Før og etter bilder av perisen

 

Da har mine søstre greid det igjen! Etter mye mas på at det var på tide med ett nytt innlegg så gir jeg etter. De var her i går kveld og satt å koste oss med potetgull og dipp. Selvfølgelig 2 skåler med godis også hadde vi ;) Å etter dem holdt meg våken til 2 i natt ( jeg må jo opp litt over 6 fordi da våkner småtrolla i huset) tok jeg "hevn" med å vekke de til frokost med nystekte baguetter og egg kl 830 selv om jeg viste de ville sove lenge! Hehe må jeg opp tidlig må de også!!

 

Men til overskriften! I hele 2 år har vi snakket om at vi skal "male" peisen for den begynte å bli gangske så rusten i fargen. Å det jeg tenkte når jeg var ferdig. Hvorfor har jeg ikke gjort dette før. Det tok litt over en time og den ble mye mye finere!

 

Før

 

Å for 250kr blir resultatet

 

Er jo nesten som ny igjen jo:) Så da er det bare å glede seg til kalde høstvær!

 

Ha en fin dag videre å nyt lørdagen

 
 

Vaskerom på 1-2-3

 

Min kjære lillesøster har kjøpt seg leilighet. Å ettersom hun ikke blogger er jeg så heldig å få vise hva hun har gjort! Hun har gjort masse og har fått det så fint! Så her er det mye å glede dere over:)

 

Første jeg vil vies dere er en enkel måte å utnytte ett vaskerom på. Her var det egentlig gule kjedlige vegger. En vaskemaskin stod inntil veggen. På den andre veggen hang det ubruklige hyller av plast som så helt grusomt ut. Eneste orde jeg har for dette vaskerommet er grusomt!!

 

Det tok akkurat 1 kveld å utføre mirakler! Med å skvette en del maling på veggen, så all den grusomme gul/sennepfargen forsvant. Den ble byttet ut med fargen Harmoni. Hyller ble fjernet, Ikea er reddningen med billige løsninger ca 1000kr . For kun fikk hun seg en benk og skapplass. Så lite som skal til før man greier å skape seg ett fint vaskerom.

Vaskerommet mangler overskap, men dette er en billig løsning som man kan gjøre på en kveld. Kansje du blir inspirert til å sette i gang ;)

 
 

 

Ha en forsatt finfin kveld 

 

Baderomslampa!

 

God morgen alle sammen!!

 

Endelig er baderomslampa på plass!!! Jeg er så fornøyd med den. Mens Erik er nok ikke helt enig med meg der. Han fikk nemelig beskjed om at han måtte gå å henge opp lampa på badet. Da kom det sånn passe oppgitt stemme, nei Yvonne, Yvonne, Yvonne...... Jeg stikker hode inn å sier: Ja kjære, er den ikke fin???!!! Erik: Man har da ikke prismelampe på DO!!!!!!!!! Men uten mer klaging hengte han opp. Tror han har gitt meg opp ;)

  

Lampa er oppe og jeg er fornøyd. Snart kommer det før og etterbilder av badet! Det er STOR forandring!!!

TMdesign og villspaprika

Ja da er sommerferien over for noen dager! Vi skal heldigvis til varmere strøk om ikke alt for mange uker!

Vi har hatt det aller tiders. Kommer med noen forslag i kveld hva man kan gjøre når man har med seg småbarn på tur;)

Jeg har hatt interiørdilla i hele sommerferien. Har faktisk ikke tenkt på noe annet enn alt som skal handles inn og gjøres om når man kommer hjem! Så det er litt flaut å si nå at jeg ikke har ryddet ut allt og ryddet/ vasket etter ferien. Til tross for alle planene jeg hadde;-)

Høydepunktene var da jeg var i byvillapaprikas butikk og hun apå til var på jobb! Var så hyggelig å handle der og snakke med henne. Så er du inærheten av Fredrikstad ta turen innom butikken hennes!!!! Men av høydepunkter toppet det seg når jeg her på fredag hentet mine nye loveseat stoler fra TM disign. De er s lekte og ungene elsket de. Det er jo en og en halv stol så perfekt å sitte med barna ved siden sv deg å kose:-) ble litt mye med to stoler på en måte men jeg angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte de.

Flere bilder kommer måtte bare vise dere nå i farta

Prøver meg på hvit sofa!


Nå tør jeg ikke annet enn å legge ut ett innlegg her! Min kjære lillesøster synes det er på tide;-) Hun mente på at jeg hadde shoppet mye i det siste å har litt å vise dere. Så da får jeg prøve å vise dere mine siste innkjøp!

Erik mener jeg har gått fra vettet å har kjøpt inn hvit sofa! Med 3 unger mener han dette var ren galskap den kom ikke til å være hvit lenge. Kansje han har rett. Men jeg er villig til å prøve;-) Så i ett svakt øyeblikk til Erik når han så sykling på tv grep jeg sjansen å bestilte meg noen lekre stoler å tok bena fått å kjøpte en hvit sofa. Dere skulle fjese hans da jeg sa at det var jo han son så jeg skulle kjøpe det;-) her er iallefall resultatet av sofaen. Ble noen puter også med hjem den kvelden.


Hva synes dere?

Nå er det iallefall snart sengen på meg. I morgen er det meldt pent vær så da er det ut å nyte sola. Off det har vært en grusom sommer værmessig.

Oppsummering fra helga


Den har bare vært super!!! Vi fikk besøk av min kjære venninne og familien fra hjembygda mi. Å det er noe vi alle gleder oss til!! Barna begynte å masse tidlig lørdagsmorgen om når de kom. Å ettersom de bør 50mil unna kjører de ikke på en time!!!! Men med en stor dose tolmodighet, krangling og venting kom de! Så kvelden gikk til å kose seg med dem:-)

Søndagsmorran begynte med en koselig famlilefrokost for alle. Det er jo altid kos når man samler alle til måltid sånn. Da blir i mine øyner lista lagt for dagen. Denne gangen skulle alt skje på barnas primisser. Å ettersom været ikke viste seg fra sin beste side med masse regn gikk turen til hoppeloppeland! Å dit skal vi flere ganger var jo så vinka gøy!!! Både for barn og voksne:-) hjemme igjen tittet solen frem å vi fikk kost oss litt ute før leggetid på barn. Å kosetid for voksne.

Helgen gikk så alt for fort å det er stille i huset her nå når barns er i barnehagen og de har reist videre. De kommer heldig vis igjen til helgen :-)

Ettersom bursdagen min står for tur var jeg så heldig å få gave av dem!


To fine puter som jeg skal ha ute. Det er uteputer å tåler litt regn som ser ut til å være ett must denne sommeren.

Nå skal småtrolla hentes i barnehagen. Det er mandag i dag å det betyr trening igjen!! Ha en fin såg alle sammen:-)

En ulykke kommer skjeldent alene

 

På fredag trodde jeg hadde nådd bund av en dårlig uke. Men tror du ikke den bare har forsatt i helgen også!!!!!! Kort oppsumert har uka mi vært sånn....

 

Jobbuka har vært ett kapitell for seg selv med bare kluss og tull. Med triste nyheter og andre utfordringer stod i kø denne uka.

 

Bilen bremser funker ikke så dem må på verksted for en fiks.(jepp det var de skoene jeg hadde lyst på  tenkte jeg...)

 

Vannet vårt lever sitt eget liv og vil bare funke når det selv passer det (vi har brønn). Å etter å ha hatt rørlegger å skifta diversel deler trodde vi at ja, nå er det fiksa og krysset fingrene på at det ikke ble noen flere utgifter på den fronten! (kansje skoen kan kjøpes for neste lønna når det gikk så smertefritt var min første tanke) Men der tok vi nok feil. For på lørdag bestemt det seg nemelig for å slutte å funke igjen. (svarte kommer ALDRI få meg de skoa...) Å når det kom tilbake var det helt brunt. Tykk ekkel myrvann. Jeg hadde selvfølgelig klesvasken på. Med hvite gardiner. Å jeg kan si de var IKKE hvite når vaskemaskinen sluttet å virke!!!! Jeg sparket i vaskemaskinen og gikk å surmula resten av dagen. Erik som var flink til å jobbe ute kunne bare stå der alene tenkte jeg for jeg gidder ikke å hjelpe. Vil heller sitte å synes synd på meg selv å spise sjokkolade! Å dreit oppi gardinene mine som lå i maskinen brune og fæle uten å få dem ut.

 

Bad har vi ikke da det er under oppussing. Selvfølgelig er det er bra ting, men akkurat nå gleder jeg meg sykt til det er ferdig!!! (selv om vi akkurat har begynt)

 

Søndag begynte fint da Erik var snill og lagde frokost som besto av nystekte rundstykker og kaffe :) Da var dagen i gang å vi har holdt på helt til nå egentlig. Erik har tømt 4 hengerlass med badeting, kløyvd ved så nå har både vi, mamma og besteforeldra våre ved i 2 år. Jeg har stått med rompa høyt i værs for å lage blomsterbedd, ungen har kranglett i ett. Ja en helt vanlig dag. Å nå etter ungene var dusjet og lagt (ja da ville faktisk vanne funke igjen) i nyskifta senger sovnet de på flekken. Å vi begynte på prosjekt vaskemaskin! Gardinene kom ut ,med da brune. Jeg prøvde meg da selvfølgelig på å sette på en vask igjen... Å du kan jo gjette hvordan det gikk!!! Jo til hel..... så da var vi uten vann igjen!

 

Så i morgen kl 8 skal jeg bruke mye penger ;) Ringe bilmekaniker, rørlegger til å se på vannpumpa og rørlegger nr 2 skal få godkjent til å jobbe med badet. Jaja kan vel bare drømme om sko i flere netter frem over ;)

Så satser jeg på en MYE bedre uke til uka!!!! Kan ikke bli værre enn denne vel??

 

 

 

 

 

 

Sånn er drømmespisestua mi!!!

 

Hvis du er kansje litt over middels interresert i initeriør er du altid på utsikt etter "drømmehjemet" med sånn vil du ha det! Jeg vet ikke hvor mange timer jeg bruker forran dataen med å drømme meg bort om hvordan jeg vil ha det!

Å jeg har foresket meg helt i TM design! Hun har så mange fantastiske møbler som jeg har lagt min store elsk på. I hennes spiserom/kjøkken fant jeg drømmespisegruppa mi også. Men jeg skla sette litt mer personlig preg på det. Erik skal snekkre bordet! Hva er ikke mer gøy å ha enn noe som faktisk man har lagt skjel i. Stolene skal jeg kjøpe av henne. En sofa hos oss blir litt i upraktisk nå når vi har 3 småbarn. Men håper jeg får byttet ut tripptrappstolene med noe sånt eller en hjemmesnekret benk.... Regner med at det ikke blir denne sommeren jeg får bordet mitt. Men til neste år er "fristen" hans ute å jeg kjøper ett om han ikke lager ett til meg ;) (litt press må han få)

 

http://tomineshjem.blogspot.com/search?updated-max=2012-01-16T16:15:00%2B01:00&max-results=20&start=80&by-date=false

 

Gå inn på hennes blogg å se hvor mye fantastisk fint hun har :)

 

Nå står vindusvask for tur!!!

Dusjen

Da var den ute av hus!!! Siste stoppested ble verandaen før den havner på fyllingen. Gleder meg sånn til ny dusj :-)

Å så fint med gamle blomsten i bakrunn;-) de skal få nytt liv snart!!!

Mens vi drømmer om sommeren

Å det er så kjedelig vær ute i dag! Grått og trist er det. Å hva annet er bedre enn å sitte å dagdrømme om litt om sommeren!

Sist helg var vi på hagemessa og fant to ting som innspirerte til sommeren. Ser etter hagemøbler og leter etter den perfekte gruppa til oss. Men det er jo helt umulig å bare finne en! Er jo flere jeg har lyst på.

Likte denne ideen veldig godt mens jeg venter på å få min perfekte plass ute på plenen. Jeg og Erik er nemelig ikke helt enig om hvordan det skal være så dette kan ta år;-)

Vaker farge

Liker så godt denne gråblå fargen man finner over nesten alt nå. Greide rtt og slett ikke å motstå den når jeg var ute og handlet i går. Så en brikke og noen lys ble med hjem i posen.

 

Blå har vært min favorittfarge i mange år. Men er lenge siden jeg har brukt den. Grunnen var rett og slett at jeg var lei av at den aldri ble spennende. Men nå som den har kommet til bake med "ny drakt" er den atter en gang på plass i mitt hus :)

 Er det ikke nydelig farge!

 

Ønsker alle en fin lørdag. Her skal vi i 50 årslag i kveld så nå er det ut å kjøpe gave!

I gang!!!!

Ja, endelig!!!! Etter mange år venting og sparing skal vi endelig begynne på badet. Å jeg har kjøpt inn veggfliser i dag! Rørleggeren kommer i kveld på befaring å skal se hva om må gjøres. Samt sier når han kan begynne på jobben, å det krysser jeg fingrene på at der allerede tirsdag. Så er det bare å rive på onsdag, håpehåper :)

 

Så i dag har jeg vært på shopping å kjøpt fliser til veggene. Men var så skuffet når jeg ikke fikk kjøpt meg gulvfliser også. Det var ingen der som jeg syntes er fine. Men vegene tror jeg blir utrolig fornøyd med:)

  

MAnge esker er dette. Blir så spennende

 

 

Flisvalg

Da tror jeg at jeg at veggflisene som skal opp på badet er funnet! Det kommer nok til å bli disse i lys lys brun fra megaflis til 99kr kvadraten! Da er det bare gulvflisene som må finnes og om jeg skal ha bord eller ikke.... Hva ville dere hatt?

Acanto bone 20X30

 

Billig VS Dyr

Halle morroa med å pusse opp er jo planlegginga. Den andre halvdelen er interiørdelen på slutten. Jobben vil jeg si er så som så ;)

 

Å kansje er vi så heldig å få pusset opp badet om ett par måneder! Alt står på om min kjære bestefar  som har blitt syk. Men det gjør oss ikke noe å vente om han må gå igjennom behandling før han orker det. For det som betyr mest er at han blir frisk som en fisk fort :)

 

Men så lenge kan jeg planlegging en del!

 

Det kansje jeg synes er vanskelig er å finne den perfekte baderomsinnredningen. For mange krav har jeg til dette møblet. Det skal være pent, plass til alle håndklær, dill ol. Samt den skal være lett å holde ren. Jeg har sikkert mange andre krav også så jeg ikke tenker på nå. Å alle som jeg finner er som regel ALT for dyre. Men nå tror jeg at jeg har funnet noe som er ok for vår lommebok samt noe lignenede jeg er ute etter,

 

Veldig pen med mange detaljer. En som jeg har falt veldig for. Prisen er 9900. Bilde er lånt fra finn

 

 

Denne er med mindre detaljer. Å har ikke det veldige "gamle"prege over seg. Men forsatt er det ikke de nymoderne. Speillet ville jeg byttet ut med ett med detaljer på. Denne koster 7000. Bilde er lånt fra Megaflis.no

 

Hvem synes du er finest?

 

 

Morsdag!

Gratulerer med dagen alle fantastiske mødre der ute:)  I dag er det nemelig den søndagen vi mødre kan kalle vår dag å si at ja, men det er jo morsdag du må nok lage frokost og middag i dag!

 

Her hjemme benytter vi ikke gaver, men jeg var så heldig å kunne sove lenge( voknet av meg selv kl 9 så ble ikke så lenge) Å kjære skal nok få lage en bedre middag til meg i dag!

 

I dag er det sikkelig vårstemning her hjemme. Å jeg gleer meg sykt til våren kjenner jeg. Til å være ute masse med barne. Jeg er en av de som elsker å være inne når det er kaldt ute. Men det kan by på utfordringer også. Når det er mer enn 10minus greier ungene ike å være ute. Så vi blir litt isolert når det er kladt. Så nå er vårlysta kommet for fult. Skal bli godt å komme igjen i hagen. Ett nytt blomsterbedd skal lages :)

 

 

Å for vi som er glad i interiør er det masse å glede seg til frem over!! Vårens nyheter har kommet i butikkene og det er romantiske fine farger som er inn i år. Det passer bra ettersom jeg er kjempeglad i de fargene. Så blå blir på hytta og rosa her hjemme i stua:)

Bokstavpynt

En fin måte å sette sitt eget preg på barnas soverom er å male bokstaver i barnets navn.

  

En fin dekrasjon for en liten penge. Bokstavene koster 20kr stykk, maling ca 50kr og dobbeltsidig teip på Nille for ca20kr

 

 

Hvit VS rød

Fra jeg var liten har altid rød vært julefargen. For noen år tilbake kunne jeg ikke tenkt meg noe annet farge å pynte med. Men nå i det siste har en annen farge tatt innmars her i hjemmer. Nemelig hvit! Synes hvitt og sølv er en nydelig vinterfarge.

 

 

Men forsatt så har jeg noen røde nisser også

 

I dag skal jeg og de to elste ned til byen for  se på Plutti plutti pott sammen med farmor og Tante Hilde. Vi gleder oss veldig.  klokka kan ikke gå fort nok til vi skla ta toget.

 

Ha en fin dag. Så skrives vi i kveld

Pepperkakebaking

Pepperkakebaking begynner veldig tidlg hos oss. Jeg synes man skal nye de deilige kakene hele desember. Å ikke etter jul som det blir om man venter til slutten av desember før man baker. I vrt hus skal liksom kakene være spist opp til julen er over :)

 

Så til 1 desember er altid de første kakene baket. Å det er favoritten til de små, nemelig pepperkaker!

Amalie elsker  sitte å pynte hver enkel. Kan si hun legger skjelen i hver kake

 

Å med en familien som elsker dette kan du tro vi lager mange

 

Pepperkakehuset der i mot lager vi ganske så nærme jul.

Å her er bygdas fineste pepperkakehus laget av mine 3 små gullunger
Her ble det brått stille nå når alle 3 sovnet. Erik kommer hjem i dag heldigvis. Selv om det er godt at han er borte noen ganger er det jammen det ekstra godt at han kommer hjem etter å ha vært en uke borte!

 

Ha en fin kveld alle sammen

Yvonne

Håndmalte julekuler

Mamma var ikke så alt for lenge siden i Praha. Må erlig innrømme når hun først spurte meg om jeg ville hun skulle kjøpe med seg håndmalte julekuler at jeg var litt skeptisk. Jeg og mamma har nemelig ikke helt lik smak på juletreet ;)

 

Men med strenge innstrukser kom jeg med informasjon om hvordan de skulle være!! Å hun leverte meg helt fantastiske kuler:) Så jeg har allerede bestilt til hun skal dit neste vinter ;)

 

 

 

 

Nå ligger de å er pynt på en benk på ett fat sammen med noen kuler jeg kjøpte på Hadelan glassverk (er pakke på 4 forskjellige store kuler i merke  Sia, pris er 249kr)

 

 


Vi snakkes i kveld :)

Resultate fra malingspannet

 

 Da fikk jeg endelig somla meg til å ta ett bilde av veggen som ble malt da Erik var borte!

 

Er superfornøyd med fargen. Å synes det ble virkelig så koselig. Her blir det mange kaffe om morran frem over her i helgene. Mens det knittrer i peisen på siden som vi kan se inn i :) Å forran oss kan barna sitte på leke noe som vi alle liker når vi har tid i helgene.

 

  

Hva synes du om resultatet?

 

Søndagsmorra drøm

 

I dag spratt (kansje en smule overdrevet) jeg opp fra sengen når ungene våknet. I dag tankte jeg å lage frokosten ekstra koselig :) Er jo tross alt søndag å en trist dag er det ute! Så hva er bedre da enn å tenne levende lys, lage kakao med krem og pålegg på bordet. Vi har som regel aldri tid eller prioriterer sånt. Så ekstra koselig ble det når alle ble med! 

 

Stemningsbilde ble det i

Vanndagen

Denne dagen begynte ikke så bra. Å videre gikk det bare forsatt en vei. Det var desverre nedover!!!!  Først gikk varmtvannsbrederen vår hjemme. Brått ble det tomt på varmtvann. Hva gjør man da jo ringer min kjære vaktmester (som er stefaren min ;) ) Tar med meg barna hjem til mamma. Sånn at jeg får tatt meg en dusj. Konklusjonene var at ny breder måtte til.  Så skulle jeg en liten tur innom jobb. Å tror du ikke at vanne hadde gått der også!!!!!!!! Så da var det å finne ut av det.  Heldigvis vil jeg si så var det halve bygda som hadde ikke noe vann. Så det måtte kommunen ordne å ikke meg ;) Det har blitt litt i overkant mye vannprøblemer i dag.

 

Men nok om det. Ikke SÅ innterresant tema å høre om. I morgen er det allehelgensdag. Så jeg og barna har vært på plantasjen å kjøpt krans. Vi skal ut å tenne lys på graven til Eriks far. Alhelgensdag er kort fortalt har vi i Norge begynt med denne "minnefesten" for 10 år siden. Vi feirer den 1. helgen i November. Å vi  minnes og hedrer de døde med å tenne lys på gravene til være kjære.

 

Nå er det kveld her i stua. I morra er det en ny dag. Å jeg skal prioritere å ta bilder av ting jeg vil vise dere :)

 

Dagen ble plutselig over

 

Å så er det fredagskveld!!!

 

Erik kom hjem i dag fra jaktprøve. Å som forventet ble han overrasket over hva ho mor hadde gjort når han hadde vært borte! Midt i setningen der han ivrig snakket om jakt (ikke altid jeg hører etter, men later altid som jeg er VELDIG interresert) stoppet han å så neimen hva har skjedd her!!!!

 

Ble litt for liten tid midt på dagen i dag til å ta bilder. Så prøver igjen i morgen ;)

 

På Kid har de nå fått mange nye "julesnegetøy". Å det skal jeg gå til innkjøp på i år. For ei som liker jul må det nok være litt jul på soverommet også ;) Hadde det ikke vært deilig å våknet julaften med 3 barn som kommer spente inn i sengen kl 6 om morran klar til en spennede dag!

 

 

Nå er det senkveld før senga kaller

 

 

God morgen

For noen er det nok allerde snart lunsjtider alt.  Sånn er det iallefall på meg i dag! Ungene våknet 0530, gjesp! Å g er det planleggingsdag i barnehagen. Heldige meg kunne levere ungene i pysjen til mamma i dag. Noe de synes var utrolig stas!!

 

Nå er det jobb i noen timer. Før jeg skal ha med meg alle 3 barna alene på Ikea!! Jepp det kan bli en utfordring. Men den får man ta når man er så desperat som jeg er nå for å kjøpe det som skal i stua ;)

 

Så føl med i kveld. Det blir nok noen før og etter bilder ;)

Prosjekt 1

Mens Erik er borte benytter jeg å forandre litt på ting her hjemme.  Å det første prosjekte er ferdig allerede!!!! Ble desverre for mørkt her inne sånn at jeg kunne ta noe bilde av resultatet.

Dere skjønner at jeg har malt no.....

 

I denne fargen ;)

 

Ha en fin kveld alle sammen

Siste lørdagen i oktober

Da er det lørdags morra å ungene er nok som vi voksene glad det er helg! Dagen i dag skal bare gå i av å feire Magnus. Han er så stolt å gldere seg så mye.

 

Nå er julen snart her, om bare en måned kan vi som er mest ivrig pynte huset til en fantastisk julefeiring!!!! Har flere av dere begynt med julegavehandelen allerede? Jeg har altid vært en som begynner veldig tidlig. Gjerne i sommer. Men i år har jeg ikke kjøpt en eneste en!!!PANIKKEN brer seg kjenner jeg. Så nå skal hode legges i julemodus og begynne å tenke på hva vi skal gi venner og familie. Julelister skal skrives, interiørting kjøpes inn, kaker bakes og julemusikk skal spilles på cd spilleren:)

 

Med dette ønsker jeg dere alle en fin fin lørdag

 

Tikk takk

Endelig har jeg funnet en stueklokke som passet på den veggplassen jeg hadde sett for meg at den skulle være på.

det tok sin tid, men nå er det på plass, å jeg er fornøyd. Er gøy å se at barna får også glede av den å ser på den å spør, hva er klokka nå mamma?

 

 

Nå står siste kaka i ovnen. Her blir det fult hus i morgen med først en barnebursdag så blir det en voksenursdag på ettermiddagen.

 

Ha en finfin kveld alle sammen :)

God lukt i huset

Jeg bare elsker denne som gir en god lukt i huset! Litt dyr men den er vert det!

 Den er fra merke Durance og lukter vanilje. Egentlig synes jeg sånne luketer har en tendens til å bli alt for sterke og inntense , men luktene i denne serien synes jeg ikke er det. Man kan også kjøpe såper, vaskemiddel og forskjellige kremer i dennne serien. Bare å teste ut ;)

 

Nå er det vel på tide å komme i gang. Tenkte jeg skulle prøve å gå litt før fra jobb i dag. Skal nemelig ha 2 burdager her på lørdag. Så i kveld blir det nok en sen kveld.  For kaker må bakes og hus må ryddes! Best å sette i gang dagen!

 

Ha en fin dag alle sammen

Mandag:)

For en bra start på uka! Ungene var fantastiske i dag tidlig ( det er ikke en selvfølge her om morran når vi forlater huset) Å jeg hade time hos hudpleien med dyprens på menyen!!!

 

Til jul og bursdag var jeg så heldig at jeg fikk gavekort på behandlinger på hudsalongen på Nittedal. Å det var så godt å kunne stenge kontordøra en time i dag midt på dagen å få sånn luksus i hverdagen.  Selvfølglig ble det litt overtid da,  men det var SÅÅÅÅÅ hvert det. Ikke synes jeg prisen var så ille heller. Dyprens for ansikte kom på 600kr. Med napping av bryn også ;) Hun er veldig flink hun som driver. Rolig dame som man trenger når man skal få roen.

 

 

I kveld har jeg vært superflink ( synes iallefall det selv)! Huset er ryddig, jeg har gjort unna noen  få julegaver. Å kost meg i sofaen med Luksusfellen! Mitt favorittprogram:) Nå er det snart i seng før en ny dag står for tur. Å jeg har ikke mindre på tapeten da!!!!

 

Ha en fin kveld alle sammen :)

 

 

 

Mandag

Atter en mandag er snart over! Å hvor ble den av?? Klokken er allerede mange. Å jeg skal på trening før hode skal treffe puta.

 

Fikk pynta opp med en liten ting i helgen. Det ble veldig pent når jeg tente på lysene på staken.

 

Alt er gjennbruk. Erik fant givire i skogen en jaktdag, lysestaken er kjøpt på loppis og kassa fant jeg i boden ;)

 

Nå er det tid for Diamantspille sammen med de 2 elste før de skal i seng og det er treningstid på ho mor :) Ha en fin kveld alle sammen

 


 

Jul på Plantasjen

Hver gang jeg har hatt ett avbrekk og kommer tilbake lover jeg hele tiden å komme sterkere tilbake. Men hver gang får jeg stryk på den innsatsen!!!!!! Jeg er superdårlig til å blogge for tiden. Jeg hr selvfølgelig en unskyldning (det har jeg altid ;) ) Tiden strekker ikke til!!!!

 

Jeg har som sagt begynt å jobbe andeledes. Iallefall skal jeg gjøre det frem over en stund. Det har blitt en del forandringer på våre dagsrytmer. Er hetl vanlige som alle har! MEn for oss var det ikke helt vanlig. Så vi har brukt litt tid på å finne en rytme.

 

Samtidig prøver jeg å være flink til å trene 3 ganger i uka! Heldigvis har jeg full støtte fra Erik (om jeg gjørde etter ungene er i seng) Å på kampen mot babykg, har jeg faktisk nådd mitt første delmål. Å jobber meg ned mot mitt neste delmål :)

 

Ser dere jeg hadde unskyldningene på rams ;) Men bort fra mine unskyldninger!

 

I dag var vi hele familien en tur på Plantasjen. Å jeg og Erik gikk skuffet ut. Mens ungene var så glade!!! Vi var på utsikk etter frukttrær på  -70%, men der var det ribba!!!! Så skulle vi ha oss ny dørmatte. Erik kom tilbake å svarte bare at han synes de var stygge å ville jeg ha noe sånt så hadde jeg ikke peiling på interiør! Å han glimtet til for de var de styggeste jeg hadde sett!! Så det ente med 3 planter røsling, en orange plante jeg skulle ha på ene bordet og en pakke med årets første 5pak med marsipan! Kan tro ungene spiste middagen fort når vi fortalte at det var dessert om de spiste opp ;) Å det blir nok langt i fra siste vi kjøper for vi elsker alle de marsipanbrødene!!!

 

Vi fikk jo kost oss litt med å se på julepynt da! Håper det skal mer dit også!!! Nisser og ferdigpyntet juletrær er alt på plass!!! Mange synes det er alt for tidlig. Å det forstår jeg godt at folk synes!! Personlig ELSKER jeg julen. Men jeg hadde synes det hadde vært bedre om de ventet til nærmere slutten av oktober enn begynnelsen! Men da er det bare å begynne nedtellingen!!! KUN 12 uker igjen til jul, JIPPI!!!!!

 

250209-1-1256211873635.jpg

Kremmerhuset

Har fått inn så mye fint til høstens interiør! Jeg har vært allerede innom flere ganger. Å jeg noe har blitt med hjem også ;)

 

Som disse to søte rådyrene her

 

 

Dem har fått plassen i skapet mitt på stua. Dem passer veldig godt der sammen med ett horn fra en elgekalv!

Vaskemaskinen er testet

Da er vaskemaskinene testet og jeg var fornøyd.  Dette var første gang jeg skulle prøve meg på jungelen av vaskemaskiner. For den første jeg hadde fikk jeg og den første Erik kjøpte seg(den som nå gikk dunken etter nesten 10 år) var en morra hans hadde sagt. Erik, nå reiser du å kjøper den denne maskinen! Å den har vært fin til oss.

 

Så denne gang skulle vi stå på egene bein. Vi er jo en stor familie. Så helt skulle jeg ønske det fant en del større maskiner på markede. Mile var den jeg ønsket meg mest. Men så Summørsaktig jeg er så synes jeg det var litt mye penger å bruke på en maskin....

 

Kriteriene jeg tenkte på når jeg skulle kjøpe var, bruker lite strøm, stor trommelåpning, hadde nok kapasitet til minst 7kg klær. I tillegg skulle den ha helst 1600 omdreininger. Å pris hadde en rolle denne gangen. Så litt på Elektrolux, den ble det ikke. Synetes ikke den holt mål med tanken på det jeg var ute etter.

 

Valge falt på denne!!

 


Ett ukjent merke som ikke jeg hadde hørt om før. Så det blir spennende å se om den lever opp til forventningene:)

 

Tips når man skal kjøpe store ting er å kjøpe dem igjennom internett. Jeg gikk inn på Lefdal sin nettside. Bestilte varen der. Den var klar til å bli hentet etter 2 timer. Å man sparer masse penger på det! Over 2000 kr for å gjøre det på denne måten. Om man er usikker på hva man vil ha. Går det fint ann å reise til butikken snakke med en kunderådgiver. Så kan man tenke litt på svare å gå inn å bestille den på nettet fra samme butikk ;)  Litt sleipt, men masse penger å spare!!!!  

Varme til vinteren

Da er den offisielle bloggingen i gang i gjen etter en sommerferie :) Jeg henger jo litt etter, men prøver å skrive når jeg har muligheten :)

 

Nå her høsten så absolutt i annmars! Noen mener vel på at den har vært det lenge allerde. Vi er jo ikke bortskjemt med sol i sommer! For allerde har vi hatt masse nedbør.

 

Men for min del synes jeg det er helt greit at høsten er her. Å jeg nyter dagene jeg kan fyre i peisen :) Heldig vis har Erik vært så flink å hogd masse ved. Så min jobb blir å fyre.  Det var mange i fjor vinter som fikk kjenne kulden på lommeboka. Med skyhøye strømpriser var det ofte tomt i hyllene til de som solgte ved. Så har dere begynt å planlegge årets varme til vinteren......

 

Her er det jeg skal varme på :)

 En regnfull mandag!

I dag pøser det ned som bare det! Så i siste liten var det å finne frem det mest nødvendigste til barna som skulle i barnehagen. Heldigvis lå det lett tilgjengelig så regnvotter, flecce og annet varmt tøy som man må ha ute ble med til barnehagen :)

 

Mens de er der kose jeg og lillegurr oss hjemme. For på torsdag begynner han på barnehagen også! Veldig rart å ha alle 3 der. Men det er en fin barnehage å jeg er ikke redd for at dem ikke tar godt vare på barna mine!

 

Men nok om barna. I helgen skulle det jo bli litt forandringer her. Men vi er desverre ikke helt ferdig. Å det ser ut som det kan ta en uke til.  Det kan nemelig ikke regne når man skal legge hellesteiner. Men helgens resultat skal dere få se!

 

 

Vi har fått skiftet mur nede fra gammel Lekca blogger til fin granittstein. Samt lagd trapp ned til inngangen nede til kjelleren vår og inngangen til leieboene. Å så skal det legges hellesteiner til inngangsdørene. Tror det kommer til å bli så fint! Så Jan Andre har gjort en strålende jobb hit til. Mens gravemaskinen stod her tok vi å ryddet bort litt buskas og blomster som bare hadde fått grodd igjen til ikke pen buskaskratt.

 

Nå sover lillegutt så da er det tid å gjøre litt husarbeid å ikke minst skrive ned en LANG liste med ting vi trenger på butikken. Alt fra bursdagsgaver, ullsokker, ol! Liker å gjøre unna storinnkjøp når jeg føst er ute;)

 

Ha en finfin dag i regnværet 

 

Helgens planer

I helgen skal det skje en del på denne fronten. En liten smakebit skal dere få :)

 

 

Hva som skjer får dere ikke vi er ferdige. Men tror det blir veldig fint til slutt!!!!

 

 

Jeg har en skatt i garasjen!

Når jeg og Erik møttes hadde han ett gammet skap som hans bestefar har laget (du må rette meg hvis det er fei KArin ;) ) Å den gang fikk eg streng beskjed om at han nektet å flytte det inn før jeg er 100% sikker på hvor det skal stå. Det veier hvis ikke lite. For det er laget av massivt tre.  Er noen slitasje på det. MEn akkurat på dette skapet synes jeg det er bare litt av sjarmen.

 

 Nå har jeg jeg bestemt meg så nå må jeg få tak i noen sterke mannfolk til å flytte skapet på plass;)

GreenGate

De har så mye finr. Å de siste nyheten minner meg definnitiv om jul!!!!

 

 
 
 
Her er det mye jeg kunne tenkt meg å hatt til julen. Er du en av de som gleder deg til jul allerede fra sommeren. Jeg har altid begynt nedtellingen til jul veldig tidlig så er glad andre også begynner å tenke jul allerede ;)
 
Kos dere med litt juleinspirasjon :)

Grønnsakshagen min:)

Jeg eier ikke grønne fingre. Jeg har aldri fått tilå ha blomster inne! Men tro det eller ei  så vokser grønnsakshagen min som bare det!!!!!

 

På søndag høstet jeg inn min første reddik:)

 

Å nå venter jeg på flere gode frukter som tomat og jorbær skal komme opp

 

 

Litt dårlig liket på dette bilde. Men det er reddikker, 2 tomatplanter, gressløk og jorbær som du ser ;)

 

 

Hageslange

Hvorfor kan dem ikke selge hageslange i andre farger enn gul og grønn!!!

 

Grønn hageslange passer  definitivt ikke til denne fine (om jeg kan si det selv) hageslangeopphengeren min , grrrr

 

Bare se selv:)

 

 

Så den henger for det meste uten hageslange ;P

 

 

Nå i kveld er det maling som står for tur! Da kan jeg endelig hende opp stessje rundt inngangspartiet som har vært nede ett år pga vi har ett strøk til å male inne i kroken!

 
Porten min før og etter bilder!

Endelig har jeg fått summa meg til å tatt bilde av porten min som jeg ar skryti av lenge. Jeg er veldig fornøyd selv. Den skal males hvit neste år. (ettersom de anbefaler at  treverk skal stå ett r før det males)

 

sånn hadde vi det før

 

 

Vi ville sjule litt innblikk på tomten. For man ser rett inn til oss.

 

Å sånn ble resultatet!

 

Hva synes dere?

 

 

Lørdagen som man skal nyte:)

I dag kastet jeg Erik ut for å vaske huset. Mens jeg selv tok med alle barna på shopping!!! Magnus trengte både jobbesko og gummistøvler! Barn vokser fort i beina. Synes det ikke er så lenge siden jeg var ute å kjøpte joggesko til han.

 

UI tillegg greide jeg ikke å la være å ikke kjøpe pysjer til build a bear bamsene dems. De har ønsket seg pysj siden de fikk dem. Så i dag fikk dem det. Å Amalie har ikke prøvd den på bamsen din fordi det ikke er leggetid enda. Hehe ma le av henne innimellom . Så veslevoksen:)

 

Her er stilaset oppe å klart til bruk. Endelig blir det lik farge på alle vinduene. For i dag er noen grønne og noen hvite. Etter at vi skiftet vindu og bestemte oss for at vi skulle ha vite karmer har jo dem stått der hvite! Mens nå er det bare å håpe på en uke med knallvær sånn at det blir husmaling på oss om kveldene.

 

 

Her er alt klart. Huset er vasket å klar for maling


HIPP HIPP HURRA

I dag har jeg bursdag!!!!!!! Hele 29år blir jeg. Tiden flyr! Nå titter solen fram også. Men før jeg får noe glede av dagen skal jeg først på jobb:)  Så håper jeg Erik disker opp med middag og ryddig hus til jeg kommer hjem :)

 

Ha en fin dag alle sammen Jeg tror jeg kommer til å få en super dag !!!!!

Gjennbrukssofa

Da er benkplata til kjøkkenet kjøpt å vi får den kansje allerede til fredag! JIPPI!!!!

 

Men nå er jeg i shoppinghumør så har bestemt meg for å kjøpe en sofa til til stua og ett nytt bord., Skal ha en sjesalong der vi har to store lene stoler nå. De skal i jaktromme til Erik. Sånn at han kan duppe av mens han venter på reven ;)  Ettersom jeg er så fornøyd med å kjøpe brukt blir det nok en på finn sånn at jeg får den i så fort jeg finner en jeg er fornøyd med. Å fargen jeg er vil ha er en litt mørkere enn ¨nå. Ettersom jeg har en brun sofa også. Om dere ser noe eller har en til salgs er det bare å rope ut:)

 

 

To små
Disse hjertene synes jeg er kjempefine. Man kan ha dem hengene i vinduet. Eller sette dem på en blomsterpinne å sette nede i krukkene på uteblomstene. Det hadde ei venninne gjort av meg. Det ble så fint:) Ikke koster dem mer en 30kroner. Så prisen er heller ikke all for ille.

 

I dag har jeg masse på programet:) jeg skal ta bilde av porten, på XXL og kjøpe skritteller, på Homme & cotteg for å kjøpe litt nytt til huset, på Sentrum kjøkken for å bestille benkplate til hyttekjøkkenet¨, så skal jeg ha samtale med den nye avdelingen Magnus skal på i barnehagen. Å ikke minst jobb:) så her har jeg nok å gjøre.

 

Må løpe!!! Vi snakkes i løpe av dagen :)

Ukens anbefaling

For mange er det snart barnehager og skoelforberedelser som står for tur. Å merking av klær skal gjøres. Man skryter over at det skal jeg bli kjempeflink til! Jeg skal jo ikke være den mora som aldri har kontroll eller merker klær.  Men den dagen du står der og skal merke en hel hau med klær. Å du vet at dette er hva du har i vente de kansje neste 10åra. 

 

Men jeg kan på hånda på hjerte si det finnes en lett måte å merke klær på. Man trenger nemmelig ikke å dra frem strykebrette med alt tilbehør hver gang barne ditt trenger å merke noe.  For på www.navnestempel.no kan man få ett stempel man bare stempler på. Uten noe mer styr en som så. Jeg fikk mitt for noen dager siden og er SUPER fornøyd. Kommer ikke til å gå tilbake til strykelapper( uten på hjemmelaget strikk) Så nå har jeg også endelig blitt den flinke mora som merker klærne!

 
 

 

Ikea kjøkken

I går gikk det i et her! Var på Ikea og handlet kjøkken til hytt. Var forberedt på laaaannnng tid med venting. Å dårlig service nå i sommermånedene. Men det gikk mye bedre enn ventet. Noe manglet selvfølgelig. Å det er vel noe som kjennertegner Ikea i mine øyner! Men overraskelsen var stor når dem sa vi skulle få resten av kjøkkene levert hjemme uten fraktkostnader!! 'Den var ny og ikke minst en mye bedre ordning som falt veldig i smak hos meg :) Så selv om ikke vi blir 100% ferdig med kjøkkene på en gang nå i helgen så er det iallefall det grunnleggende opp. Så nå har jeg bilen full av kjøkkenting.  Da er det bare å vente på at det skal bli helg :)

 

(Som dere ser kjører jeg ikke en "vanlig" kone bil!! jeg har en stor varebil som "konebil")

Sofaen er på plass!

Å helgen er snart over! Jeg får nok å gjøre denne uka. Erik er borte å hjelper en kompis med å sette opp ei hytte. Gleder meg allerede til han kommer hjem!!! Vi skal nok greie oss uten han noen dager skal dere se.  Mine planer er mange ;)  Planer som står på planen denne uka er. Trening, Patrik blir 1år, Kjøkken skal kjøpes, jobb og ikke minst det man gjør hver dag/uke :) Som dere ser en spennende uke

 

Men det var det som kommer! I helgen har vi tatt en dagstur opp til hytta. For siste inntrykk av hvordan kjøkkenet skal bli :) For neste helg skal det begynnes på, JIPPI!!!!

 

Nå fikk jeg endelig tatt bilde av sofaen jeg kjøpte for litt på Finn.no for bare 900kr. Synes selv det var ett kupp! Er ikke ferdig med å ordne altså. Jeg venter til kjøkkenet er ferdig meg snekkring og rot. Ettersom det er litt åpent der. Å vi skal vaske ned hele hytta i sommer.

 

Stuekroken før

Etter


 

Er ikke sikker på om det blir sånn sofaen ender. Man må likseom prøve seg frem :)

 

Ha en fin dag alle sammenFredag

å jeg sier endelig fredag!!!! Denne uka har vært litt av hvert så nå trengte jeg litt fri:)

 

Ungene skal kose seg med mormor, bestefar, Tante og Onkel i Kristiansand i helgen.  De var i ekstase når vi leverte dem i går kveld. Å de hadde ikke tid til å snakke i tlf når vi ringte i sta:) Tror jeg kommer til å få hjem 2 kjempefornøyde barn på søndag som kommer hjem. Men lillegutt skal være hjemme her hos oss å få 100% oppmeksomhet alene. Er ikke ofte barna våre får det, desto viktigere når vi har mulighet til å ha det.

 

Over til noe helt annet! Nå er det ikke lenge før kjøkkenet på hytta skal inn!!! WWWeeee! gleder meg som en unge å jeg har greid å vente med å ta med masse interiørting. Men som jeg har vist tidligere er det en del som står på ønskelista eller ta med på hytta lista alerede. Å her kommer det mer:)

 

 

Lurer på om jeg kommer til å ha dette servise som middagservice. Det passer jo bra til familien. Å jeg forbinner dette service til ei fjellhytte. Der en jeger holder til . Det sistnevte kan vi si stemmer, men at det er ei fjellhytte er å ta litt i.

 

 

Denne har Erik skutt. Og kommer til å få en ny plass på hytta. Samt flere Afrikanske dyr som venter på å bli utstoppet.

 

Ha en fin fredags kveld:)

Willw Tree

Har forelsket meg i denne serien.  Er ikke så lenge siden jeg bare himlet med øynene da ei venninne av meg fikk dette av sin svigermor. Men nå er det faktisk jeg som kjøper dem! Ikka bare til meg selv, men også til mamma og min gode mommo har fått noen.

 

Innimellom kan de si mer enn 1000 ord!! For med ligger en lapp som kan si veldig mye om feks hva en betyr for enn :)

 

Denne betyr at de vil altid hver i deres hjerte. Den ga jeg til meg selv og til mommo

 

Dene ga jeg til mamma fra Amalie. Tenkte på amalie som sier hun er glad i mormor

 

Willow Tree Mother and daughter figurine

 

Denne fikk mamma av meg nå når hun hadde bursdag nå. (bilde er lånt av en forhandler som selger disse)

 

 

Tørkevær

Hva er ikke bedre enn å kunne henge klesvasken ute å få deilig sommerduft på alle klærne sine! Å ikke misnt at dem tørker på 1-2-3! Men i disse dager er det nesten klin umulig å få noe tørt! Både inne og ute er det alt for fuktig til at det går ann.

 

Men vi får smøre oss med tolmodighet for fineværet kommer nok snart.....

 

Her er det tørkestativet jeg ønsker meg aller mest. Ett i gammel dags tørkestativ i fargen hvitt

 

 

 Bilde er lånt fra bloggen www.livslyst.blogpost.no

 

Hvilket trøskestativ har du? 

Onsdag 8 juniJammen så fort tiden og dagene går nå! Merkes at det er sommer å man har mere å gjøre :) Å med det er det vanskelig å være sunn og få tid til å trene. Her i huset er det lite med det om dagen.  Så nå er det på tide med ett skippertak!!! Så i morgen er det trening enten med eller uten vogn ;) For at jeg ikke skal gå å tenke på alt det usunne jeg har lyst på har jeg gått til innkjøp av nytt fruktfat og fylt det med fristelser så kansje jeg glemmer sjokkolade i noen dager ;P

 

 

Ha en finfin dag

 

 

 

Tirsdag 31.05

Da er det tirsdag og siste dagen i måneden allerede!!! Jeg håper metrologene har rett i at det blr pener vær fra i morgen av. For synes at høsten har kommet litt til feil årstid i dag:) Men i morgen skal det blir sol!!!!

 

Sa jo jeg skulle legge ut noen bilder fra hyta med nye sofaen. Men det er nesten litt flaut å innrømme! Jeg har faktisk ikke tatt noen bilder fra vi var ferdig å fått dne på plass! Å jeg vet hvorfor. Jeg var ikke fornøyd med sånn det ble derfor ville jeg ikke ta noe før jeg var litt mer fornøyd. Så da blir det helle rbilde neste gang vi skal oppover;P

 

Men dere skal få se utsikten vi har fra vinduet i stua! For tidne er det paller med ved som preger litt av utsikten. Men de forsvinner jo snart

 

Skjønner ikk ehelt hvorfor Erik er så gira på å hogge ved her. Vi kunne jo bare tatt her i fra ;P Han har hatt en tendens til å fjerne alt som heter trær og har blitt smidttet av det vi kaller vedsjuka hver gange vi kjøper oss noe. Å her er han i gang igjen!! Han bare må hver gang vi er her oppe!

  

Til helgen skla det skje enda mer på hytta. Da skal nemelig vegger rives og klargjøres til nytt kjøkken!! Så da blir det spennende å komme opp neste gang. For nå skal ikke vi være der!Så må overtale til litt bildetaking men spørs om det skjer....

 

 

 
Netthandel

Alle som elsker interiør bruker flere timer forran dataen enn det vi er klar over på å se i nettbutikker! Der plukker vi opp ideer og drømmer oss bort. Kansje man legger en del i handlevognene men bestiller det ikke, bare for å ha en følelse på at man har handlet ;)

 

Jeg er ingen unnatak. Jeg drømmer meg ofte bort å har lang ønskeliste om hva jeg ønsker meg i nettbutikken. Å min favoritt er definitivt http://arbeidshuset.no/ Er så mye fint der og akkurat den stilen jeg liker.

 

Hvordan netthandel synes du er best?

Ukeplan

Allerede på barneskolen hadde vi ukeplaner. Hva vi måtte igjennom før uka var over både på skolen og i lekse. Å jammen med har jeg tatt med meg den erfaringen videre i livet (hvem tror det når man får utdelt den førstgangen!!)Men ja, per i dag bruker jeg det masse. Å jeg er ikke alene!

 

For hver ukedag har sine gjøremål. Uansett om de er faste eller ikke. Jeg har faste ting jeg gjør på faste dager i uka. Som feks handle inn til uka. (jeg handler kun en gang) Det gjør jeg altid på torsdager. For da slepper jeg at det er så mange mennesker på butikken som det er på fredager og lørdager. Å dessuten er det jo vaskedag på fredager:)

 

HVordan ser din ukeplan ut? Er den fullbokket?

 

Jeg skulle gjærne hatt meg noe sånt for å hatt full oversikt til en hver tid

 

Denne er fra Arbeidshuset.no

Hytteinteriør

Nå begynner det å bli på tide å sette inn litt av våre ting i hytta. Etter vi tok over, har vi jo også tømt hytta for ting vi ikke ville ha. Å nå er det våres preg som skal settes inn:)

 

Stilen jeg ønsker å ha på hytta er norsk stil. Med ulltepper, rødrutete på kjøkkenet,samt utstoppet dyr. Det sistnevte er vel mer Eriks greie. Men vi har gått inn ett komprimi med at han skal få lov til å ha det på hytta så lenge det ikke kommer inn i stua hjemme. Er vel en grei løsning når man bor sammen med en jeger.

 

I første omgang skal jeg bare ta med meg ting vi har her hjemme. En seng som vi skal male, lykter jeg har, gardiner og lignende. Vi skal jo lage kjøkken der. For det som er der i dag vil ikke jeg kalle kjøkken ;P Så derfor blir det ikke så alt for mye vi tar med enda. På grunn av riving og bygging venter jeg en stund sånn at jeg får se helheten:)

 

Men  i tankene mine er det allerede ett bilde av hvordan jeg vil ha det

 

Rain deer pute

 

Masse puter og pledd i sofaen

 

Big lykt med metall topp

 

Lyketer både inne og ute

 

Saueskinn til å både i seng og i stoler

Se flere bilder

EKTORP JENNYLUND Lenestol hvit Bredde: 78 cm Dybde: 85 cm Høyde: 84 cm Sete bredde: 48 cm Setedybde: 55 cm Setehøyde: 43 cm

 

To lenestoler vi kan kose oss i. (Det står 2 stykker der i dag. Fargen er ikke akkurat en favoritt om jeg kan si det, men de er UTROLIG gode å sitte i så jeg må finne en måte å trekke dem om....)

 

Det var en liten smakebit på hva jeg ønsker meg til hytta:)

 

Yvonne

 

 

Paradis for de små!

I hagen vår har ungene etter min mening alt dem trenger av uteleker! De har huskestativ med sklie, sandkasse, trampoline og dukkehus. Alt dem trenger for å kose seg ute. Å det gjør dem hele tiden De elsker å leke seg ue. Å vi har allerede måtte lokket dem med inn om kvelden. Eneste jeg manler er en sånn fin pallesofa sånn at jeg kan være nede på dems plan. For vår veranda ligger så høyt i forhold til bakkeplanen. Så kansje jeg skal lage meg det om ikke alt for lenge ;P

 

 

I dag er det grått og trist ute. Men vi satser på at det lysner sånn at vi får komt oss ut å leke litt før vi skal i bursdag til  nabogutten som flyte år i går:)

 

Hvordan ser deres uteariale til barna?

 

Den lille hylla

Henger det

 

  

Jeg er veldig fornøyd med denne hylla. Synes den er passer kjempefint ute i gangen. Å det beste med sånne hyller er at med en liten vri så er den helt andeledes

 

Yvonne

Lille lørdag

Denne uken har bare løpt med løpeskoa hele uka føles det ut som! Det har med andre gått i ett med Yvonne!

 

Nå har jeg endelig satt meg ned å skal nye resten av kvelden. Husvasken er allerede tatt. For her er ungene hos mormor og bestefar å storkoser seg regner jeg med! Kan tenke meg de sitter med den største popcorn skåla du kan tenke deg og bare komanderer sine kjære besteforeldrene:)

 

Hvilken vaskemiddel bruker du når du vaske huset?

 

På min ønskeliste står det for tiden denne på listen.  Den lukter veldig lavendel når man åpner flasken å lukter på den. Men jeg som ikke er alt for glad i lavendellukt liker faktisk denne her! Den ligger på 175kr å finnes i mange nettbutikker. Som her jeg har lpnt bilde av Lunehjem.no

 

Lørdag

Herved kan jeg erklære at jeg ikke er noen loppeekspert! fant kun en ting som jeg likte. Å når jeg skulle ta bilde var kamera desverre tomt for batteri. Så bilde kommer.

 

Ikke bare har jeg vært der. Men på vei hjem så jeg ett skilt på veien, der det sto lagertømming. Selvfølgelig bråstoppet jeg der. Å angrer ikke ett sekund. Jeg fikk en stor sinkbalje for kun 75kr og en 10liters kanne for 200kr. Å jeg skal dit i morgen også om jeg rekker rett før de stenger. For hørte at de hadde flere skatter. Så kansje jeg kan gjøre noen supre kupp!

 

Å så har jeg fått endelig summet meg til å male utemøblene være. Ett strøk med maling på hagemøblene våre som skal stå på fremsiden ved ingangsdøra:)

 

Litt ATV kjøring fikk jeg også til i dag. Første gang jeg har kjørt. Det var gøy!!!

 

Nå er det sjokkolade som gjelder :)

 

 

Blomsterbedd!

Jeg ble ferdig i dag:) Jeg hoppet i det kastet meg rundt å vips så var beddet ferdig. Å jeg er så fornøyd. Da gjenstår det bare å se om det blir bra når det begynner å blomstre.

 

Før

Med stumpen opp i været får jeg hjelp av min snille leieboer som hjelper til

 

Jeg begynte på en del av det i fjord men gikk fort lei ;)

Helt nedgrodd. Er det håp tenkte jeg....
 

Etter


 

Ser ikke ut som det kommer til å bli så veldig fint, men jeg krysser fingrene å håper på bra resultat! Så når det blomstrer på sitt beste sakl jeg ta ett skrytebilde!

 

Tusen takk til Chatrine som har vært så snill å hjulpet meg:)

Nyblomkollen

Er så mye fint i denne serien. Er mye her jeg kunne tenkt meg. Lyserosa til sommeren er en favoritt. Og blått til hytta

 

http://www.nyblomkollen.se/bdh_filearea/pdf/Nyblom_Kollen_var_2011_mini.pdf

Før og etterbilder av kjellerenI går hadde jeg en strålende dag. Fikk gjort så mye og hadde kvalitetstid sammen med Prinsessa mi:) Hun var fornøyd med dagen å jeg ar ikke mindre fornøyd!!!!

 

I dag er det duket for atter en dag med full plan:) Veninna mi kommer jo nedover fra Vestnes i dag! Å da skulle jo kjelleren være ferdig!!!!!!!!!!!!!!!!!! Å det greide jeg:) Noe småting står igjen. Sofaen skal få nytt trekk, stolen og en vegg til må ha ett malingsstrøk til, ett bord må jeg ha, litt mer kontorting kommer nok til å fylle der kontorplassen med pc og permer. Så skal lage ett system som jeg kan utnytte plassen under trappa.  Å så er det jo litt mer pynting som skal til.

 

Målet mitt var å bruke minst mulig penger på dette. Å jeg geride meg med litt over 1000kr!!!! Det er på 4*spann med maling (som var på tilbus med 30%) så pulten. Den ble på litt over 500kr. Men igjen fornøyd med resultatet selv og ikke minst egeninsatsen. Så håper de sover godt her nede i helgen:)

 

Før

 

Etter

 

 

Før

 


 

Etter

 

 

Før

 

 

Etter

 

 

Hva synes dere?

 

Yvonne:)

 

 

Ikea skrivebord

Da tror jeg at jeg har funnet løsningen nede i kjelleren på skrivebord. Jeg ønsket meg en plass der jeg kan gjøre litt "kontorarbeid" å nå har jeg funnet ut hvordan jeg skal få plass til det også :)

 

Under trappa vår står det en stor tung safe. Den rett å slett nekter samboe´n å flytte på.(skjønner ikke hvorfor den veier da vel ikke mer enn minimun 200kg...) så da får man lage andre løsninger. SÅ da blir det en tur til ikea for å kjøpe denne som jeg skal forme sånn at den passer under trappa. Blir litt trangt til bena. Men det får så være til jeg har fått overtalt Erik til å flytte på den tunge klossen ;) Til kontorstol tenkte jeg å prøve meg på å overtale lillesøstra mi til å male en stol i samme farge som ett skap hun maler for meg.

 

VIKA AMON/VIKA CURRY Bord hvit Bredde: 200 cm Dybde: 60 cm Høyde: 73 cm

I kveld skal jeg ha siste malerstrøk før jeg skal rydde ut utstyret. Å da begynner jo det som er gøy!! Nemelig å innrede!!!! Så jeg får gå på jakt i huset og tiggerunde hos mamma for å få det ferdig. Planen var jo å bruke så få midler som mulig på dette rommet. Samtidig som det skulle bli litt koselig.

 

Yvonne

Gjøreliste til sommeren

Ja, nå som våren er her for fult er det vel på tide å begynne å legge planer for hva som skal gjøres i sommer. Her i huset blir det mest uteplaner som står for tur. Lista blir alt for lang hvert år. Men sånn er det vel når man har mer planer enn tid til rådighet :)

 

Men her er iallefall noe av det vi satser på å gjøre

 

Hjemme

 • Lage ved for vinteren 2012 (noe Erik er i full gang med allerede)
 • Male huset står for tur (helst være ferdig med dette før midten av juni)
 • Lage port for åpningen i hagen
 • Dekke for en åpning som vi har på tilbygget
 • Få til blomsterbeddet
 • Ordne takrenner som er litt på hell (gjøres samtidig som malerjobben pågår)
 • klesstativ skal ordnes
 • Så ønsket barna seg grønsakshage så da må vi jo se om vi greier å lege det for første gang ;) (Begynner å ordne kasser ol med en gang snøren er borte)
 • Rydde på loftet!
 • Sortere barneklær og utstyr til salg

 

Hytta

 • Sette opp nytt kjøkken
 • Male peisen
 • male stolpene og plattingen
 • legge gulv i yttergangen
 • Isolere bedre i yttergangen
 • skifte ny dør

 

 

Dette er en liste vi tror vi skal greie. Noe jeg også sier hver år :) Skal siees at vi får hjelp på de tingene som skal gjøres på hytta. Å om vi ikke greier det er det for barna får mer kvalitetstid med oss:)

 

Har du planer om ting som skal gjøres hjemme i sommer eller andre planer du har?

 

hits