Da var den ute av hus!!! Siste stoppested ble verandaen før den havner på fyllingen. Gleder meg sånn til ny dusj :-)

Å så fint med gamle blomsten i bakrunn;-) de skal få nytt liv snart!!!
Da er kaffen inntatt! Uken har gått så alt for ført!!!! Med full fart på jobb, ran og brannkurs på kvelden, vannkopper på Patrik og så har jeg kun fått til 2 treninger:-( nå holder Erik på å ta bort flisene på siste veggen på badet! Mens jeg slapper litt av noen minutter til. Med å pusle puslespill med Magnus. Planen i dag er enkel vi skal gjøre litt ute og masse husarbeid!!!!!!

Ha en fin dag så lenge vi skrives i kveld

Yvonne
 

Tenkte jeg skulle sette meg en utfordring til uka som jeg skulle gjennomføre. Jeg prøver jo å komme meg i form. Og greier jeg ukas utfordring skal jeg unne meg en liten gave til meg selv ;) Denne uken skal jeg ha som mål og trene 4 ganger. Kan bli litt utfordrene da det skjer noe hele tiden. Så får satse på dagene mandag, onsdag, fredag og lørdag.

 

Men hva skal jeg unne meg?

Pumps

Denne fra Din sko

 

Eller kansje en time for napping av bryn og hudpleie....

 

 

 
Å det er så kjedelig vær ute i dag! Grått og trist er det. Å hva annet er bedre enn å sitte å dagdrømme om litt om sommeren!

Sist helg var vi på hagemessa og fant to ting som innspirerte til sommeren. Ser etter hagemøbler og leter etter den perfekte gruppa til oss. Men det er jo helt umulig å bare finne en! Er jo flere jeg har lyst på.

Likte denne ideen veldig godt mens jeg venter på å få min perfekte plass ute på plenen. Jeg og Erik er nemelig ikke helt enig om hvordan det skal være så dette kan ta år;-)
Jeg har for første gang smakt sushi! Kjansje det er en vanesmak. Men jeg kan ikke si at dette var det beste jeg hadde smakt..... bit nr 1, 2 og 4 gikk greit. Fire slet jeg sikkelig med og fem greide jeg ikke å få noed over hode!

 

Blir ikke til at jeg prøver dette med det første igjen for å si det slik er ikke helt min smak ;)

 

Sumo Sushi ved Youngstorget

(bilde er lånt ettersom jeg ikke får lagt inn mobilbilde 

 Liker så godt denne gråblå fargen man finner over nesten alt nå. Greide rtt og slett ikke å motstå den når jeg var ute og handlet i går. Så en brikke og noen lys ble med hjem i posen.

 

Blå har vært min favorittfarge i mange år. Men er lenge siden jeg har brukt den. Grunnen var rett og slett at jeg var lei av at den aldri ble spennende. Men nå som den har kommet til bake med "ny drakt" er den atter en gang på plass i mitt hus :)

 Er det ikke nydelig farge!

 

Ønsker alle en fin lørdag. Her skal vi i 50 årslag i kveld så nå er det ut å kjøpe gave!
Ja, endelig!!!! Etter mange år venting og sparing skal vi endelig begynne på badet. Å jeg har kjøpt inn veggfliser i dag! Rørleggeren kommer i kveld på befaring å skal se hva om må gjøres. Samt sier når han kan begynne på jobben, å det krysser jeg fingrene på at der allerede tirsdag. Så er det bare å rive på onsdag, håpehåper :)

 

Så i dag har jeg vært på shopping å kjøpt fliser til veggene. Men var så skuffet når jeg ikke fikk kjøpt meg gulvfliser også. Det var ingen der som jeg syntes er fine. Men vegene tror jeg blir utrolig fornøyd med:)

  

MAnge esker er dette. Blir så spennende

 

 
Da er det faktisk helg på meg! Etter en lang uke, da jeg sa jeg skulle oppdatere ofte. Fikk jeg ikke til å legge inn innlegg fra mobilen.

 

Jeg var i Oslo fra tirsdag til onsdag.  Med fult program fra morgen til sendt på natt på tirsdag kan jeg erlig innrømme at det var sliten når jeg måtte opp igjen tidlig om morgen. Men som man sier er man helt om natta så er man helt om dagen! var så sliten i går at jeg sovnet så fort det ble stille i huset! Da ble det lite blogging :)

 

Ettersom Magnus har vannkopper ble det helg på meg allerede i dag :) Å i morgen har vi full program, men gleder meg til å ha en dag sammen med gutten min! Kan ikke huske sist vi to hadde en dag sammen.

 

 

 

 
Så utrolig deilig å kan sette seg ned etter en lang dag som ble avsluttet med en time på tredemølla! Nå er det bare slappe av litt før sengen kaller. I morgen må jeg opp tidlig skal på konferanse tirsdag til onsdag så må pakke ettersom jeg rett og slett ikke gidder nå ;)

Nå skjer det spennende ting her som jeg gleder meg sånn til å dele med dere!!!

I morgen skal dere få være med på min dag;)

 
Her hadde det skjedd mye på blogg.no! Skjønner det er lenge siden jeg har vært her inne nå for her er det helt nytt opplegg for oss som blogger, uvant, men tror det er bra :) Å nå har lysten sakte, men sikkert kommet igjen (tror jeg) på å blogge litt igjen!Følte jeg ikke hadde strot å skrive om da dagene gikk til jobb og pleie av syke barn. Men nå er våren her og jeg har våknet til livet. Energien har kommet litt tilbake. Prosjektene står i kø og jeg gleder meg bare til tiden frem over :) !

 

Denne helgen hadde vi heldigvis ikke store prosjekter på gang. Kun slappe av og gjøre småting ute. Så etter en sein start ble det ut på lørdag og arbeide i hagen. Gikk ut kl 10 og kom oss ikke inn før 19! Barna er jo så happy for endelig å være ute igjen! Å jeg skjønner dem så godt. trampolina er nå på plass. Den er så heldig å stå midt på plenen. Å der er ikke min plan å ha den stående. Den skal lengst mulig ut mot skogkanten som mulig!!! Bra vi har stort uteariale. Raking, klipping av hekk og trær er nå er på god vei til å avsluttes. Mens planlegging for fremtidlig "hageoppussing" er nå i gang.

 

Da var det en liten start fra meg. I morgen kommer det litt mer ;)

 

Yvonne

 

 

 

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits