Heihei

 

Håper alle har hatt en fantastisk Pinse! Jeg vil si vi har hatt en super pinse. Hagen har fått seg nytt tilskudd. (bilde kommer når jeg er helt ferdig ;) ) Å Norge har vist seg fra verdens flotteste siden med masse sol! Er dette en smak på sommeren er jeg overlykkelig.

 

Innimellom har jeg slikket sol mest mulig for jeg oppdaget nemelig at min kjære søster var brunere enn meg!! Det er første gang i historien det har skjedd ;) Å jeg skal gjøre alt for at det skal bli den siste også!

 

Men tilbake til Yvonne VS Erik (å da forventer jeg at alle heier på meg) Endelig har jeg lurt Erik til å dele min intresse for å jogge.  Men hva er mer irriterende enn at han er sprekere enn meg!!!! Jeg ble så sur at jeg måtte ta meg i sammen for å ikke vise det alt for godt. Her har jeg prøvd å holdt meg litt i form hele vinteren. Å jeg var sikker på jeg hadde bedre kondis enn Erik. Ettersom han har ligget på sofaen mens jeg har slitt meg igjennom trening etter trening!  Men nei det har jeg ikke!!!! Nei nå er det å legge seg i hardtrening. For når han nevte hva som var målet innen sommeren holdt jeg på å dette av stolen! For det var en LLLAAANNNGGG runnde. Ble helt svett bare med tanken ;) Så nå kan jo ikke jeg være dårligere så nå er det Yvonne VS Erik hjemme uten at han vet det.  Å jeg skal utnytte det at han er stiv i dag med å ta en runde på 8 km.

 

Hmmm nå fikk jeg sikkelig frem her føler jeg at jeg er ett konkurransemeneske for de som ikke vet det fra før liksom ;)

 

Ha en fin dag! Vi dreiver å lærer Amalie å sykkle uten støttehjul å jeg lurer på om hun har litt Yvonne syndrom i seg......

 

 
 

Snakk om å få sommerfølelser i dag!!! Ett fantastisk vær har det vært i disse dager :) Å det værste er at jeg over hode ikke har fått nytt det. Det har rett og slett ikke vært mulighet for det. Det var kaos hjemme da vi har vært en deilig helg hos ett vennepar på vestlandet. De har akkurat ferdig med husbygging. Misunnelsen kom snikende da jeg så det fantastiske huset. Å jeg tenkte på alt vi har her hjemme som ikke har gått helt vår vei i det siste....

 

Men ettersom det så ut som en bombe var sluppet her brukte jeg gårsdagen til å rydde det værste. Å enda er det mer igjen. Men i dag har jeg vært litt sliten å valgt å slappe av.

 

I morgen satser jeg på like fint vær å kan sitte ute litt med familien :) Å ikke mins jeg må ta opp treningen igjen å i morgen er dagen!!!!

 

Ha en strålende kveld :)
 

Da må jeg bare si at jeg har hatt en fantastisk helg. Jeg og Amaile har vært en tur på Vestnes. En koselig bygd som ligger mellom Molde og Vestnes. Å er hjemkommunen min. Så det er altid like hyggelig å komme opp på hjemtraktene. Å denne gangen benyttet vi det som en jentetur. (bestefar var også med da, men han kunne være ei jente denne turen her mente Amalie på) Vi storkoste oss. Vi fikk besøkt mange venner. Å jeg vare ute på kvelden å møtte venner jeg skjeldent ser. 7 år siden sist hadde det blitt. Var på XL Dinner i Ålesund! Annbefaler den på det sterkeste om du vil smake en fantastisk fiskemiddag. JEg skal tilbake dit en gang!! (Lure med meg Erik)

 

Der fikke jeg se min venninnes utrolig fine hus. Hun har bygd ett helt nytt hus og jeg må erlig innrømme at jeg er litt misunnelig. Bare klødde i fingrene på å få innrede det ;) Så er glad jeg skal dit snart igjen! For vi har samme smak å da er det jo ekstra gøy å snakke bare interiør ;)

 

Her hjemme venter vi fremdeles på vann! Heldigvis ser det ut til at de er ferdige med borringen nå. Å er vi heldige får vi vanne i morgen, krysser fingrene!!!!!

 

Så da håper jeg at det blir litt lettere å trene igjen for det har stått veldig stille på den siden etter vannet blie borte.

 

Er dere klare for 17. Mai? Her er vi så langt i fra klare!!! Ikke en gang blomster har jeg fått satt i blomsterkasser. Men det er kansje ikke så nøye denne gangen. Vi skal ikke være hjemme. Så vi prioriterer litt andeledes denne gangen.

 

 

Håper dere har fått tid til å forberede 17. Mai litt bedre enn oss. Men vi kommer sterkt igjen neste år ;)

 

 
 

På fredag trodde jeg hadde nådd bund av en dårlig uke. Men tror du ikke den bare har forsatt i helgen også!!!!!! Kort oppsumert har uka mi vært sånn....

 

Jobbuka har vært ett kapitell for seg selv med bare kluss og tull. Med triste nyheter og andre utfordringer stod i kø denne uka.

 

Bilen bremser funker ikke så dem må på verksted for en fiks.(jepp det var de skoene jeg hadde lyst på  tenkte jeg...)

 

Vannet vårt lever sitt eget liv og vil bare funke når det selv passer det (vi har brønn). Å etter å ha hatt rørlegger å skifta diversel deler trodde vi at ja, nå er det fiksa og krysset fingrene på at det ikke ble noen flere utgifter på den fronten! (kansje skoen kan kjøpes for neste lønna når det gikk så smertefritt var min første tanke) Men der tok vi nok feil. For på lørdag bestemt det seg nemelig for å slutte å funke igjen. (svarte kommer ALDRI få meg de skoa...) Å når det kom tilbake var det helt brunt. Tykk ekkel myrvann. Jeg hadde selvfølgelig klesvasken på. Med hvite gardiner. Å jeg kan si de var IKKE hvite når vaskemaskinen sluttet å virke!!!! Jeg sparket i vaskemaskinen og gikk å surmula resten av dagen. Erik som var flink til å jobbe ute kunne bare stå der alene tenkte jeg for jeg gidder ikke å hjelpe. Vil heller sitte å synes synd på meg selv å spise sjokkolade! Å dreit oppi gardinene mine som lå i maskinen brune og fæle uten å få dem ut.

 

Bad har vi ikke da det er under oppussing. Selvfølgelig er det er bra ting, men akkurat nå gleder jeg meg sykt til det er ferdig!!! (selv om vi akkurat har begynt)

 

Søndag begynte fint da Erik var snill og lagde frokost som besto av nystekte rundstykker og kaffe :) Da var dagen i gang å vi har holdt på helt til nå egentlig. Erik har tømt 4 hengerlass med badeting, kløyvd ved så nå har både vi, mamma og besteforeldra våre ved i 2 år. Jeg har stått med rompa høyt i værs for å lage blomsterbedd, ungen har kranglett i ett. Ja en helt vanlig dag. Å nå etter ungene var dusjet og lagt (ja da ville faktisk vanne funke igjen) i nyskifta senger sovnet de på flekken. Å vi begynte på prosjekt vaskemaskin! Gardinene kom ut ,med da brune. Jeg prøvde meg da selvfølgelig på å sette på en vask igjen... Å du kan jo gjette hvordan det gikk!!! Jo til hel..... så da var vi uten vann igjen!

 

Så i morgen kl 8 skal jeg bruke mye penger ;) Ringe bilmekaniker, rørlegger til å se på vannpumpa og rørlegger nr 2 skal få godkjent til å jobbe med badet. Jaja kan vel bare drømme om sko i flere netter frem over ;)

Så satser jeg på en MYE bedre uke til uka!!!! Kan ikke bli værre enn denne vel??

 

 

 

 

 

 

Søndagsmorgene er bare helt fantastisk! Hva er bedre enn å starte dagen med alle rundt frokostbordet, med nystekte rundstyker og egg.

Nå driver Prinsessa vår å rydder rommet sitt (noe hun hater så du kan tro det er mye klaging) Mens gutta er med pappa for å tømme hengerene med fyllmasse. Selv tar jeg en kaffe og nyter den lille roen.

Planen i dag er enkel! Vi skal drive ute i hagen. Ved kløyves og blomsterbedd skal lages. Kansje det blir en tur på Plantasjen ;-) Selv om jeg har lest at det er mye billigere å handle på Bogrønn. Men de er desverre ikke søndagsåpne. Å jeg er vel litt sånn når det gjelder hagearbeid at det skal skje der og da! I skrivende stund kommer jeg på flere ting jeg trenger på Plantasjen. Er jo 17.mai fortere enn svinn nå og snart må jo blomsterkassene også få liv. Å jeg trenger 3 nye kasser til å ha forrang huset. Nei her er det bare å hive seg rundt! Ha en fin søndagsmorra

Yvonne

Kom i posten her i dag! Litt uvante sko å gå i. Det er nemelig ikke stivt bak på hælene bare tøy. Så føler dem er litt ustødige. Men er super fornøyd med fargene. Å de er gode å gå i. Så er nok bare jeg som er gammeldags;-)

Så fornøyd med dagens veske kjøp! Jeg kjøper meg kansje 2 vraket i løpe av 2 år;-) så i dag inte jeg meg en ny en ettersom jeg ikke har kjøpt noen på 3 år. Nå byttes stelleveska ut med denne her. Er stor, men her får jeg med det lille ekstra som en mor trenger å ha med inni mellom.

Føler jeg gjorde det kuppet i tillegg for fikk den for 500 kr da den egentlig kostet 900;-)
 

Denne helgen har vært SÅ etterlengtet. For uka har vært helt annet enn det jeg hadde forventet meg. Mye å gjøre på jobben med alt for mange utfordringer å holde styr på. Tror disse dagene her har vært noen av de lengste dagene på lenge. Men det som ikke tar knekken på deg, gjør deg bare sterkere! Er det ikke det det heter ;)

 

Derfor det ikke har blitt noe bloggin er fordi jeg ikke har kunnet kommet inn på siden min en gang hver gang jeg har prøvd. Komer inn, men ingen ting funker. SÅ nå håper jeg problemene er fikset og flere innlegg kan bli laget denne helgen!

 

Ha en super fin fredagskveld! Ta vare på deg selv ;)

 
 

Hvis du er kansje litt over middels interresert i initeriør er du altid på utsikt etter "drømmehjemet" med sånn vil du ha det! Jeg vet ikke hvor mange timer jeg bruker forran dataen med å drømme meg bort om hvordan jeg vil ha det!

Å jeg har foresket meg helt i TM design! Hun har så mange fantastiske møbler som jeg har lagt min store elsk på. I hennes spiserom/kjøkken fant jeg drømmespisegruppa mi også. Men jeg skla sette litt mer personlig preg på det. Erik skal snekkre bordet! Hva er ikke mer gøy å ha enn noe som faktisk man har lagt skjel i. Stolene skal jeg kjøpe av henne. En sofa hos oss blir litt i upraktisk nå når vi har 3 småbarn. Men håper jeg får byttet ut tripptrappstolene med noe sånt eller en hjemmesnekret benk.... Regner med at det ikke blir denne sommeren jeg får bordet mitt. Men til neste år er "fristen" hans ute å jeg kjøper ett om han ikke lager ett til meg ;) (litt press må han få)

 

http://tomineshjem.blogspot.com/search?updated-max=2012-01-16T16:15:00%2B01:00&max-results=20&start=80&by-date=false

 

Gå inn på hennes blogg å se hvor mye fantastisk fint hun har :)

 

Nå står vindusvask for tur!!!
Alle kvinner fortjener å ta være på seg selv! Å vi er alt for mange som er for dårlig til dette. Vi skylder på at vi har alt for dårlig tid og for mye å gjøre.

I går inviterte jeg noen venninner på Mary Kay kurs. Å det var luksus i hverdagen!!! Der fikk vi prøve mange forskjellige spa produkter. Det er andre gang jeg har vært på sånn kurs å kan anbefale det på der sterkeste!! Det som er så positivt med kurset er at du får sprøve de fleste påroduktene. Å det er ett pluss i forhold til å handle i butikken. Man får jo ikke akkurat prøve en krem til 500 kr. Å iallefall ikke levere den tilbake om du finner ut at dette er ikke noe for deg! Alle disse tingene har du fordel av hos Mary Kay!!

Det ble selvfølgelig handlet litt produktper ;-) å gleder meg til å prøve dem å fortelle dere om det!

Sånn så det ut iallefall etter jentene hadde reist. Bare noen rester etter kveldens luksus.

Nå er det frokost med barna. Er jo fri i dag å tid for kos:-)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits