Hva gjør man ikke før å slippe å trene!!! I går var planen å forte oss å gjøre det som måtte gjøres så skulle vi begge trene. Men i der jeg løfter Patrik ned fra stolen drar jeg tripptrapp stolen med meg å den lander selvfølgelig over stortåa. Da var det den treningen å heller sitte 2 timer på legevakta. Resultat ett brudd men ikke tvers av så slapp gips!!!! Takk gud for det. Da tror jeg Erik hadde blitt litt frustrert.


I dag er den litt mørbanket men jeg er snart frisk igjen;-) så skal utnytte Erik litt i dag! Jeg skal si jeg har sååååå vondt så jg kan ligge på verandaen etter jobb mens han må låpe å gjøre alt;-) er jo ikke hver dag jeg kan det så ikke sladder alle somm har mulighet til set!

Tenk at det er allerede 2 år siden Patrik kom til verden!!! Hvor ble tiden av??? Han som er den minste begynner også å bli stor.

En veldig blid og fornøyd gutt som fikk seg Kaptein Sabeltann skute og figurer i dag tidlig:-) ( å en storebror som var glad det var 2 båter så han kunne iallefall låne den lille) Kaptein Sabeltann er så kul i Patriks øyne for tiden. Så han elsker at vi setter på sangen. Da synger han for full hals:-)

Å dagen hans blir nok bare bedre i hans øyne. Han får nemelig være med Erik ut å presse rundballer med traktor.


Da har jeg lite å stille opp med når Erik tar den. Men heldige meg får en liten stund for meg selv. Å kan lage middagen i ro;-)

Må si at det er litt gøy med griser. Ungene elsker det. De har vært veldig flinke (enn så lenge) med å mate dem og gi dem vann hver dag etter vi har spis middag.

I dag har jeg gjort alt og ingen ting! Å det skal jeg forsette med ut over kvelden. Skal bare slappe av litt i solen som endelig ble så varm som ønsket ;-)
 

For en dag!  Her bråvoknet vi alle mann kl 0730 i dag. (ikke Erik, han reiser på jobb før vi står opp) Så her ble det en litt kaos morgen!  Å selvfølgekig ikke forberedt noe til barnehagen. Men når alle barna var englebarn på morran gikk det som en drøm! Å jeg kom bare 10minutter senere enn det som var planen! Snakk om efektivitet på morran ;)  Å med en sånn morra var jo lista lagt på hvordan dagen skulle gå. I ett selvfølgelig! Så med en trippel ekspresso var det bare å give løs på den store papirdunken som ventet på meg på pulten. Å jeg låste kontoret blir og fornøyd kl 16 som planlagt med tom pult :)

 

Ikke noe spenende har skjedd i dag. Bare kjedlige værdags ting som rydde og vaske klær har blitt gjort mens Erik er på dugnad i barnehagen.

 

Det har jeg kansje glemt å nevne. Vi har fått 4 nye kjæledyr. 4 griser har vi fått oss! Å ungene synes det er så gøy. Å enda tar de jobben med mating seriøst. Er gøy å høre Patrik prøver å fortelle meg alt de gjør. JEg skjønner ikke bæra av han sier, men viktig med forståelse, hehe.

 

Nå er det litt avslapping før leggetid. I morgen er det på igjen med trening også ;)

 

HA en fin kveld

 
I dag har vi hatt verdens latrste søndag på evigheten!!! Vi var i bryllup i går. Å i dag har formen vært helt grusom. Helt gjennomsliten å har ønsket bare å ligge på sofaen. Det har vært fri oppdragelse av barna å sofaen har vært verdens beste plass å vært ;) Men gøy i går var det!!

 

Var bare innom for å si hei til uken skal jeg prøve å få skrivd litt mer. Denne uka har det vært litt mye av diverse som måttes gjøre
 

Kan ikke få sagt hvor lei jeg er å høre om det nå i media!!!! Synes synd på de som skal streike nå. De får vel kansje ikke så mye media bless som de skulle ønske ettersom jeg regner med at det er flere som er lei av å høre om dette! Men jeg krysser fingrene atter en gang på at det ikke lastebilsjåfører streiker. Har hatt ganske så flaks med alle de andre streikene som har vært. At jeg har akkurat i siste liten sluppet unna, litt flaks må man ha :)

 

I dag har jeg ikke gjort noe spennende. Ryddet litt hjemme. Å i steden for å reise på trening måtte jeg av Erik klippe plenen. Mens han skulle se på forballkamp! JAja da ble det dagens trim så får det bli trim onsdag og fredag i stedenfor. Er jo inne i en bra stim nå så da får man bare sørfe på bølgen.

 

Kjenner at i kveld blir det litt tidligere kveld i dag. I morgen er det full rulle igjen. Med shopping på slutten av kvelden. Å håper selvfølgelig å komme hjem med en liten pose med diverse i. Skal jo trossalt i bryllup på lørdag så skulle hatt noe til da. Hvis ikke bli det som vanlig shopping hos mamma og søskene mine (er jo så mye mindre slitsom)

 

Ha en fin fotballkveld! Heia Sverige!

 

 

 

 

 
 

Tenk at lillegutt har blir allerede 2 år nå om noen dager! Som tiden flyr!!!! Å selvfølgelig skla vi jo ha selskap. Da kommer jo alle spørsmål på hva han trenger så tenkte å legge ut noe han ønsker seg (å jeg da selvfølgelig)  som tips. Er mye mer han ønsker seg også, så dette er bare ett forsag om man ikke kommer på noe :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Heihei bloggen:)

 

Vi har selvfølgelig vært våken i flere timer alt. I dag begynte jo dagen så bra med fint vær. Så etter å ha gale av å sitte inne i pøsene øsene regn i går der både voksne og barn kranglet i ett. Bestemte vi oss for å gå ut tidlig å nye være så lenge det varte!

 

Så vi tok på oss støvler og fant ut at vi skulle gå oss en liten søndagstur. Hva er vel bedre enn å rusle ute på en oppdagelsesferd i skogen. Det er så mye å lære barna der. Som vi som foreldre kansje har litt lett for å glemme hva vi snakker om til barna. For vi tar som en selvfølge at de vet det.  Bedre læring enn å gå å oppleve tingene da finnes sikke.  Mauertua ble studert, rumpetroll har vi sett på, fanget, studert og sluppet fri. Å til slutt har vi plukket en stor bukett markblomster!

 
 

Nå lager Amalie bursdagskort til mormor hun skal feire bursdagen sin i dag med masse god mat og kaker!

  

 

 

 

 


Gratulere med dagen mamma:-)

Nå gleder jeg meg til å få se barna igjen!!! Er rart hvor mye man kan ønske seg en frihelg for å bare slappe av. Men man savner dem da så mye:-)
Så nå er jeg så klar for å få kose med dem igjen.

Men før alt det er det jobb som står for tue å jeg skal sykle på jobb i dag! Heldig vis er det kun nedover bakker og det tar max 7 min. Jeg kjøpte jo meg ny sykkel for å kunne netopp sykle mer. Det har kun blitt med en lang tur å det er jo alt for lite. Så nå er treningsdagen som er på onsdag satt av til en sykkeltur;-)

Ha en fin morgen allesammen. Å grip dagen :-)

Da har jeg hatt en fantastisk helg i Stavanger! Vi er 5 venninner som har hatt kontakt siden vi gikk på ungdomskolen. Så en gang i året er det tid for DEN helgen som vi venter på hvert år. Der vi møtes kun for å snakke, le, gråte , dele erfaringer og skaper nye minner og erfaringer sammen.

Denne turen var ingen unntak! Vi storkoste oss. Å jeg fikk se den fine byen Stavanger:-)

Fredag ble startet med en tur på kaia for å kjøpe helt ferske reker! Nydelig var det når vi koste oss den kvelden med helt ferske reker, vin i glasset og praten gikk i ett bare sånn jenter kan!

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits