En fin måte å sette sitt eget preg på barnas soverom er å male bokstaver i barnets navn.

  

En fin dekrasjon for en liten penge. Bokstavene koster 20kr stykk, maling ca 50kr og dobbeltsidig teip på Nille for ca20kr

 

 
Da er jeg så heldig å blitt eier av ett nytt par Uggs :)

  

 

 
Å vi alle lader batterien etter en lang uke! Dagene går jo her også i høyt tempo som hos de fleste andre. Mens heøgen er en tid for familie og husarbeid.

 

Vi startet dagen deilig i dag med at min lillesøster disket opp med frokost til oss med nystekte rundstykker, eggesalat og kakao. Gir den frokosten terningkast 6! Å hva er vel mer koselig å sitte lenge ved frokostbordet med familen:)

 

En som er veldig stolt som har fått seg nytt sengetøy. Kapteinsabeltann var det en som ropte på butikken å nektet å sleppe det! Skal strekke meg til sengetøy som er glorete,men gardiner er ikke aktuelt. Så da måtte jeg gi meg på dette.

 

 

En stolt gutt som jeg tror blir lett å legge i dag

 

 

 

 
Når man har 3 barn med asma i hus. Er det nesten det samme som å si man altid har ett sykt barn. (en smule overdrevet, men følelsen er der!!) Ikke mindre enn 5 dager inn i det nye året måtte jeg hente ei syk prinsesse med feber. Denne gangen reiste vi faktisk til legen for å se om vi kunne få noe hostedempene og om det var halsbetennelse på gang.  Heldigvis var det ikke det.

 

Så nå har jeg fått hjelp med husvasken. Nesten alle rom er vasket. Man merker hvor tomt det blir i huset når man tar ut julen.  Gleder meg SÅ til neste jul allerede!!! Ja, jeg vet det er tidlig å glede seg til jul allerede, men jeg er rett å slett en juleelsker ;) hihi

 

Nå har søskene mine, mamma og Per Åge vært her på Taco. Å nå er det sofaen videre. Å prøver å få Erik til å se Smurfene sammen med meg ;)
(bilde lånt på google)

 

Da er vi i 2012!!! Å da er det bare å leve livet fult ut å se hvilken utfordringer, glede og sorger man opplever gjenom dette året. For min del tror jeg det blir ett bra år.

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits