Alle på rekke å rad i bilen å klar til utflukt

 

 

Vi skulle jo egentlig til Hønefoss for å parre Lotta. Men jeg er glad vi lagde oss en liten tur av det hele. Vi stoppet jo på Hadeland glassverk. Det var lite med mennesker der og sola skinte på skyfri himmel. Faktisk en perfekt dag å gå der.

 

Ungene fikk lage seg lys Å bege to valgte rosa og lilla. Kansje litt påvirkning fra mamma;) Men med en gang Magnus så rosa skulle han ha rosa lys :)

 

 

 Dette var noe barna synes var gøy og det var jo ikke dyrt heller for å lage egene lys. Kun 49kr for 2 lys.

 

Blir nok flere stopp her når vi skal på hytta i sommer. For denne gangen rakk vi ikke å blåse glass eller se på biene.

 

Vet dette om parring kan bli litt skjedelig å lese for dere som stikker innom. Men vi (det vil si meg)O har vel bestemt at hvis det blir noen valper denne gangen er det lettere å legge ut info. Her som kjøpere kan lese enn at vi skal lage en ny adresse for kun de månene det eventuelt er snakk om. Så dere som ikke bryr dere om jakthunder, er det bare å hoppe over det :)

 

Da er vinen i glasse og jeg skal slappe av noen timer før det blir sengen. I morgen er det heldigvis min tur til å sove litt ekstra lenge:)
Her i huset begynner man tidlig:) Litt i det tidligste laget etter min mening! Men jeg er oppe å er i fin form, så da klager man ikke:)

 

I dag skal vi avgårde til Hønefoss. Jakthunden Lotta skal parres for å få valper i dag. På veien oppover skal vi stoppe på Hadeland Glassverk for å se litt på forskjellig der. Har hørt ryker om at interiørbutikken dems er veldig fin!

 

Vi snakkes om litt
Jeg har vel kansje aldri presentert meg helt herinne. SÅ nå er det på tide å gi en presentasjon av meg selv:)

 

Meg og Erik på ferie i Afrika

 

Jeg er ei kvinne på snart 29 år. På 3 år har jeg fått tatt 3 fantastiske barn. Amalie har blitt allerede 3 1/2., Hun er vel det man kan kalle ei litt veslevoksen prinsesse og er mammas lille hjelper samt mammas sladrehank om pappa gjør noe feil. Magnus er 2 1/2. Han er alles godgutt som er som regel blid. Men har arvet sinne og staheten etter sin mor. Magnus har altid en kos på lur å gi til deg:) Patrik er minstemann på 10måneder, Han er som i godt humør og viser stor glede lg tilfreds med livet. Er litt over gjennomsnitt plaget med asma fortiden. Men med 3 asmabarn føler jeg at vi har fått god rutiner på medisinering i hverdagen. Disse 3 fantastiske barne har jeg fått sammne med min kjære samboer Erik. Vi har vært sammen i 5år nå til sommeren. Å jeg vil påstå at vi har det like bra nå, om ikke bedre enn vi har hatt i alle disse årene. Vi har våre uenigheter som alle andre, men inners inne er han min aller beste venn som jeg vet jeg kan dele alt med. Han er det jeg vil påstå over gjennomsnittet interresert i jakt! Så fra august til mars kan jeg påstå at jeg er jaktenke!Så vi har i tillegg 2 jakthunder også:)

 

Patrik 10 Måneder


 

 

Magnus 2 1/2år

 
Amalie 3 1/2år

 

Alle 3 på rekke og rad

 

Peltor som valp

 

Lotta

 


Det var litt om de jeg deler hjemmet mitt med. Jeg jobber hver dag på en bensinstasjon. For drømmejobben min har jeg ikke kommet over enda. På fritiden min (det lille som er  igjen) liker jeg å holde på med trening, scrapping og interiør. For tiden prøver jeg å gå ned alle kg jeg har lagt på meg etter graviditetene. Så kommer til å skrive litt om trening og kosthold. For dette er noe jeg bryr meg om. Interiør er noe jeg holder på med hele tiden ;) Scrapping er noe jeg gjør mest på høsten/vinteren :)

 Jeg skal bli flinkere til å legge ut bilder av meg selv frem over :)

 

 

 
Denne uken har bare løpt! Jeg har vært litt sliten denne uka så eneste dagen vi ikke hadde noen planer sovnet jeg rett og slett kl 1930 på sofaen. Er nok ikke helt kommet inn i den nye hverdagen med full tempo fra morgen til kveld. Men til en trøst så greier vi oss veldig bra:)

LANG SLEP: Brudekjolens slep var langt og klassisk. (Foto:AFP)

I dag er det nok en dag jeg skulle ønske at jeg hadde fridag sånn at jeg kunne sett på hele bryllupet til William og Kate! Hun er ei så pen jente! Ei sikkelig prinsesse i mine øyner. Å hun skuffet ingen i den vakre kjolen hun kom i !!!!! jeg ble faktisk litt overrasket over valget. Jeg hadde ikke sett for meg så mye blonder. Men jeg ELSKET den. Hører at hun skal bytte til flere antrekk i løpet av kvelden så bare gleder meg til det neste hun viser oss:)

 

Da skal jeg hoppe i dusjen og kose meg med ett glass vin

 

Klem
Påaken er for min del kos sammen med familie. Selv om vi er hjemme og jeg jobber har vi tid til en kaffe og kos på formidagen. I går lagde jeg jorbær dyppet i sjokkolade. Ungene elsket det:) i tillegg fikk jeg dekt mitt sjokkoladesug samtidig som jeg ikke spiste for mye sjokkolade.

Nrste gang skal jeg ha hvit sjokkolade også over i lynne striper. Da blir det regne lørdagsgodte og ett alternativt i steden for alt for mye ferdigdodt på buttikken for barn.

 Må bare nevne det at i bakrun ser dere en påskeduk mamma har brodert! Den er så søt og minner meg sånn om påske fra jeg var liten:)Å nå er jeg så heldig å ha fått den å håper at mine barn vil minnes denne som påskeduken fra de var små :)

 
Da er det fredag igjen. Mange har kansje reist på  Påskeferie! Vi skal være hjemme denne påsken. Å det gjør meg faktisk ikke så mye. For våren har jo kommet for fult, så det er mye å ta tak i her hjemme. I tillegg har jeg ikke tatt meg fri fra jobben. Når man har gått hjemme i mammaperm har man ikke spart seg opp så mye feriepengergrunnlag. Så tenkte det var like godt å jobbe disse dagene det er 100% å legge dem av til jeg skal ha litt sommerferie:)

 

I dag har jeg blitt satt inne for å ta husvasken av min elste datter. Du mamma jeg får så masse sand under føttene mine når jeg går her inne!Så du må vaske her! Var beskjeden i dag tidlig. Å hun hadde helt rett. Vi flyr inn og ut med sko fulle av sand. SÅ nå er jeg i full gang med å være husmor. Etterpå er det ut å ha kaffepause og begynne så smått på grønnsakshagen var. Før det bærer på jobb for siste gang denne uka :)

 

 

Ha en fin fredag alle sammen
Heldigvis holder været seg bra også i dag sånn at jeg kan nyte solen før jeg reiser på jobb. For dagen i dag på jobb gikk veldig bra. Det var ikke ille å begynne på igjen i det hele tatt :)

 

Så nå er dagens "plikter" innagjort å jeg har laget meg en kaffe og skal ut å sitte litt i solveggen, mens lillegutt sover søtt en liten stund. Håper dere får en fin påskedag:)

 

 Påskekylling

 
Så hva frister mer enn å sitte i solveggen hele dagn:) Av påvirkning av det fine været har jeg vært en tur på Plantasjen. Ble ikke så mange blomster denne gangen, men så litt på hva jeg ville ha. Så gleder meg til å starte på diverse småprosjekter nå.

 

Jeg måtte ha nye jobbsko, de gamle var utslitte og med mange malingsflekker! Å det ble lavbudsjettsko på Adidashuset. Fikk mine grå sko (ettersom de ønsker at vi har litt mørkere sko på jobben) til kr 390 og svarte til Erik for 450kr. Fine med Adidashuset er at du får så å si samme sko som er i butikken bare til innkjøpspris. Selger masse annet der i treningsutstyr også. Kom på når jeg kom hjem, hvorfor kjøpte jeg ikke meg en løpe kortbokse når jeg var der med det samme!! Så da blir det vel ned en tur igjen da om ikke alt for lenge ;) Anbefaler flere å ta seg en tur innom der for å se. Ligger i inndustriområdet på Furuset, ikke langt fra Ikea

 
I dag er dagen der! Jeg begynner på jobb igjen etter å ha gått hjemme ett år. Heldigvis begynner jeg ikke før 1530 sånn at jeg har god tid til å slappe av sammen med minstemann først. For i dag er det bare vi to som er hjemme. Amalie og Magnus er hos mormor og skal på kafeé besøk senere i dag. Så dem koser seg nok der :)

 

Ettersom det er påske er det vel lov å unne seg en liten kakebit. Kansje du kan overaske noen med å ta med en kanne med kaffe og en kake på ett litt uformelt besøk enten på jobb, noen i familien eller en god venn:)

 

Da kan jeg anbefale denne krydder kaken

 

1Liter kulturmelk

2dl sukker

6ts kanel

4st natron

2 egg

13dl hvetemel

 

Bland alt sammen i en bolle

 

Hel røren i en langpanne. Stekes på 175grader i 30minutter

Midt i ovnen

 

Glasur

100gr melkesjokkolade

1/2 dl margarin

2 ss melk

3 dl melis

 

Smelt smør og sjokkolade sammen

tilsett melk og melis

Smør glasuren på kaka mens den er varm:)

 

Kommer til å falle i smak hos de fleste

 
Er så mye fint i denne serien. Er mye her jeg kunne tenkt meg. Lyserosa til sommeren er en favoritt. Og blått til hytta

 

http://www.nyblomkollen.se/bdh_filearea/pdf/Nyblom_Kollen_var_2011_mini.pdf
Søndag å i dag er det hagen som står for tur :) Ettersom vi har en veldig stor hage kommer jeg nok til å bruke hele dagen på å rake. Jeg har nevnt før at vi skal lage grønnsakshage for første gang i år. Så om jeg får tid begynner jeg på den plassen i dag. Alle flinke gartnere har vel ett plantebord så jeg må vel på leting etter det også:)

 

 

Biltema har ett som jeg synes er fint. Å prisen er fin. Bare 299. Det er overkommelig.Så finner jeg ikke noe her hjemme jeg kan bruke så er nok dette jeg kommer til å bruke pengene på.

Hva skal  du i dag? Nyte det fine været ute?

 

 
I dag har jeg og Lilliana vært utrolig flinke! I hele 9 timer har vi sortert barneklær!! Å nå er klærne endelig lagt inne på finn.no å venter på godkjenning.

Vi tok i bruk hele huset å la klær over alt. Enest do det ikke var noe på ;)

Det ble hele 35 poser tilsammen med stort og smått!

Nå er jeg helt utslitt og gleder meg til å legge meg.

En TUSEN TAKK til Lilliana for all hjelp
For ikke mange dager siden var Prinsessa mi hos tannlegen. Heldigvis null hull. Men jeg var utolig nervøs når hun satt seg oppi stolen. Var det hull? Kom jeg til å få kjeft av tannlegen for for dårlig tannhelse?

Vi foreldre har jo ett ansvar når det gjelder tannhygene til banra. Å føste tannlege besøk er jo svar på om vi voksene har gjort en god nok jobb. Tennene skal de jo bytte ue, men vi legger jo vaner for videre tannpuss videre i livet.

 

Moralen var :) puss tenner på både morgen og kveld både store og små

 

 
 

Riksteatret 19.02.07, kl. 18.00
I dag begynte vi dagen med å spise påskefrokost i barnehagen. Synes det var leit å se at det var så få foreldre som tok turen innom. Jeg satt der faktisk alene som foreldre! Å det fikk meg til å tenke, er det sånn hverdagen min blir frem over at jeg ikke har tid til å spise frokost med barna mine?????

 

I dag er det sisite fødselspermisjonsdagen min. Å det er mange tanker som er på gang nå. Jeg skjønner jo så godt at man ikke har mulighet å bli med på alt som skjer i den travle hverdagen. Til neste år er det mest sansynlig meg en mor tenker, har hun ikke tid til påskefrokost med barna sine en gang! Men med 3barn på 3forskjellige avdelinger så har ikke jeg mulighet til det. "Du sjef, jeg skal bare ta å spise frokost med barna, så kommer senere hele uka. " dessverre har ikke jeg sånn jobb som kan ha fleksi tid. Kundene lager nok ikke den pølsa selv og legger penger fint i kassa etter seg ;P

Men selvfølgelig skal jeg strekke meg/oss så langt det lar seg gjøre for å bli med på alt. Beundrer alle som greier å ha ett plettfritt hjem, jobbe 100%, være med på alle aktiviteter som barna ønsker, trene selv og forsatt ha tid til alt annet som skulle vært gjort......

Når det er sagt så tar jeg alle utfordringer som kommer til å komme med strak arm:) PANLEGGING er stikkordet har jeg funnet ut. Fikk en leksi i det av min kjære stefar her i går. Så nå skal Yvonne høre på de gode rådene han kom med å bli mer organisert med å planlegge bedre.

 

Uten om det har jeg jo fått gjort ganske mye i dag. Har allerede trent, hentet medisiner til lillegutt, byttet ett par sandaler til Magnus som jeg hadde fått 2 forskjellige størrelser i , og ryddet hjemmer. I kveld har Amalie bestilt pizza til middag. Til helgen skal jeg ha storprosjekt/opprydding i barneklær. Søsteren skal få plukke ut alt hun vil ha til hun får barn, resten skal selges på finn.

 

Da håper jeg dere alle får en finfin helg:)
En eller gang i livet vil du oppleve  enten får du det selv, en av de nærmeste eller en god venn av deg får diagnosen kreft! Det er en sykdom som rammer stadig flere av oss. Den gode nyheten er at fler og fler overlever for hvert år som går.

 

Jeg mistet selv min Besta og Besten (farmor og farfar) når jeg var bare 12 og 6år. I tillegg mistet jeg pappen min når jeg var 17år. Så jeg har selv kjent på kroppen hvordan det er å miste noen av de nærmeste. SÅ kreftsaken har blitt en del av meg. Jeg synes det er fantastisk at sånne som http://tomineshjem.blogspot.com/ har klokkesalg for inntekt for kreft.Vi har en måned i året der vi fokuerer på den rosa sløyfa, dette en ting som er fantastisk for opplysninger om en ting som er så fjernt ,men like vel så nært.....

 Å jeg ble ikke mindre stolt over Amalie min på 3år sa at hun ville gi bort lekene sine til barn som var syke. Vi har engasjert både venner og familie i strikking av dukkeklær og innsamling av ubrukte leker. Det var ei stolt, men veldig spent jente som ga leker til Ullevold sykehus på onsdag.Vi valgte å gi lekene vi hadde samlet til barnepedagogene. Sånn at alle barn som er på sykehuset fikk tilgang til lekene. Å der ble vi veldig godt motatt enda vi kom litt uforberett på dem! Vi fikk en omvisning på avdelingen. Det var en fantastisk harmoni der. Å det så ut til alle barna som er der trives godt. Grunnen til at vi valgte den plassen er fordi jeg har ei venninne som fikk kreft på prinsessa si bare 6måneder. Hun har heldigvis kommet seg igjenom det. Men i dag er det mange andre problemer hun har fått av behandling og lignende. Hun er en faiter! Hennes familie og henne har blitt ett forbilde for meg på mange måter. At man ikke må gi opp i tunge situasjoner. Man må st på! Amailie har tatt godt vare på sanseballen hun fikk for hun var så snill mot dem. Å viser dem stolt frem til alle som vil se og høre på hvorfor hun fikk den. I tillegg hadde jeg fått tilsendt klokker fra Tommine som hun fikk for hun var så flink til å gjøre noe for andre. Å jeg fortalte at de pengene mamma hadde betalt klokken med skulle gå til medisiner sånn at barna blir friske å kan komme ut å leke! Tusen takk for all hjelp vi har fått til å samle inn ting til banra:)

 

 

Jeg håper å kunne bidra med mye mer til kreftforeningen frem over. Å håper at du som titter innom her kan gjøre det samme. Neste gang du er på butikken å dem spør om du vil støtte kreftforeningen med 5 kr eller kjøpe en rosa sløyfe si JA!!! hva om det er du eller dine som trenger den kunskapen akkurat du har vært med å bidratt til å støttet med å gi noen få kroner.....

 
For ett værskifte! I går var det sommervær ute å i dag vil jeg vel påstå at det er rene høstværet ute!Jeg likte heller det været som var i går. Så håper det kommer fort tilbake :)

 

I dag har dagen ikke begynt sånn jeg hadde tenkt til. Minstemann er veldig plaget med asma og fikk ett anfall i natt. Så vi har ligget på sofaen store deler av nattaq. Heldig vis er vi inni systemet til Strømmen Barneleger så i morgen tidlig skal han inn på en hastetime. Håper at han kan få noe som hjelper han. Regner med at der er feler foreldre som har det samme probleme nå med dette været som er så skiftende.

 

Atter en sommmer skal vi prøve å få gjort litt i hagen. Å da trenger jeg sårt tips til enten nettsteder eller blogger der jeg kan få litt hagehjelp. Er det noen som er gode forslag? Vi har stor hage som jeg har lyst å utnytte mye mer. Med sitteplasser og barnekos. Nå gir jeg endelig etter med å innvistere i en trampoline til barna. Den satt langt inne!! Men nå skal dem få til helgen. Dem gleder seg veldig allerede. Regner med det er fler som har det lite pene berget i hagen sin her inne ;P

 

Yvonne

 

 
Da er det atter mandag igjen. Å siste uken min i permisjon :S det er ikke like gøy. Gruer meg veldig til den stressende hverdagen. Men ser positivt på alle utfordringene like vel :)

 

I helgen har det bare vært en toppers helg!!! Med gode venner på besøk og ikke mins jentekveld med de jeg gikk på ungdomskolen med. Denne helgen blir vanskelig å toppe på en stund:)

På jentekvelden skulle vi ut på Latter for å se Marit Voldsæter med Drit i å danse. Har fått masse bra kritikk i media. Men jeg må innrømme at jeg synes det var sikkelig dårlig!! Fikk ikke latterkrampe en eneste gang. Små lo her og der, men ikke noe mer enn det. Så spørr du meg anbefaler jeg det ikke!

     

 

Resten av helgen har vi bare kost oss i solveggen på verandaen. I dag er det ett koselig besøk av ei venninne og datteren som kommer hit on en liten halvtime. Så er det jo trening i kveld. Håper at kg snart begynner å lee litt på seg nå. Er ikke så gøy at den har stått så å si på hvil etter jeg har begynt å trene

 

Ha en fin dag alle sammen
D er endelig venninna mi og familien hennes på plsaa. Å dem hadde sovet godt i den "nye" kjelleren.

 I dag skal vi på jentekveld å jeg gleder meg! Blir litt dårlig med blogging i helgen, men jeg kommer sterkere tilbake på mandag:)

 

Ha en forsatt fin helg


I går hadde jeg en strålende dag. Fikk gjort så mye og hadde kvalitetstid sammen med Prinsessa mi:) Hun var fornøyd med dagen å jeg ar ikke mindre fornøyd!!!!

 

I dag er det duket for atter en dag med full plan:) Veninna mi kommer jo nedover fra Vestnes i dag! Å da skulle jo kjelleren være ferdig!!!!!!!!!!!!!!!!!! Å det greide jeg:) Noe småting står igjen. Sofaen skal få nytt trekk, stolen og en vegg til må ha ett malingsstrøk til, ett bord må jeg ha, litt mer kontorting kommer nok til å fylle der kontorplassen med pc og permer. Så skal lage ett system som jeg kan utnytte plassen under trappa.  Å så er det jo litt mer pynting som skal til.

 

Målet mitt var å bruke minst mulig penger på dette. Å jeg geride meg med litt over 1000kr!!!! Det er på 4*spann med maling (som var på tilbus med 30%) så pulten. Den ble på litt over 500kr. Men igjen fornøyd med resultatet selv og ikke minst egeninsatsen. Så håper de sover godt her nede i helgen:)

 

Før

 

Etter

 

 

Før

 


 

Etter

 

 

Før

 

 

Etter

 

 

Hva synes dere?

 

Yvonne:)

 

 
Da tror jeg at jeg har funnet løsningen nede i kjelleren på skrivebord. Jeg ønsket meg en plass der jeg kan gjøre litt "kontorarbeid" å nå har jeg funnet ut hvordan jeg skal få plass til det også :)

 

Under trappa vår står det en stor tung safe. Den rett å slett nekter samboe´n å flytte på.(skjønner ikke hvorfor den veier da vel ikke mer enn minimun 200kg...) så da får man lage andre løsninger. SÅ da blir det en tur til ikea for å kjøpe denne som jeg skal forme sånn at den passer under trappa. Blir litt trangt til bena. Men det får så være til jeg har fått overtalt Erik til å flytte på den tunge klossen ;) Til kontorstol tenkte jeg å prøve meg på å overtale lillesøstra mi til å male en stol i samme farge som ett skap hun maler for meg.

 

VIKA AMON/VIKA CURRY Bord hvit Bredde: 200 cm Dybde: 60 cm Høyde: 73 cm

I kveld skal jeg ha siste malerstrøk før jeg skal rydde ut utstyret. Å da begynner jo det som er gøy!! Nemelig å innrede!!!! Så jeg får gå på jakt i huset og tiggerunde hos mamma for å få det ferdig. Planen var jo å bruke så få midler som mulig på dette rommet. Samtidig som det skulle bli litt koselig.

 

Yvonne
Ja, nå som våren er her for fult er det vel på tide å begynne å legge planer for hva som skal gjøres i sommer. Her i huset blir det mest uteplaner som står for tur. Lista blir alt for lang hvert år. Men sånn er det vel når man har mer planer enn tid til rådighet :)

 

Men her er iallefall noe av det vi satser på å gjøre

 

Hjemme

 • Lage ved for vinteren 2012 (noe Erik er i full gang med allerede)
 • Male huset står for tur (helst være ferdig med dette før midten av juni)
 • Lage port for åpningen i hagen
 • Dekke for en åpning som vi har på tilbygget
 • Få til blomsterbeddet
 • Ordne takrenner som er litt på hell (gjøres samtidig som malerjobben pågår)
 • klesstativ skal ordnes
 • Så ønsket barna seg grønsakshage så da må vi jo se om vi greier å lege det for første gang ;) (Begynner å ordne kasser ol med en gang snøren er borte)
 • Rydde på loftet!
 • Sortere barneklær og utstyr til salg

 

Hytta

 • Sette opp nytt kjøkken
 • Male peisen
 • male stolpene og plattingen
 • legge gulv i yttergangen
 • Isolere bedre i yttergangen
 • skifte ny dør

 

 

Dette er en liste vi tror vi skal greie. Noe jeg også sier hver år :) Skal siees at vi får hjelp på de tingene som skal gjøres på hytta. Å om vi ikke greier det er det for barna får mer kvalitetstid med oss:)

 

Har du planer om ting som skal gjøres hjemme i sommer eller andre planer du har?

 
Da er uka i gang dere!!! Å den begynner bra med sol og sikkelig vårfølelser! Å med våren kommer behovet for å rydde og kaste gamle ting. Det er akkurat det jeg gjør i dag. Samtidig som de førnevnte tingene er i annmars. En ting til jeg må få gjort iløpet av uka er å kjøpe vårklær og sko til barna. Tunge tykke vintersko og dunjakke som man bruker når det er minus 20 grader ute. Ser ut som man kan bytte ut med joggesko (snart) og lettere jakker:) Så her må det shoppes ;)

I kveld er det atter en treningsdag. Å for tiden prøver jeg innherdig til å få søstra mi til å begynne å trene.  Men hun har som mange andre veldig mange unnskyldninger til å ikke bli med. Er du en av dem? I såfall bør du tenke litt på hva trening gir deg! Det er faktisk bare pluss med å trene. Enda jeg skjønner at man ikke greier å se dem når man er sliten å vil bare legge seg på sofaen å slappe av/sove litt.

 

Noe trening har gitt meg og som jeg merker i hverdagen er

 • Har blitt gladere
 • Kondisjonen har blitt bedre
 • Er ikke så trøtt lenger
 • Overskuddet har kommet tilbake

 

Dette er bare på 1 måned. Så det er så absolutt ikke noe negativt i å bevege seg :)

 

Så kansje det er akkurat i dag du bør gjøre noe med det å bevege seg mer. Kansje du kan begynne med å gå en  time så fort du orker :)

 

Klem

 

 
Atter en dag duket for bursdager. Men før det har jeg og barna vært å besøkt besteforeldre og tante. Dagen har egentlig bare flydd! Jeg var på loftet å hentet noen gamle leker. Å fant ponnyer og disse små bamsene!Noen som husker at disse var populær når dere også var små! De falt iallfall i smak hos mine små. Å de får man forsatt kjøpt i lekebutikkene:)

 

 

Denne uken som kommer gleder jeg meg til! Jeg har mye på tapeten, så det blir full rulle hele dagene. Etter å ha vært stiv og støl i hele går, ser jeg frem til å kunne jogge på tredemølla igjen i morgen. Målet er å greier å jogge en mil innen 14dager! Å i dag ligger jeg på ca 7-8km. Så litt lengere så har jeg nådd første løpemål.  I tillegg kommer jo min gode venninne fra Vestnes på besøk sammen med mann og barn, det er jentekveld med gamle barndomsvenninner på lørdag og prosjekt kjelleren skal jo være ferdig innen torsdag. Så da blir det før etter bilder ;)

 

Nå er det tid for å rydde litt opp etter helgens rot og klesvasker skal setter på før jeg skal finne sengen

 

Vi knottes

 

 

 

 
I helgene har vi en regel at så langt det lar seg gjøre får den andre lov å sove til kl 9, mens den andre står opp med barna. En fantastisk ordning synes jeg :) Å i dag var det min tur til å stå opp tidlig. Så jeg har allerede kledd på småtrolla, vi har spist frokost og jeg har til å med inntatt en kaffe i fred og ro :)

 I dag har vi full plan. Magnus har sluttet med bleie. Så som premier får han i første omgang kjøre traktor. Han elsker alt som man finner på en gård! (Heldigvis bor vi vedsiden av en gård og at det er fetteren til Erik sin gård :) )Så i dag skal gutta kjøre traktor. Mens jeg skal hjem til mamma en tur å male ett møblemang som er til prosjekt kjelleren ;) Hjemme hos mamma skal jeg og Amalie også se om vi kan finne litt barbie å ta med oss hjem. Å kansje vi greier å  overtale bestefar til å bygge ett barbie hus også! Kansje du har ett hjemmesnekret hus du kan vise meg???!!!

 

Så skal vi avslutte dagen med å feire at Oldemor ble 84år gammel i går. Så da blir det kakaer på oss :)

 

Hvilken planer har du for dagen?
I dag fikk jeg vite hvor viktig det er å spise frokost før man skal trene en hard økt!!! I en hektisk morra fikk ikke jeg tid til å spise frokost. Men med en tanke i bakhode at jaja jeg overlever nok. Men der tok jeg feil!!!

 

frokost

 

At jeg ikke fikk i meg frokost utløste at jeg fikk migrene når kl 12 å jeg hadde ikke enda kommet meg hjem. Så de forskerene som sier at morratrening er fint å ha før man spiser frokost har ikke jeg stor troa på lenger!!! Er enig med at man ikke skal spise alt for mye mat før en økt, men en normal frokost må til. Hva gjør du? spiser du frokost?

 

Jeg nevte i går at jeg skulle prøve ett nytt treningsprogram i dag. Det fikk eg gjort. Var helt skjelven i knærna når jeg var ferdig! En fantastisk følelse, da vet man at man har trent godt:) Jeg skal neste uke legge ut en treningsplan for en uke. Det er sikkert mange som har ett bedre opplegg en meg. Men kroppen min trenger faktisk å komme seg litt etter 3graviditeter. Så jeg har en del fokus på rompe, lår og magen!

 

Nå er fredagsvasken i huset gjort å jeg har satt meg godt til rette i sofaen å skal nyte kvelden:)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits