Da tror jeg at jeg at veggflisene som skal opp på badet er funnet! Det kommer nok til å bli disse i lys lys brun fra megaflis til 99kr kvadraten! Da er det bare gulvflisene som må finnes og om jeg skal ha bord eller ikke.... Hva ville dere hatt?

Acanto bone 20X30

 
I kveld kl 2130 på kanal 5 skal ei på jobb min være med på tven. Så i kveld er planen jeg skal se på Silje på tven ;)

 

 

bilde lånt fra fem.no

 

Du kan også besøke hennes blogg på http://siljemaritam.blogg.no/
 

Bilde lånt fra google

 

Dette produkte er så fantastisk som kjenndissene vil ha det til:) Jeg har kjøpt det å etter bare 14 dager merker jeg stor forandring. Å da har jeg ikke brukt det hver dag heller.

 

Jeg hadde veldig tørt hår. Tuppene så veldig slitene ut. Men føler dem kommer seg nå ;) Den koster 299 men den er vert det så lenge den funker. For har ikke oversikt på hvpr mye penger jeg har brukt på hårprodukter som ikke gir meg noe!
Halle morroa med å pusse opp er jo planlegginga. Den andre halvdelen er interiørdelen på slutten. Jobben vil jeg si er så som så ;)

 

Å kansje er vi så heldig å få pusset opp badet om ett par måneder! Alt står på om min kjære bestefar  som har blitt syk. Men det gjør oss ikke noe å vente om han må gå igjennom behandling før han orker det. For det som betyr mest er at han blir frisk som en fisk fort :)

 

Men så lenge kan jeg planlegging en del!

 

Det kansje jeg synes er vanskelig er å finne den perfekte baderomsinnredningen. For mange krav har jeg til dette møblet. Det skal være pent, plass til alle håndklær, dill ol. Samt den skal være lett å holde ren. Jeg har sikkert mange andre krav også så jeg ikke tenker på nå. Å alle som jeg finner er som regel ALT for dyre. Men nå tror jeg at jeg har funnet noe som er ok for vår lommebok samt noe lignenede jeg er ute etter,

 

Veldig pen med mange detaljer. En som jeg har falt veldig for. Prisen er 9900. Bilde er lånt fra finn

 

 

Denne er med mindre detaljer. Å har ikke det veldige "gamle"prege over seg. Men forsatt er det ikke de nymoderne. Speillet ville jeg byttet ut med ett med detaljer på. Denne koster 7000. Bilde er lånt fra Megaflis.no

 

Hvem synes du er finest?

 

 
Gratulerer med dagen alle fantastiske mødre der ute:)  I dag er det nemelig den søndagen vi mødre kan kalle vår dag å si at ja, men det er jo morsdag du må nok lage frokost og middag i dag!

 

Her hjemme benytter vi ikke gaver, men jeg var så heldig å kunne sove lenge( voknet av meg selv kl 9 så ble ikke så lenge) Å kjære skal nok få lage en bedre middag til meg i dag!

 

I dag er det sikkelig vårstemning her hjemme. Å jeg gleer meg sykt til våren kjenner jeg. Til å være ute masse med barne. Jeg er en av de som elsker å være inne når det er kaldt ute. Men det kan by på utfordringer også. Når det er mer enn 10minus greier ungene ike å være ute. Så vi blir litt isolert når det er kladt. Så nå er vårlysta kommet for fult. Skal bli godt å komme igjen i hagen. Ett nytt blomsterbedd skal lages :)

 

 

Å for vi som er glad i interiør er det masse å glede seg til frem over!! Vårens nyheter har kommet i butikkene og det er romantiske fine farger som er inn i år. Det passer bra ettersom jeg er kjempeglad i de fargene. Så blå blir på hytta og rosa her hjemme i stua:)
Da sitter vi i hver vår sofa å skal se på mgp! Champisen er i glasset å det er godstemning i stua:)

 

Ettersom jeg synes mgp skal være masse glam! er det like gøy å se de pene kjolene og showet som å høre sangen.

Her sitter jeg med 2 favoritter å bare håper en av de kommer videre :)

 

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits