Denne uken har bare vært en stor NEI uke. Jeg har vist trodd det har vært helg hele tiden!!! Ikke bra!!! jeg har spist akurat hva jeg ville. Å da har jeg selvfølgelig ikke spist akkurat sundt :(

 

Men i morgen er det trening igjen. Jeg har i oppdrag å finne ut hva jeg gjør feil ved trening. Jeg trener 3 ganger i uka. Til vanlig har jeg ett helt normalt kosthold. Kun godteri, brus og kaker i helgene. Selvfølgelig i moderate inntak. Men jeg går ikke ned!!!! Å ja, jeg vet at man danner fett om til muskler. MEn jeg vet også at man skal gå ned i begynnelsen når man trener så mye kontra sitte i sofaen. Kjenner jeg blir frustrert av dette. Så nå skal jeg prøve nytt opplegg i morgen. Spennende :)

 

Hva hører du på når du trener? Jeg trenger å få opp dampen litt å trenger ny inspirasjon :)

 
Tenk at jeg sov helt til 0830 i dag. Jeg har sovet over 9 timer i strekk!! Det er lenge siden sist det!! Jeg har vært så heldig at mamma har hatt alle 3 barna i natt. Å kjente det nå at dette trengte jeg.

 

Men nå er det å utnytte at jeg har barnefir på morran. Så i dag begynner jeg med prosjekte kjelleren :)

 

I kjelleren vår er det så å si bare rot i den delen vi har selv å ikke leier ut.  Men nå er det nok!!! For om 2 uker får vi besøk av vårt kjære vennepar å da har jeg tenkt at dem skal få sjokk når dem kommer ned dit å skal sove ;)

 

Så nå er ryddingen i gang der nede. Fargen blir så enkelt som hvitt. Vet det er kjedelig å på vei ut med bare hvitt, men i ett rom uten noe form for lys fra naturen synes jeg det blir best med hvitt.  Så i morgenkveld begynner innkjøpe av maling og koster som jeg trenger ;)

 

Håper du vil følge meg i "overreskelsesromett" til ære i denne omgang til våre venner!

 

Så nå får jeg kaste på meg arbeidsklærne å sette i gang med malingen. Kommer før og etterbilder litt senere.

 

Ha en regnfull morgen der ute. Jeg er faktisk glad for at det regner litt ettersom da reiser snøen forterer:)
Ja, da kom jeg iallefall ikke tomhent hjem fra Ikea! Ettersom det er kun hytte som står i holde på meg om dagen. Ble det selvfølgelig så å si bare handling til hytta. Nye gardinstenger og sengetøy til barnas rom. Å ikke minst hadde jeg med meg hjem kjøkkenkataloger!!! Å ikke nok med det fikk vi en kjemefin nyhet fra mamma i dag. Vi skulle få penger til å kjøpe kjøkken på hytta!!! Jeg er heldig som har så snill mamma og stefar :)

 

Så da begynte jeg med en gang å planlegge kjøkken. Men fant fort ut at det kjøkkenet jeg hadde lyst på kunne jeg vel bare glemme. Det kom nemelig på over 20.000kr. Noe som er litt uaktuelt. Så mye penger hadde vi ikke tenkt å bruke. Da er det fint at det finnes finn.no. Så nå sitter jeg konstant å leter der å håper drømmerkjøkkenet dukker opp.  Men kjøkken blir det nok til sommeren. I mellomtiden får vi pusle med en del andre ting der oppe.

 

IKEA kitchen doors, STÅT, white, 5 off

 

Men nå er det nok interiørtenkning for i dag. I morgen er det en ny dag med mange ting som står på tapeten.

 

klemklem

 

 

 

 

 

 

 
Hestehov

 

Når man våkener å ser ut av vinduet å oppdager ett tynt hvitt teppe har lagt seg over alt igjen er det ikke mye fristende å begynne dagen!Jeg vil ha VÅR!!!!! Men når solen skinner å planer for dagen dukker opp blir tilng gjort fort. Nå 2 av ungene er levert i barnhagen , og 1 har lært seg å sette seg opp i helgen. Så han holder på å kose seg på gulvet. Jeg derimot skriver handleliste til Ikea:) Nå er det evighter siden jeg har vært der, men i  dag skal jeg ta meg en tur. Så får vi se hvor mye som blir med hjem ;) Må jo ha noe nytt til hytta!

 

Håper alle får en strålende dag i solen

 

Fra meg hører dere nok fra senere i kveld

 

 
Da er det mandag igjen å vi har lagt bak oss ei kaosrik helg på hytta! Første gang som eiere:)

 

Jeg har gjort blant annet ting jeg ikke kunne. Som blant annet legge gulv!Men etter å ha fått en spiker igjennom foten og ble trøstet av mine søte barn var det i arbeid igjen.

 

Før

 

 

Etter

 

 

Dette skal være rommet til alle 3 barna. Så inn her skal vi sette en køyeseng. Og minsten får ligge noen år til å reisesenga. Men for å utnytte plasen best mulig må jeg komme på noen smarte ideer om hva som er bra med oppevaringsplass ol. Ikke akkuart så stor plass på dette rommer.

 

Så reiv jeg ut ett skap og la gulv på dette rommet også. Dette skal bli soverommet vårt. Er så å si bare plass til senga vår. Men det skal malest, skifte gradiner og pyntes. Noen som vil komme med innspill på hvordan det hadde blitt hyttekoselig på disse to romma samtidig som de skal utnyttes maksimalt

 

 

Har selvfølgelig ikke etterbilde av dette rommet :( Men det er bare helt tomt uten det innbygde skapet.

 

Videre ryddet jeg ett annet soverom som skal bli kjøkkene vårt. Så håper på at kjøkkenet er ferdig til juli!!


Som alle andre synes jeg det er kjempegøy å innrede å gleder meg masse til dette. Er litt langt frem til det at jeg kan sette meg ned å nyte en kopp rykende varm sjokkolade sammen med barna på verandaen.

 

Nå har jeg som mål å male sengen vår å reise opp dit en dag å sette den opp. Å på den turen ta med en del som skal opp av interiørting. Så Ikea må besøkes denne uken!!!!!!

 

Klem

 Da har faktisk en drøm gått i oppfyllelse for vår del!!!! Vi har altid ønsket oss en hytte. Men ettersom vi kjøpte oss hus for 4 år siden. Der det har vært en del ting som vi har måtte holdt ved like, slik det er ved eldre hus. Men nå fikk vi ett tilbud vi ikke kunne si Nei til. Så nå er vi altså hytteeiere :)

 

Det er ikke en av de nymotens hyttene vi har kjøpt oss, men en rikteg så "gammeldags" hytte. Innlagt strøm er der. Vann må vi hente fra tilbygget, da det ikke er tillatt å ha innlagt vann inn i hytta (den tåpligste regelen jeg vet om tror jeg. Man kan ha innlagt vann i ett tilbygg, men ikke inn i hytta!) Å så er det den berømte doen. Ikka vannklosset, men snirredo som man kaller det. Men jeg lover dere det lukter ikke noe vondt der inne!!!!

 

For oss med små barn ligger den perfekt til. Kun  1 1/2time kjøring, det er vann der man kan bade.(strand er laget) Vi har en liten mototbåt så fisking er også en aktivitet vi får gjort. Ski rett utenfor om vinteren. Å ikke minst det viktigste for Erik at det er jaktmuligheter der. Det er kansje ikke for deg, men for oss er dette ett paradis :)

 

Ettersom vi forsatt har noen prosjekter hjemme skal vi ikke gjøre så mye med hytta. Det trengs litt vedlikhold og så skal vi lage kjøkken der. Hundegår blir også prioritert ettersom vi har 2 jakthunder. Så nå skal jeg om ikke alt for lenge begynne å planlegge kjøkken. Gleder meg veldig til det!! Å selvfølgelig skal jeg jo skrive her inne om hva som skjer.

  
Da er det helg igjen!!!! Jeg er ikke som andre for tiden, jeg gleder meg ikke så mye til helgen. Men det er KUN fordi nå vet jeg at permisjonen min snart er ferdig. Å da er det tilbake i full jobb igjen. Har desverre blitt alt for glad i å være hjemmemamma.

 

Nå har jeg lagt tilbake litt over en time på treningsstudie. I dag var det heldigvis en lett afere. (slet noe sykt sist fredag.) Med oppvarming i 20min på tredemølla og 45 min med aparater føler jeg meg klar for litt utskeielser i helgen ;) Selv om man er på slanken må man unne seg litt i helgene. Ellers er det fare for sprekk i ukedagene.

 

Jeg prøver å få litt orden på siden min om dagen. Men må nok ty til min lillesøsters hjelp;) Har fått tilbakemeldinger om at skriften er litt smått, og at katogoriene øverst ikke fungerer. Dette skal vi gjøre noe med:)

 

I går bruket jeg flere timer på jakt etter så simpelt som gummistøvel til hun elste.Har vært innom 2 kjøpesenter, men ingen fangst! Det vitner om at det er flere som har oppdaget at snøen smelter fort og at det er flere barn som leker seg i vannet. Selv ønsker jeg meg veldig Hunete sine støvler. Får skrive dem opp på den lange øsnskelisten.

 

Ønsker dere alle en god helg. Her har vi mye på tapeten. Å masse å skrive om til uka!!!!!!!

PS det er fri frakt på www. nelly.cmm denne uken. Kansje du kan sitte i solveggen istedenfor å bruke tiden på kjøpesenter i helgen ;)

 

Klemklem

 

 
Dette er min favoritt matblogg www.trinesmatblogg.no.

Hvorfor hun er det er enketl å svare på.  Hun tar vakre bilder som man får vann av i munnen. Det er sunne mattips på hennes side som er lette å lage. Noe gir siden enda ett pluss. Jeg har prøvd mange av henne oppskrifter og blandt mine favoritter er

 

Foccasia i liten panne

 

Plan pizze med ost, paprika og skinke
Oreo Cupcakes

 

Mandagsoverraskelse med sie, spinat, gulrot,paprika og løk

 

sei i pakke

 

Inspirasjon til matpakker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I tillegg til de fristende matrettene hun lager. Har hun forslag til ukemenyer. Supert å kan lene seg til når man vet at det er sunn mat fra bunn av. Å hun har husket alt i ukemenyen. Til å med vintips og søndagsdeserrten (eller lørdag) Som vi alle skulle vært mye flinkere å innføre igjen. Min samboer synes det er på høy tid at vi begynner med det så her prøver jeg å innføre søndagsdeserrten igjen;)

Siden er absolutt vert ett besøk!

 

Ha en fin dag alle sammen. I dag er det tid for trening igjen :)

 

Klem Yvonne
Jeg har som alle andre bloggere mine favoritter som jeg må se innom. Disse vil jeg gjærne reklamere for her inne. De er jo de bloggene jeg selv henter inspirasjonen min fra. Kansje dere som er innom kan legge igjen en liten hilsen til meg så kansje akkurat DIN blogg blir blandt mine favoritter som jeg bare må lese innimellom :)

 

I dag er en veldig gladdag for oss!! skal skrive mer om det senere. Så her skal det feirest med ostesmørbrød til kvelds.

 

Håper dere også får en finfin kveld:) 
Det er vel fåtallet av oss som ikke liker denne sjokkoladen. Eller forbinder denne med påske ;)

 

UFARLIG? Informasjonssjefen i Kraft Foods Norge reagerer på oppslaget i gårsdagens Dagens Deringsliv der blant annet Kvikk Lunsj blir omtalt som sterkt helsefarlig.

Hviste du at: Kvikklunsj er en av Norges mest solgte sjokolade, og hver nordmann spiser igjenomsnitt 9 kvikklunsj i året. De fleste av disse er rundt påsketider. Kvikklunsj ble først laget med mørk sjokkolade. Men i 1938 ble den som vi kjenner den i dag. Dens form har den fått pga det var i skisporet hele startet. Da grunneieren av Freia fabrikken gikk seg vill på skitur sammen med en kamerat. Å ble påmindt at det var dumt å ikke ha med sjokkolade i sekken :)

 

Så til dere som skal gå lange skiturer i påsken eller for oss som skal sitte i solveggen. Husk KVIKKLUNSJEN

 

Yvonne
I butikkene har allerede påskepynt og påskegodt kommet frem i hyllene.  Å sola glimter med sitt påskevær. Så det er ikke rart om folk begynner å glede seg til noen fridager.

 

Krim hører altid påsken til å da vil jeg anbefale å lese Jo Nesbø sine bøker. Det er en serie, men med avsluttet tema for hver bok. I serien følger vi politimannenHarry Hole på sine oppdreg på godt og vondt! Har fått masse bra kritikk i media å jeg henger meg på all den rosen det har blitt skrevet om bøkene.

Jeg anbefaler å lese bok nr 1 først (men ikke ett møst). Den heter Flaggermusmannen. Kjøp den i poket (kr 99) eller lån den på bibloteket så trenger det ikke koste en formue å kose seg med en god bok ;)

 

Selv har jeg kommet meg til boken Frelseren som jeg skal kose meg ute i solen med dammen med en kvikklunsj :)
God morgen :)

 Da er det igjen mandag og som mange andre her i verden er jo det den dagen man snur om fra usunn helg til en spuersunn mandag. Med fisk på menyen og en hard treningsøkt! Ingen untak for meg heller.

Ett mål å jobbe seg mot er ett møst når man skal gå ned i vekt. For min del fungerer det å ha ett hovudmål og så x antall delmål avhengi av hvor mye jeg skal gå ned. Nå er målet 10kg til jul. Høres veldig enkelt ut. Men for ei som har vært overvektig lenge er dette mye. Mine delmål er derfor først allerde på 4kg og så sist på 8kg. Altså 3 mål totalt. Setter du deg delmål du skal greie?

Som motivasjon synes jeg det er viktig å belønne seg selv! Men da ikke med usunn mat!!!!! For min del er en belønning alt fra en dyr genser jeg har lyst på eller rett å slett en behandling hos hudpleieren nede i gata :) Mitt første mål jakter jeg  på. Å det som står på belønningslista da er ny genser. (Men dette kommer jeg helt sikkert å ombestemme meg på)

Hvordan jeg skal gå ned de første 4kg. Komme meg opp fra sofaen og resten er med ren slit og svette. Jeg skal trene 3ganger i uka (mandag, onsdag og fredag) Treningen inneholder mye løping på tredemølle og styrke.

Men det er ikke bare treningen som bli bedre. Også kostholde må jeg jobbe med. Ingen usunne ting i ukedagene som kaker, godteri, brus og lignende. Med dette synes jeg det er lettes å sette opp ukemeny på hva vi skal ha til middag. Å innkjøp på mat skal skje 1 gang i uka. (bare frukt og melk er lov å handle utenom). Ja da har dere hva jeg kjempefor frem over

En annen ting som er like motiverene er å måle seg å se hvor mange cm man går ned. Så finn frem målerbåndet jenter. Følger du bare vekta kan du i perioder oppleve at vekten ikke viker ett gram. Enda du trener like mye som før. Dette er jo fordi fett omdannes til muskler. Og muskler er tyngere enn fett. Så derfor fløg med på cm også. For man stopper ikke å stramme opp ;)

Ha en super mandag


Når jeg førate gang i mitt liv skulle på markede for å handle møbler var det så å si kun lakket furu som var å oppdrive. Så da kjøpte jo jeg også det som alle andre hadde og var på den tiden inn! Det er faktisk x antall år siden nå. Men forsatt har jeg dette møble i hus!!! Ja, det er nesten flaut å si det. Men det er sant. Men nå har jeg begynt å gjort noe med det. Jeg har begynt på det største prosjekte som var denne sjenken.

 Det var MYE mer jobb med denne en det jeg hadde forestilt meg! Først må man pusse hele sjenken. Neste for tur er grunning, før man avslutter med 2 lag oljemaling. Anbefaler at man ikke bruker vannmaling på møbler. Dette er på grunn at  vannmaling tåler ikke like hard medfart som oljemaling.

Dette ble resultatet etter mange timer jobbing :)

I utgangspunkte hadde jeg tenkt å ha "diamantknotter", men ettersom de aldri kom ble det faktisk noe helt annet. Det ble i steden noen fra Ikea og har en gammeldags preg over seg.

Jeg prøver å bruke mya av det jeg har i førsteomgang når det gjelder pynting. Så alt dette hadde jeg liggenes. En god blanding med skoletema i ene hjørnet og litt røffere stil i det andre.

 

Yvonne
Denne helgen har det blitt vår i hjemmet :) Vinduene på stua er vasket. Gardinene har fått ny farge fra brunt til hvit. Kjøkkenbordet har fått nytt vårtilbehør

Snøe og s er tatt boert fra verandaen sånn at det første glass vinet ble tatt i solveggen i går. Barna har fått tatt ut en del sommerting til å ha på verandaen. Kurvstolene er tatt frem til å pyntes med saueskin å skal by til noen flere timer i solveggen til uka. Veien bort til lekehuset er laget. Å i dag begynte Erik med vedhogsten!! Og ikke minst ett annet tegn på vår er at skicupene avsluttes samtidig som fotballsesongen står for tur!!!

JA DET ER VÅR I LUFTEN!!!!!!

Vårhilsen fra Yvonne
I går var jeg ute på en liten shoppingtur. På  handlelista stod det treningsklær.Ettersom det er en del år siden nå jeg trente mye, var ikke utvalget i en dårlig garderobe noe å rope hurra for! Som dere ser var ikke klærne mine veldig oppdatert! Med en sliten joggebukse og faktisk har jeg hull på singleten (flaut) tok jeg meg sammen å reist på XXL.

Der har vårens nyheter i joggeklær ol kommet til syne og vinterens klær er på utmarsj. Så i posen kom jeg hjem med litt mer oppdaterte klær! Så nå er det bare å glede seg til å prøve de på mandag.
Buksa er det jeg kaller  "kondomdress" en Nike joggetights(er på tilbud nå til 345kr), Så en rosa Nike skjorte kr289) og de to siste singletene er kjøpt på HM (kr 69 per styk.) de skal jeg ha en hvit singlet under.

Nå sitter jeg å koser meg i sofaen med ett glass vin og 70% sjokkolade;)

Ha en fin lørdagskveld folkens

Klem Yvonne
Dette er en av mine favorittbutikker. Det er så mye fint der! Stilen dem kjører nå er noe som passer oss veldig. Det er den søte/røffe blandet med naturmatrialer. Å som samboer av en veldig interisert jaktmann, har jeg utfordringer når han sier så stolt.  "kjære! Se hva jeg har med meg fra skogen". Å der kommer han inn med ett Elgehorn eller noe i den duren. For noen år siden må jeg ERLIG innrømme at jeg svarte "DET der kommer ikke inn på min sute!!" Men i dag er det jeg som går ned i kjelleren å plukker dem med meg for å pynte litt over alt. Å her i sommer var det jeg som maste om vi snart kunne orden dyreskinna sånn at jeg også skulle få sånne fine skinn liggenes rundt i huset. Er mannfolk forut av sin tid innimellom Eller er det bare tilfeldig?

 

Her er forresten vårens katalog Kose deg

http://viewer.webproof.com/pageflip/324/52191/index.html

 

Ha en fin fredagskveld

Yvonne
Jeg synes at ei (eller flere) lyskroner i huset er ett møst! Å jeg har selvflgelig ett par av dem her hjemme. Den jeg får mest skryt av er denne som jeg kjøpte for 3år siden på salg. Falt pladask for den :)  Så da var det ike vanskelig å dar kortet ;) Plassen er ved sofaen vår i stua. Den synes fra veien så de som går forbi får noe å se på der den lyser så fint

 Yvonne
I dag er alle 3barna syke, Så i dag blir nok tolmodighten min satt på prøve!!!!Så jeg tenger nok treningen i kveld som en avkobling.

Jeg har ikke vært så flink de siste årene å satt av tid til meg selv å holdt kroppen ved like. 3barn på under 3 år har satt sine merker på kroppen med en del kg ekstra. Men nå er det nok. I begynnelsen av denne måneden ble motivasjonen større, trangen for å gjøre noen med kroppen min kom snikene! Kansje den kom med vårtegnene??!!Men jeg tok skippertak å meldte meg inn på treningstudie Ixat. Er kjempefornøyd med treningssenteret. Dette er ett billig treningssenter. Det er bare ansatte der noen timer i døgnet. Å det er ikke gruppetrening. Dette hae passer meg utrolig godt. For jeg misliker sterkt gruppetrening. Aldri vil ben og armer jobbe sammen. I tillegg synes jeg jogging og vekter er den beste måten for meg å trene. Målet er å få til 3treninger i uka. Enda ett pluss hos Ixat er at man kan melde seg ut når man vil. Så er man nybegynner å finner ut at dette ikke er en treningsform for meg er du ikke tvunget til å betale ett helt ås som du er på de store treningssenteren som Sats og Elexia.

 

Er det noen andre som liker å trene eller prøver å gå ned noen kg?

 

Klem Yvonne
Det virker som man må se dette søpleprogremet for å ha samtaler med alle i Norge for tiden! Tenk at så mange nordmen kan bli så hekta på halvnakne mennesker,dumme mennesker, fyll og sex! Jeg er jo som folk flest å føller med jeg også. Ikke hver dag, men ja ser på det når jeg har tid og ork. Ser du Paradise hotel?
 
Til eldre man blir, til mer fuktighet og pleie trenger huden. I ungdomstiden min skal jeg erlig innrømme at jeg aldri var så veldig opptatt med å rense og smøre huden.Ja, jeg hadde en dyr hudkrem som ei dame på et parfymeri anbefalte meg. Å den holdt jeg meg til i mange år. Ja, jeg hadde en rens som var alt i ett.  Men nå når jeg nærmer meg tredve åra (off, det var tøft å skrive!)Har jeg blitt mer fokusert på huden min. Alle kvinner vil vel utsette rynkene så lenge som mulig!! Så derfor brettet jeg opp armene for en måned tids siden. Jeg leste meg til ting og spurte venner om hva de synes om sitt merke. Husk venner er de som sier sanheten. Så etter å hørt på dem. Lest meg til. samenlignet priser. Kom jeg frem til denne kremen som nattkrem. Den anbefalte ei venninne. Prisen varierer veldig!!! Det dyreste jeg fanr var på hele 650kr. Mens man får kjøpt den på nettbutikken blivakker.no til bare 449kr. Er veldig fornøyd. Å man kan aldre begynne for tidlig med å ta vare på huden

YvonneClarins Multi-Active Night Cream-Skincare-beauty advice-anti-ageing-woman and homeHer formidag må jeg har min kjære cappuccino til lunsjen. Jeg har nesten blitt avhengi av den.

Så høyt på ønskelisten min for tiden står denne kaffemaskinen

 

Nespresso Citiz & Milk D120

Hva er du avhengi av?
Etter en stopp i boggingen der jeg egentlit gikk en runde med meg selv for å tenke om jeg ville blogge eller ikke. Har jeg bestemt meg for at det skal jeg prøve pån igjen. Jeg synes jo det er så koselig å se andres blogger så kansje noen synes det er gøy å lese det jeg gjør. Målet er ikke å blogge hver dag, men noen ganger i uka i først omgang. Det er en liten vri på bloggen. Det skal ikke bare handle om interiør. Men også hverdagsting på alle måter.Det som jeg brenner for, trening, kosthold, selvfølgelig interiør. Jeg er jo ei mamma til 3 små så noen barnetsnakk kan det bli. Men jeg kommer ikke til å skrive mye eller legge ut bilder i fleng av barna mine

 

 Men med dette vil jeg erklære den nye bloggen min (igjen)

 

ÅPNET!!!!

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits