skrubber ansiktet. skyller det av med bare venn. Ingen hokus pokus:)

 
CLARINS LOTION DOUCE TONIFIANTE - Extra Comfort Toning Lotion 200ml

Clarins Extra-Comfort Toning Lotion er et ultra-lett ansiktsvann med gelkonsistens. Ansiktsvannet løsner forsiktig spor av rengjøringskrem samt gir en fresch og klar hd. Extra-Comfort Toning Lotion gjør huden en myk, smidig og gir en behagelig følelse.

Ha en forsatt fin fredagskveld

Klem


Da er det atter en dag med regn her nede på østlandet. Selvfølgelig skulle jeg ønske at det var pent vær ute nå i disse ferietider. Men i dag var det helt greit med regn. Jeg har fått gjort mange praktiske oppgaver som å shoppe:) Ikke sånn "kose" shopp, men innhandling til høstens barnehageklær. Nå er heldigvis nestnen alt i boks bare litt bestiling på nette nå så er alt i boks:) var en tur på ikea i dag også for å handle inn en del til mellommanns rom. Så i morgen blir det litt pynting på rommet hans. Blant annet ble det
GODMORGON Speil
Bredde: 40 cm Høyde: 96 cm
BYHOLMA Kiste grå Bredde: 72 cm Dybde: 50 cm Høyde: 50 cm
ble ikke helt fornøyd med denne når jeg fikk sett hvor stor den var. Så får se om vi bytter deb inn igjen eller at den komme rpå stua som lekekasse


FUGA Takspotlight
Lengde: 35 cm Bredde: 35 cm Høyde: 18 cm
Synes det er vanskelig å finne fine guttelamper uten at det skal være for spraglete. Hadde egentlig fly me too the mon som favoritt, men etter jeg aldri fant den i en butikk (nette er utsolgt) ble det denne. Iallefall så lenge

Ettersom høsten viser seg enkelte dager her nede tenkte jeg at nå var det på tide å kjøpe en panelovn. Men det var ikke kommet i butikkene enda!!!! Så her må det forsatt være litt kaldt på gangen noen uker til.

Kvelden her hjemme ble avsluttet med de små med varmt ostesmørbrød og kakao. Ungene storkoste seg

I kveld skal det tordne masse så frem med kamera å se om du får noen vakre bilder som dette her

Da er penselen fått fart på seg. Å nesten hele grunnmuren har fått sitt første strøk. Det er vel det vi har fått gjort i dag. Tiden flyr fort når man skal male mest mulig på kortest mulig tid, innimellom mating av minstemann. Bilder kommer senere når resultatet er ferdig :)

Ettersom minstemann er bare en måned er jo det en selvfølge at man må regne med noen våkennetter. Det er skummelt har min kjære funnet ut nå. For dagen etter er jeg full av ideer som jeg synes han skulle gjort med en gang. Det beste er om han hadde spretti opp fra sengen hver gang jeg synes jeg har fått en glimrende ide. *drømme* men sånn er det ikke her i huset, desverre! Men noe skal jeg nok få igjennom en eller annen gang.

Håper alle har hatt en fin dag i solen. Og nyt kvelden. Jeg skal ta meg en rask dusj før jeg skal sette meg ute på verandaen å nyte litt av kveldsolen som er igjen
Mens jeg har vært en tur hos mamma har min kjære og min snille bestefar fikset på grunnmuren i hele dag. Det kommer til å bli så mye finere hele huset. Og ett skritt nærmere for å bli fornøyd rundt her :) Så i morgen er det min tur til å ta del i arbeide. De to elste skal tante dems passe, og så er det bare for meg å begynne å male all mur som er ferdigbehandlet. Gleder meg til å ta fatt i malerkosten!!Å se litt resultat.

Tenkte jeg skulle begynne med ukens tips eller anbealing. Å denne uken er det tid for å huske å ta vare på sommerhuden så den holder seg gylden lenger. Vil absolutt anbefale Biotherms hudkrem med duft av sitron!
 
BIOTHERM LAIT CORPOREL - Anti Drying Body Milk Citrus Extract 400ml
Deilig og kjølende lettflytende bodylotion til kroppen som passer til alle hudtyper.

Et komplett pleieprodukt til trøtt og tørr hud, som øyeblikkelig trekker inn i huden og etterlater den fløyelsmyk. Har tredobbel virkning:
1.Sikrer huden mot uttørking i 24 timer
2.Forsterker hudens naturlige beskyttende film.
3. Gjenvinner elastisiteten.

Duften av frisk sitrus gjør Lait Corporel Anti-Drying til et velduftende, velgjørende og behagelig møte.

Aktive ingredienser:
- Fuktaktive pleieelementer
- Nærende pleieelementer
- E-vitamin
- Ekstrakter av sitrusfrukter
- Vegetabilske oljer
- Rent ekstrakt av Thermal Plankton?

Så neste gang du skal invistere i en hudkrem prøv biotherm. Den kan absolutt anbefalesDa er vi hjemme igjen etter noen dager på hytta. Planene var å være der ett par dager ekstra. Men når dagen begynte for 2. dag på rad med ett surt barn på morgen og regn bestemte vi oss at det var mye bedre for alle at vi reiste hjem en tur så kan vi heller se om vi får reist en tur dit senere i sommer.
Vi har bestemt oss for i år blir det ikke noe all verden med ferie. Det begrenser seg selv når man har en på 1 måned også som skal være med. Men noe må vi jo gjøre så vi reiste en tur til bjørneparken i Flå! Må bare skryte av den. Det var så koselig der. Passer perfekt for familier som har barn fra 2 år og oppover.  Vi brukte 4 timer på en rundtur der. Å det holdt for våre barn. De sovnet på ett blunk i bilen. Å veien tilbake til hytta ble stille og rolig:)
Uten om det så har barne og vi kost oss med å være sammen med tante og onkel som har vært disse dager sammen med oss.

Noen bilder fra Bjørneparken


Dagen i dag har jeg brukt formidagen til shopping:) Etter å fått min kjære mor til å passe de to elste barna. Tok jeg med meg minsten og søstra mi på shopping. Første butikk på lista var Dorothea. En butikk jeg anbefaler. Se hennes nettsid på www.Dorotheas-eventyr.bloggpos.com . Dagens fangst der i fra ble 2 av disse herlige koppene. Ser for meg kakao i disse meg ett interiørblad i håndenKrok som jeg skal ha på soverommet til å henge opp min kjære morgenkåpeSiste palassen jeg måtte stoppe var på linnea´s hage. Der ble det denne esken som mine blader skal stå i:)
Ønsker alle en forsatt fin fredagskveld
I dag har det vært sol og masse regn. Det minte meg på at det allerede bikker snart mot høst på kalenderen, selv om ikke alle har begynt på ferien sin enda en gang! Men fakta er der. Vi bor i Norge å har med andre ord 4 årstider. Der kansje sommeren virker kortest av dem alle. Selv om jeg synes sommer er den beste tiden, er jeg veldig glad for at vi har forskjellige årstider. Alle har sin sjarm. Høsten med regnfulle dager der man kan sitte inne med en god bok og kakao eller scrappe med gode venner mens mørket kommer å regnet trommer på taket. Vinteren meg julen der forberedelser til selveste julaften. Våren der man gledert seg til sommeren og vår sommer der man har planer og nyter langa dager ute i det fri.
Apropo høst tenkte jeg i dag at ja, Yvonne til høsten skal du bli flinkere til å trene, spise sunnt og være flinkere til å gjøre husarbeid. Men førat skal sommeren bli ferdig. Det er jo dumt å begynne å trene å så er det ferie!! og sånn forsetter unnskyldningrn. Men til høsten blir det andeledes ikke sandt folkens......kommerkommerkommer
kommerJeg heter YvonneDa har jeg vært så heldig at min lille søster har hjulpet meg med å lage en blogg til meg. Den er forsatt under " behandling" men tror den kommer til å bli fin når vi har fått gjort den ferdig.

Litt mer om meg vil dere vel høre. Vi kjøpte barndomshjemme til min kjære for 3 år siden. Siden det har det skjedd en del forandringer her. Å flere skal det bli som jeg håper dere vil følge med på. Jeg liker som sagt interiør. Min stil er litt blandet. Jeg liker shabby stilen, fransk landstil, og det enkle. Ettersom vi har hatt litt å henget fingerene i de siste årene med små unger håper jeg nå at vi kan prioritere litt oppussing igjen.  Vi har allerede begynt med masse utendørs nå i sommer.

Mine andre intresser er scrapping. Det gjør jeg mest på høsten og vinteren. Jeg har scrappefri some om våren og sommeren. For da må man jo prøve å nyte de fine dagene ute. Med scrapping følger det en del bildetaking. Så det er vel en av mine intresser.

Elles synes jeg det kan være gøy å lage mat, trene, være sammen med familie ol.

Håper dere finner denne siden interressang å vil følge litt med på hva mine prøsjekter går ut på.
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits