Da er det tirsdag og siste dagen i måneden allerede!!! Jeg håper metrologene har rett i at det blr pener vær fra i morgen av. For synes at høsten har kommet litt til feil årstid i dag:) Men i morgen skal det blir sol!!!!

 

Sa jo jeg skulle legge ut noen bilder fra hyta med nye sofaen. Men det er nesten litt flaut å innrømme! Jeg har faktisk ikke tatt noen bilder fra vi var ferdig å fått dne på plass! Å jeg vet hvorfor. Jeg var ikke fornøyd med sånn det ble derfor ville jeg ikke ta noe før jeg var litt mer fornøyd. Så da blir det helle rbilde neste gang vi skal oppover;P

 

Men dere skal få se utsikten vi har fra vinduet i stua! For tidne er det paller med ved som preger litt av utsikten. Men de forsvinner jo snart

 

Skjønner ikk ehelt hvorfor Erik er så gira på å hogge ved her. Vi kunne jo bare tatt her i fra ;P Han har hatt en tendens til å fjerne alt som heter trær og har blitt smidttet av det vi kaller vedsjuka hver gange vi kjøper oss noe. Å her er han i gang igjen!! Han bare må hver gang vi er her oppe!

  

Til helgen skla det skje enda mer på hytta. Da skal nemelig vegger rives og klargjøres til nytt kjøkken!! Så da blir det spennende å komme opp neste gang. For nå skal ikke vi være der!Så må overtale til litt bildetaking men spørs om det skjer....

 

 

 Her er det mange dager siden jeg har vært innom! I helgen har vi vært på hytta å kost oss:) Helt alene for første gang der! Ungene hadde mast en stund om dette så vi ble enige om at det ønske skulle vi innfri. Vi hadde også lovet en helg som ikke skulle være kjedelig i følge Amalie.- (Det vil si lite prosjekter på mamma og pappa bare lek med dem) Å der var vi kansje ikke så flinke å holde avtalen. For på lørdagen kom nemelig stefaren min opp med den  nye finn.no sofaen og ny seng til soverommet vårt. Så da ble det selvfølgelig litt omøblering og prøving av å møblere stua.

 

Men vi greide å ha det koselig også. Tur gikk vi og plukket en fin blomsterbukett. Spille spill er altid en favorittaktivitet når vi er inne. Elers har de vært veldig flink å lekt masse ute

 

Nå er dette litt kjedelig innlegg ettersom jeg ikke har funnet frem kamera å vier turens bilder, men det kommer i morgen:)

 

Håper dere har hatt en fin helg. For mange er det en kort uke før det er helg igjen!!!
Alle som elsker interiør bruker flere timer forran dataen enn det vi er klar over på å se i nettbutikker! Der plukker vi opp ideer og drømmer oss bort. Kansje man legger en del i handlevognene men bestiller det ikke, bare for å ha en følelse på at man har handlet ;)

 

Jeg er ingen unnatak. Jeg drømmer meg ofte bort å har lang ønskeliste om hva jeg ønsker meg i nettbutikken. Å min favoritt er definitivt http://arbeidshuset.no/ Er så mye fint der og akkurat den stilen jeg liker.

 

Hvordan netthandel synes du er best?
Da ble det sofa på meg!!!!! var heldig å fant en på finn som vi henter i morgen:) Å jeg fikk den for den fine summen av 900kr!

 

Å nå er jeg ferdig med mine "sunne" Bonty så nå sender jeg med en prøve til min nye prøvekanin på jobben til Erik. Så Anne i morgen får du teste ut konfekten min og Bontyen som ble til kuler i steden ;P Da er det bare å mase på Erik om at han skal finne frem ting til deg
Vi kvinner blir stadig påmindt at vi må tenke på helsen og slanking. Bare se i alle "kjerringbladene" som jeg kaller det. De bogner av repotasjer om at vi må komme oss ned i vekt. Å dem har selvfølgelig den letterste måten å gå raskes mulig ned i vekt. Ja for hvis du sulter deg i en uka å uin lever på vann! Det trenger man ikke å ha masse iq for å skjønne vel... Å de viser folk med før og etterbilder om hvor flott det virker

 

I dag stod det f.eks. i Dagbladet om alle "trend" kostsholdkurene. Å jeg har flere venner som går på forskjellige kostholdkurer. Men har de virkining i det store og det hele? Synes hun ene kostholdeksperten som kommenterte hver "trend" kosthold sa. Ja, vi lever i 120år, men vil jeg det? jeg kan aldri nyte ett måltid eller ta meg ett glass vin for den sags skyld!

 

Jeg legger ikke skjul på at jeg prøver å gå ned i vekt. Å i den siste måneden har det sklidd sikkelig ut. Men i dag har jeg litt bedre samvittighet etter en joggetur:) Men hvordan vil jeg slanke meg? Jeg vet egentlig hvordan. JEg vil leve ett så normalt liv som mulig. Men jeg kan gjøre små endringer i kostholdet. Regelen i huset er null usunn mat i ukedagene. Men vi sklir ut som alle andre familier som har samme regel. Bursdager med kaker, sliten og vil kose oss kvelder, veldig godtesyk kvelder. JA vi finner altid på noe for å spise noe usunt også i ukedagene. Det er vel det vi må slutte aller først med. Så er det den andre ting som jeg kan gjøre. Ikke så mye saus på maten, mindre posjoner, mer vann og mindre kaffe(jeg drikke jo bare kaffe med melk og sukker ) Å så er det treningen! Den må man bare få inn i dagsrytmen. Da gjenstår det bare å se hvor mye jeg greier å holde løftene ovenfor meg selv da. Har begynt bra i dag, men fikk en utfordring av Erik nå å jogge enda lengere ruteså i morgen skal jeg vise han at jeg også kan!!!!

 

 

 

 

 

 
Ja, i dag er det søndag med ett grått vær ute. Derfor ringte vi like godt til min kjære søster å sa vi kom en tur. Så nå har vi vært på tur hos henne:) Å hun hadde fått det så fint hjemme hos seg! JEg tenkte ikke på å ha med meg kamera men det skulle jeg ha gjort å vist dere noen fine detaljer:) Jeg skal gjøre det nestegang i allefall!

 

Som jeg sa i går leter jeg etter den perfekte sofaen. Å titter innom finn alt for mange ganger iløpet av dagen;P hele 4 stykker ringte vi på i går men alle uten om 3 var solgt og den siste har ikke svart :( men det er vel bare å vente så dukker nok sofaen min opp!

 

I skrivende stund står hjemmelagde Bonty i kjøleskapet. Er veldig spent på om jeg fikk dem til. Å om det blir velykkede kommer oppskriften inn her så fort som mulig:)

 

 
 

I skrivende stund sitter jeg faktisk med bena ett deilig fotbad:) Uken

har vært litt slitsom. Ikke kommet meg i seng før 24 en kveld sovnet jeg ikke før 2. Så har vår kjære lille sønn har hatt det for godt å våkne kl 5 å hyler til vi tar han opp. Så morran har med andre ord begynt kl 5 igjen sånn at han ikke skal vekke de andre 2.  Men sånn er det jo å ha barn:)

 

Nå om dagen sitter jeg bare å drømmer om hytteinteriør. Om hvordan jeg vil ha det ol. Så denne uken har jeg gått litt på jakt etter ting her hjemme jeg kan ha med oppove. Fra å lete på finn for å finne ny sofa.  Vi er desverre bare en arbeidsfamilie å må jobbe hardt for pengene så nå blir det brukt sofa på hytta. For den som står der er ikke mye behagelig å sitte i. Er en sånn gammel hyttesoffa som er kun skumputer i. Så man får tresmake i rompa etter en kveld. Tror neimen ikke det var noe som het komford den gangen de ble laget!! Så nå leter jeg desperat etter en sofa til å ha der:)

 

 
Allerede på barneskolen hadde vi ukeplaner. Hva vi måtte igjennom før uka var over både på skolen og i lekse. Å jammen med har jeg tatt med meg den erfaringen videre i livet (hvem tror det når man får utdelt den førstgangen!!)Men ja, per i dag bruker jeg det masse. Å jeg er ikke alene!

 

For hver ukedag har sine gjøremål. Uansett om de er faste eller ikke. Jeg har faste ting jeg gjør på faste dager i uka. Som feks handle inn til uka. (jeg handler kun en gang) Det gjør jeg altid på torsdager. For da slepper jeg at det er så mange mennesker på butikken som det er på fredager og lørdager. Å dessuten er det jo vaskedag på fredager:)

 

HVordan ser din ukeplan ut? Er den fullbokket?

 

Jeg skulle gjærne hatt meg noe sånt for å hatt full oversikt til en hver tid

 

Denne er fra Arbeidshuset.no
For en dag:) En hektisk dag,men samtidig veldig koselig!

Fine i tøyet bare det ut i tog. Jeg har Summørsbunaden. Som jeg synes er veldig fin:) Her på skolen etter toggåing da det er klart for leker og is!!!!

 Alle 3 pyntet til fest.

 

Ungene hadde ikke helt skjønt det med å gå i tog. Så på vei hjem i bilen da jeg spurte om det var gøy å gå i tog fikk jeg høre at: ja,men mamma jeg så ikke Thomas toget jeg! Heheh den er vel mange som fikk høre i går:)

Men at de fikk lov å spise masse is hadde dem skjønt

 

Håper dere hadde en finfin 17. Mai feiring
Nå begynner det å bli på tide å sette inn litt av våre ting i hytta. Etter vi tok over, har vi jo også tømt hytta for ting vi ikke ville ha. Å nå er det våres preg som skal settes inn:)

 

Stilen jeg ønsker å ha på hytta er norsk stil. Med ulltepper, rødrutete på kjøkkenet,samt utstoppet dyr. Det sistnevte er vel mer Eriks greie. Men vi har gått inn ett komprimi med at han skal få lov til å ha det på hytta så lenge det ikke kommer inn i stua hjemme. Er vel en grei løsning når man bor sammen med en jeger.

 

I første omgang skal jeg bare ta med meg ting vi har her hjemme. En seng som vi skal male, lykter jeg har, gardiner og lignende. Vi skal jo lage kjøkken der. For det som er der i dag vil ikke jeg kalle kjøkken ;P Så derfor blir det ikke så alt for mye vi tar med enda. På grunn av riving og bygging venter jeg en stund sånn at jeg får se helheten:)

 

Men  i tankene mine er det allerede ett bilde av hvordan jeg vil ha det

 

Rain deer pute

 

Masse puter og pledd i sofaen

 

Big lykt med metall topp

 

Lyketer både inne og ute

 

Saueskinn til å både i seng og i stoler

Se flere bilder

EKTORP JENNYLUND Lenestol hvit Bredde: 78 cm Dybde: 85 cm Høyde: 84 cm Sete bredde: 48 cm Setedybde: 55 cm Setehøyde: 43 cm

 

To lenestoler vi kan kose oss i. (Det står 2 stykker der i dag. Fargen er ikke akkurat en favoritt om jeg kan si det, men de er UTROLIG gode å sitte i så jeg må finne en måte å trekke dem om....)

 

Det var en liten smakebit på hva jeg ønsker meg til hytta:)

 

Yvonne

 

 
Til i morgen. Bunadsølvet er pusset, skjorter er strykt, alt annet er lagt fram, flagg og trompeter er funnet frem. Ja, nå er vi klare for feiring i morgen.

 

Jeg er så heldig å ha en fin bunad så valget mitt er enkelt. Guttene skal ha bunad,mens Amalie skal ha en kjole som hun har valgt ut selv. Dagen skal vi feir med frokost på morgen, selvfølgelig gå i 17.Mai tog, med leker og iskjøp etter toget. Så er det familiemiddag etter det. Jeg skal tilbringe kvelden på jobb. Noe som ikke gjøre meg noe. 17. Mai er for meg gøy for barna på dagen:)

 

Har dere alt klart til 17. Mai i morgen?

 

Yvonne
Disse er utrolig gode! De smelter i munnen, er kjempe lette å lage og du får skryt av dem uansett hvordan de ser ut :)

 

Du trenger

1 pakke oreo kjekks

ca 200gr Philadelphia ost

hvit sjokkolade

1 vaniljestang

  • Kjør kjeksen i en kjøkkenmaskin. Det skal være knust i små biter før du tar oppi osten. Skrap ut frøene av vaniljestangen , rør alt sammen som til en "deig"
  • La det stå i en time sånn at den blir kald å "fester" seg i gjen
  • Lag passe store kuler av røra ta dem så store du ønsker. Men husk det er en konfekt som man ikke orker alt for mye av på en gang.

  • De må stå yttligere en time i kjøleskapet etter du har laget kulene.
  • Smelt sjokkoladen i ett vannbad og rull kulene i sjokkoladen sånn at hele blir dekt!
  • Da er det bare å sette dem i kjøleskapet å vente på sjokkoladen har stivnet før man kan nyte dem til kaffen på 17. mai:)

 
I hagen vår har ungene etter min mening alt dem trenger av uteleker! De har huskestativ med sklie, sandkasse, trampoline og dukkehus. Alt dem trenger for å kose seg ute. Å det gjør dem hele tiden De elsker å leke seg ue. Å vi har allerede måtte lokket dem med inn om kvelden. Eneste jeg manler er en sånn fin pallesofa sånn at jeg kan være nede på dems plan. For vår veranda ligger så høyt i forhold til bakkeplanen. Så kansje jeg skal lage meg det om ikke alt for lenge ;P

 

 

I dag er det grått og trist ute. Men vi satser på at det lysner sånn at vi får komt oss ut å leke litt før vi skal i bursdag til  nabogutten som flyte år i går:)

 

Hvordan ser deres uteariale til barna?

 
Lurer på hva innimellom jeg skulle gjort uten henne! Uansett hva det er stiller hun altid opp for meg og mine. Nå mens jeg og Erik jobber og Patrik ikke er i barnehagen, passer hun han hver dag mens vi er på jobb. Samtidig tar hun alle tre innimellom sånn at vi skal får litt fri. Vet hun blir sliten av dette for det får jeg høre med at "skjønner ikke hvordan derer greier dette" eller " seks er litt fortidlig å stå opp, sloknet kl 2130 i kveld som en stein" :)  Hun jobber jo tross alt hun også så vi setter utolig pris på den hjelpen vi får.

 

 

 

Vedens beste mamma:)  Kjempe glad i deg!
Henger det

 

  

Jeg er veldig fornøyd med denne hylla. Synes den er passer kjempefint ute i gangen. Å det beste med sånne hyller er at med en liten vri så er den helt andeledes

 

Yvonne
Å alene hjemme med 3 barn:) Erik er nemelig på Beverjakt sammen med noen kompiser. Velfortjent til han!

 

For tiden lurer jeg på om min kjære lillesøster synes jeg er veldig , hva ville en på 17 sagt.... Yvonne du er ikke helt med altså! Hvor gammel er egentilg mobilen din? Yvonne: Denne her er vel bra nok! Jeg arvet den jo av mamma, du vet den som datt ned i pannekakerøra, den som ikke hører meg altid i vet du. Tonje:fnis! Yvonne:ja, altså jeg vet at den har mistet deler av dekselet, at du ikke altid hører hva jeg sier, men den virker da enda.... Tonje: Cilen av sis du skal få iphon min nr 3.  Ikke akkurat sånn samtalen var men, vet hun tenkte det! Så i dag var jeg så heldig å fikk hennes iphonen hennes ;)

 

Hun hadde vel kansje rett at jeg trengte en ny en ;P

 

Yvonne
Denne uken har bare løpt med løpeskoa hele uka føles det ut som! Det har med andre gått i ett med Yvonne!

 

Nå har jeg endelig satt meg ned å skal nye resten av kvelden. Husvasken er allerede tatt. For her er ungene hos mormor og bestefar å storkoser seg regner jeg med! Kan tenke meg de sitter med den største popcorn skåla du kan tenke deg og bare komanderer sine kjære besteforeldrene:)

 

Hvilken vaskemiddel bruker du når du vaske huset?

 

På min ønskeliste står det for tiden denne på listen.  Den lukter veldig lavendel når man åpner flasken å lukter på den. Men jeg som ikke er alt for glad i lavendellukt liker faktisk denne her! Den ligger på 175kr å finnes i mange nettbutikker. Som her jeg har lpnt bilde av Lunehjem.no

 
Sommeren merker vi har kommet for fult. Vi er ute fra morran til kveld. I dag har jeg vært en snartur hos mamma sammen med barna. Å vel hjemme koste jeg meg med barna på plenen. Samtidig som jeg tuslett litt rundt å pyntet litt ute med sommerting.

 

Har blitt lite bilder denne helgen. Kommer tibake med det til uka. Både med loppefun og nymalte utemøbler.

 

Som jeg har nevnt tidligere prøver jeg å gå ned noen kg. Har vært en lang pause nå. Men til uka er det på tide å begynne igjen! Så nå står eggene å småkoker til morradagens matpakke på jobb. Jeg har litt trua på lavkarbo diett. Men ikke fult ut... Kommer forsatt til å spise frukt, poteter, pasta ol men skal prøve i litt mindre doser. 

 

Etter å ha være ute i solen i hele dag er jeg stup trøtt. SÅ nå gjenstår det bare litt pakking av barnehagesekker og klær til meg selv. I morgen er det mangdag å starten på en ny uke med nye muligheter:)

 

 
Herved kan jeg erklære at jeg ikke er noen loppeekspert! fant kun en ting som jeg likte. Å når jeg skulle ta bilde var kamera desverre tomt for batteri. Så bilde kommer.

 

Ikke bare har jeg vært der. Men på vei hjem så jeg ett skilt på veien, der det sto lagertømming. Selvfølgelig bråstoppet jeg der. Å angrer ikke ett sekund. Jeg fikk en stor sinkbalje for kun 75kr og en 10liters kanne for 200kr. Å jeg skal dit i morgen også om jeg rekker rett før de stenger. For hørte at de hadde flere skatter. Så kansje jeg kan gjøre noen supre kupp!

 

Å så har jeg fått endelig summet meg til å male utemøblene være. Ett strøk med maling på hagemøblene våre som skal stå på fremsiden ved ingangsdøra:)

 

Litt ATV kjøring fikk jeg også til i dag. Første gang jeg har kjørt. Det var gøy!!!

 

Nå er det sjokkolade som gjelder :)

 

 
I dag er det loppemarked på den lokale skolen. Å jeg og Amalie har tenkt oss en tur dit. Så Nå krysser vi fingrene for noen gode loppefunn. Jeg er ikke akkurat så flink til å finne lopper. Men skal prøve så godt vi kan . Vi skal ha en del til dukkehuset til barna er iallefall planen:)

 

Så da kommer jeg tilbake med bilder hva mine funn blir.

 

Yvonne
Vi har 2 biler som vi har ungene i. Det vil si vi må ha 6 barneseter til sammen!! Dette høres utrolig mye ut når jeg skriver det ned. Men vi er nok ikke alene som har det... Denne uken er det tilbud på Britax barneseter fra 15kg til 35. Akkurat det vi skulle ha. Vi har hatt flere Britax seter å jeg synes de er de beste setene. Noen vil si dem er veldig dyre. Men da tenker jeg. Er ikke ungene dine vært hver en krone? Hadde du hatt samvittighet til å få høre. At hadde du hatt en sikkelig sikkerhet hadde ungen din mest sansynelig overlevdd.... Mitt svare er difinitivt NEI! Så jeg kjøper dyre seter. Eller sånn ca midt på treet.

 

Så jeg har vært å kjøpt 2 sånne seter i dag:) Det er tilbud på Barnas hus nå. Kun for 699kr å jeg kan anbefale det på det sterkeste!

 

Yvonne
I dag våknet vi til minusgrader igjen på gradestoken!!!!! Vil ha sommer tempraturer og sol igjen! Var jo så godt å kunne bare gå ut om morran i bare genseren og joggesko.

 

På gjørelisten i dag er det fult :) Så bra Patrik passer på å vekke meg tidlig (05:30) sånn at jeg ikke ligger å sover bort hele dagen!(han kunne spart seg for den). Det blir en liten tur på Ikea. Kun for å kjøpe glass. Så må jeg bytte joggeskoene jeg kjøpte til Erik for litt siden. Før det bærer av sted til Strømmen for å kjøpe barnebilseter, en tur på Nille, bytte noen sko for mamma og så posten. Da er det rett hjem etter det. Tro om jeg rekker alt dette på 1 1/2time......

 

Men først er det dursjen, frokost med barna før vi reiser i barnehagen:)

 

 
Jeg ble ferdig i dag:) Jeg hoppet i det kastet meg rundt å vips så var beddet ferdig. Å jeg er så fornøyd. Da gjenstår det bare å se om det blir bra når det begynner å blomstre.

 

Før

Med stumpen opp i været får jeg hjelp av min snille leieboer som hjelper til

 

Jeg begynte på en del av det i fjord men gikk fort lei ;)

Helt nedgrodd. Er det håp tenkte jeg....
 

Etter


 

Ser ikke ut som det kommer til å bli så veldig fint, men jeg krysser fingrene å håper på bra resultat! Så når det blomstrer på sitt beste sakl jeg ta ett skrytebilde!

 

Tusen takk til Chatrine som har vært så snill å hjulpet meg:)
Jeg har så mange baller i luften for tiden. Ideer som jeg har lyst å sette ut i livet. Det lille problemet er at ikke tiden min strekker helt til. Men i løpet av uka skal det nye blomstebeddet mitt være ferdig! og da kommer selvfølgelig før og etter bilder. Og jeg grønsakshagen skal ha blitt ferdigplantet. Så dagen i dag begynte med en tur til plantasjen. Nå er bilen full av jord og blomster som skal på plass. Så da har jeg vel egentlig ikke tid til å sitte her ;) Men akkurat nåregner det ute å det fristet lite å gå ut. 

 

Ha en finfin dag alle sammen
Det var ett trist syn garderoben min ble!! Etter å ha tatt ut det som har krympet i skapet og blitt helt utslitt satt jeg igjen med ett uselig syne. Selvfølgelig måtte Erik også klage på at han heller ikke hadde noe som passet!! Så han ryddet skapet sitt han også.Å han hadde rett. Mange av klærne hans hadde krympet en del. (forskjellen er at hans hadde faktisk krympet, mitt et nok i samme størrelse, men jeg er nok ikke det lengere )

 

Så nå må jeg ikke bare shoppe til meg selv, men også han trenger klær. Så jeg tok afere i går å bestilte meg noen topper på HM i går. Når de har kommet skal jeg se hva jeg trenger da å ta meg en sikkelig shopperunde til både meg og Erik.

 

Her er  utvalge som møtte meg i morges. Nitrist spør du meg! Å de to siste hyllene er treningsklær!!

 

Nå skal jeg sette meg litt ut i solen å slappe av. Har vært oppe siden kl 5 i dag med Patrik som synes det var sikkelig gøy å stå opp tidlig å ikke snakk om å sove er noe kult når han først hadde hylt til å komme seg ut av sengen

 

 

 

 

 

 
Når man går hjemme i mammaperm er det ikke altid man tenker på hva man går i. Men ene puppen halveis utafor t-skjort halve dagen. De sexye trusene blir brått til utvasket kjerringtruse.Å du finner ut at,  etter man har fått unger er ikka kroppen sånn den var før du fikk den. De trange olabuksene sitter ikke pent i rompa.Nå er det rørleggersprekke når man bøyer seg, og magen henger litt over kanten. Vet at ikke dette er noe problem for mange. Men med meg har det blitt ett problem!

 

Å brått vet jeg egentlig ikke hvilken stil jeg har heller lengere, hmmm.......

 

Så nå skal jeg ta tak i det problemet å gi meg selv mere klær. Jeg skal ha en ryddeøkt i skapet og kaste det som skal kastes. Sette opp liste hva jeg skal ha og trenger. For nå er det slutt meg utslitte truser, bukser som ikke passer eller klær jeg aldri bruker.

 

Jeg vet hvilken stil jeg liker, så det er bare å sette i gang.Man trenger ikke all verden med klær i garderoben bare man har det grunnplaggene. Det er de første jeg må gå til innkjøp av. Jeg liker den litt jentet stilen. Som er pyntet, men samtidig enkel. 'Med en "dryss" av vintage stil. Jeg vet at rokka stil ikke er min stil.

 

En ting til jeg må lære meg er å gå i høyhelet sko igjen!!!! Det er jo bare så sexy ;)

 

Så nå angripes klesskapet, frakrer kurver en etter en inn på stua

 

Ha en fin kveld

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits