God søndags morgen


Som tiden flyr for tiden!!! Der er allerede søndag å den skal nytes:-) først skal vi få i oss en frokost før vi må prøve å gjøre noe fornuftig. I går gikk bare dagen til å ikke gjøre noe fornuftig. 2 dager etterhverandre med ikke noe ting blir som regel til at jeg kjeder med og blir rastløs. Så i dag skal alle mann ut å rydde ute. Vi er jo godt ute i september alt å det er det tid før hagerydd. Døde blomster skal bort, skrot skal kastes og trampolina må snart pakkes ned. Ja litt har vi å gjøre! Er bare å få på seg fillene å begynne skjønner jeg:-) ha en fin dag vi skrives i kveld

Positive mandager!!

 

Er dere som meg, blir nesten litt sånn irritret over folk som på død og liv skal få frem at mandag er jo så bra dag!! Det er den beste dagen i hele uka!!! Altså nei, mandag er ikke altid den beste dagen i uka! iallefall ikke hver uke. Barna blir vekket om morgen, sure for at de må stå tidli  ( å det sa dem ikke når de sto opp kl 0600 i helgen da var det jo fridag) Vil ikke kle på seg for de har friskt i minne at det er godt å daffe litt på morran å få en rolig start på dagen, man løper frem og tilbake for å lete etter alt man skulle egentlig vært flink å pakket i barenhagesekken på søndag. Men akkurat da fristet sofen mer og man tenker det tar man i morgen tidlig.

 

Endelig er ungene i bilen man kjører til barnehagen. Å man må kansje stå i kø.... vel i barnehagen har man glemt bleier som hadde gått tom, eller fruktdagen(står selvfølgelig i gangen pent og pyntlig ved døra) man prøver desperat å snike seg ut uten at de manglene blir oppdaget, er jo bedre at de oppdager de etter at du har gått da får du liksom ikke gjort noe med det like vel!

 

På jobb er det titals lapper og mailer som har kommet iløpet av helgen. Å kaffen prøver man å få i seg mellom slagene! Lunsjen svelger man nesten hel for an vil jo ikke begynne uka med overtid og stresser seg ut døra for å hente ungene. Presser seg inn i kølen for å komme seg fortest ut på veien. Med livet som innsats noen ganger. Å i barnehagen blir man minnet på at man hadde glemt bleiene så småen har "lånt" bleier.

 

Hjemme og middagstider : JA mandag da skal man spise fist, man skal jo vøre SÅ sunn det er jo tross alt på tide at man skal ta seg inn etter helgas utskjeinger! Så da blir det brent fisk i kantene og overkokte grønnsaker, for man har jo løpt frem og tilbake mellom unger som krangler og er slitene etter en dag i barnehagen. Og mens du løper og setter på en oppvaskmaskin med klær for du skal iallefall ikke være lat, det er jo mandag!!!

 

Leggetid er ikke mindre en utfordringen selv! MEd overtrøtte unger som ikke vil legge seg aå tidlig, ja men i helgen fikk vi være oppe til 8 hvorfor får jeg ikke det i dag? fordi det er mandag å da må vi legge oss tidlig! Det er uretferdig, hvor mange dager er det til helgen?? 5 dagerheleh 5dager!!!!!!

 

Ungene i seng og drømmer søte drømmer. Man kan jo ikke sette seg ned for det er jo mandag! Da skal man jo liksom bli så mye flinkere til alt. Å da må man jo få en god start på uka så man må jo trene. På med treningstøyet, hører sofaen ignirerer det med ett tungt hjerte! Etter trening og dusjen er tatt er det en time i sofaen hvis amn er heldig før høde treffer puta og man går inn i drømmeland..

 

Jeg skjønner jo godt hva de mere med at mandag er en så fin dag :) Men det er ikke altid man opplever den så bra. Er vel kansje den vi flest opplever som stressens dag. For min del har jeg hatt en finfin mandag. Å han har heldigvis vært bedre enn det den står skrevet over her. MEN jeg har hatt sånne dager som det også. Å da er det overhode ikke noe som er mer irriterende enn å lese om de som synes mandag er den beste dagen i uka!

 

Men dere ha en fin mandag og senk skuldrene ;)

 

Én kommentar hverdag 03.09.2012 20:48 Til toppen

Lørdagskveld

 

I dag har det vært en sånn dag man ikke vil skulle ende!!!! SDola har vist seg fra sitt beste. Å gitt oss en fantstisk høstdag, perfekt til tørking av all klesvasken som hadde hopet seg opp. Å til å lutfe både barn og voksne. Hadde mange vaskeplaner i dag. Men dagen har flydd uten att det har blitt vasket noe som helt av det som var planlag. Jaja hva gjør vel det, det som betyr noe er vel at man har slappet av og kost seg :)

 

Til en liten lykke har jeg måtte bestilt en del klær til Magnus. HAn har jo vokst SÅ mye i sommer!!! Herre min, ingen av klærne hans passer så å si. Han har vært ett barn den siste uken med genseren litt opp over armen og nesten som en magetopp på magen, hihi satkkar gutten min. Å jeg ble litt glad når han i dag spurte om han kunne få litt pynteklær. Å der er ikke mor sein å be. Synes det er gøy at han liker å pynte seg litt innimellom. Noen som har noen bra nettbutikk for barneklær å anbefale?

Håper alle har hatt en finfin lørdag. I morgen er planene klare. En tur til Plantasjen for noen høstblomster og så kommer min lille søster på middag:)

  

 

 

 

 

Høstevær

 

For ett sikkelig høstvær det er i dag! Har fryst i hele dag og har bare drømt om en stor kopp med rykende varm kakao og krem ;) Men når jeg skulle lage hadde jeg ikke alt, så nedtur!!

 

Så i dag har jeg egentlig bare ligget på sofaen etter barna sovnet.. Noen dager er det bare godt å legge barna. Selv om jeg hadde super dårlig samvittighet. Jeg har nemelig vært i kjeftehumør i dag. å en kombinasjon med slitene unger og kjeft kan man bli en ikke pedagogisk mamma. Så hadde litt dårlig samvittighet når de sovnet å jeg fikk 5 min for meg selv...Lover å være en bedre mor i morgen og resten av uka :)

 

Jeg og søstrene driver å drømmer om en jentertur med  spa så da sitter vi å drømmer litt om tur. Å det ser lovende ut at det blir en julespa på oss!! Turen ser ut til å gå til Riga og ligge på ett fint hotell. Søstra mi mente det ikke er så mye å handle der. Men Riga er en fin by og det er sikkert mye å se. Noen som har vært der før? Håper den går i boks. Men før det er det masse som må ornes og organiseres. Det er det "dumme" med å drive egn butikk.

 

Kommer med ett lengere innlegg i morgen. Nå må jeg gjøre litt før boka på nattbordet kaller ;)

 

 

2 kommentarer hverdag 28.08.2012 21:46 Til toppen

Fiskespa


Når vi var i Creta var det mange stede man kunne ta fiskespa!! Å selvfølgelig måtte jeg prøve;-)

Det kilte litt. Å det var en veldig rar følelse og putte bena oppi til mange fisker som skulle "spise" deg. De sto klare til å jobbe så ført du tok vene rett over vann. Og som du ser er det ikke bare 2 fisker!!

Men bena ble utrolig fine etterpå. Å jeg skal gjøre det flere ganger. Så neste gang jeg er i syden skal jeg gjøre det igjen. En jeg tror ikke kommer til å gjøre det igjen er mamma!

Se på verdens søtese grimase når hun putter bena oppi!!! Det tok lang tid før hun greide å putte vene oppi. Og hun likte det så absolutt ikke!! Så hun får jeg aldri med på fiskespa ;-)

Barna synes også dette var skummelt og turte ikke å putte hånden nedi. Håper de ikke får vrangfårestillinger om at man blir spist av fisker;-)

Ha en super kveld da dere. I kveld er det Dallas! Mitt nye favoritt program

5 kommentarer hverdag 27.08.2012 18:33 Til toppen

Søndagskveld

 

Da er kvelden her! Den siste dagen før det ikke er fri før det braker løs med hverdag igjen!!! Er jeg klar for det? NEI!!! Vet jeg har tånn med arbeid å ta igjen, og har en hektisk høst forran meg. Fylt med kurs, møter og andre koselige ting :) Å ikke noe fri før nærmere vinteren. 

 

Men det skal sies at det er altid godt å komme inn i hverdagen igjen etter ferien. Herre måne, dere vet at det er under 4 måneder til jul nå!!!! Med andre ord nå begynner den beste tiden jeg vet om. Høsten er her, selv om solen glimter til med fint vær innimellom. Høst = fine farger, masse innekos og jakt. Ikke jeg som jakter men gubben å da er det ikke noe annet som står i hode på han helt til mars måned igjen. Det kan være tøft innimellom å være jaktenke, men som regel går det veldig bra. I begynnelsen er jeg veldig iverig på å få han ut av hus ;)

 

Planer for uka er å få ryddet ute. Vi hae en del søppel stående etter oppussing her. I tillegg står rydding av klesskape for tur. Mulig jeg må få inn forsterkninger som søsken på det siste oppdraget ;)

 

Må forresten vise dere den deilige maten vi fikk i konfermasjonen til til Karianne

 

Forrett: tacolefse fylt med laks i den ene og spekeskinke og ost NYDELIG

 

Hovudrett: oksestek med fløtegratinerte poteter og sopp

 

Dessert: Dronningmod desser med mørk sjokkolade og jorbærsausNå er det mamma mia resten av kvelden

 

Fredagskvelden

 

Håndball på tven, pepi max i glasset, dataen på fanget, levende lys er tent og roen har lagt seg (ja ser du bort i fra alle kommentarene som er litt hissige fra andre sofaen her! Erik lever seg inn i håndballkampen)det er god fredagskveld det

 

Synes dagene flyr for tiden. Etter jobb er det middagstider, oppryddning/husgjøremål og så er klokka snart leggetid. Kan bare konkludere med at det var hardt å begynne igjen etter ferien!

I morgen skal vi i stor kalas til svigemor som ble 60år på onsdag! Partyteltet er oppe og fineværet er meldt så det blir nok en kjempehyggelig fest :)

 

Men før vi skal svinge oss rundt er det shopping som står på planen. Jeg gikk inn en avtale med de 2 elste at hvis de var flinke til å hjelpe til med oppgaver skulle de få en leke hver. De har holdt sinn del av avtalen så da er det viktig at jeg holder min. Så en tur til lekebutikke og på megaflis er det som står først på dagsplanen i morgen.

 

Nei nå må jeg følge med på kampen greide ikke konsentrere meg om begge deler akkurat nå ;)

Én kommentar hverdag 03.08.2012 22:40 Til toppen

Endelig kveld

 

For en dag!  Her bråvoknet vi alle mann kl 0730 i dag. (ikke Erik, han reiser på jobb før vi står opp) Så her ble det en litt kaos morgen!  Å selvfølgekig ikke forberedt noe til barnehagen. Men når alle barna var englebarn på morran gikk det som en drøm! Å jeg kom bare 10minutter senere enn det som var planen! Snakk om efektivitet på morran ;)  Å med en sånn morra var jo lista lagt på hvordan dagen skulle gå. I ett selvfølgelig! Så med en trippel ekspresso var det bare å give løs på den store papirdunken som ventet på meg på pulten. Å jeg låste kontoret blir og fornøyd kl 16 som planlagt med tom pult :)

 

Ikke noe spenende har skjedd i dag. Bare kjedlige værdags ting som rydde og vaske klær har blitt gjort mens Erik er på dugnad i barnehagen.

 

Det har jeg kansje glemt å nevne. Vi har fått 4 nye kjæledyr. 4 griser har vi fått oss! Å ungene synes det er så gøy. Å enda tar de jobben med mating seriøst. Er gøy å høre Patrik prøver å fortelle meg alt de gjør. JEg skjønner ikke bæra av han sier, men viktig med forståelse, hehe.

 

Nå er det litt avslapping før leggetid. I morgen er det på igjen med trening også ;)

 

HA en fin kveld

 

3 kommentarer hverdag 18.06.2012 21:12 Til toppen

Søndag

I dag har vi hatt verdens latrste søndag på evigheten!!! Vi var i bryllup i går. Å i dag har formen vært helt grusom. Helt gjennomsliten å har ønsket bare å ligge på sofaen. Det har vært fri oppdragelse av barna å sofaen har vært verdens beste plass å vært ;) Men gøy i går var det!!

 

Var bare innom for å si hei til uken skal jeg prøve å få skrivd litt mer. Denne uka har det vært litt mye av diverse som måttes gjøre

Streik!

 

Kan ikke få sagt hvor lei jeg er å høre om det nå i media!!!! Synes synd på de som skal streike nå. De får vel kansje ikke så mye media bless som de skulle ønske ettersom jeg regner med at det er flere som er lei av å høre om dette! Men jeg krysser fingrene atter en gang på at det ikke lastebilsjåfører streiker. Har hatt ganske så flaks med alle de andre streikene som har vært. At jeg har akkurat i siste liten sluppet unna, litt flaks må man ha :)

 

I dag har jeg ikke gjort noe spennende. Ryddet litt hjemme. Å i steden for å reise på trening måtte jeg av Erik klippe plenen. Mens han skulle se på forballkamp! JAja da ble det dagens trim så får det bli trim onsdag og fredag i stedenfor. Er jo inne i en bra stim nå så da får man bare sørfe på bølgen.

 

Kjenner at i kveld blir det litt tidligere kveld i dag. I morgen er det full rulle igjen. Med shopping på slutten av kvelden. Å håper selvfølgelig å komme hjem med en liten pose med diverse i. Skal jo trossalt i bryllup på lørdag så skulle hatt noe til da. Hvis ikke bli det som vanlig shopping hos mamma og søskene mine (er jo så mye mindre slitsom)

 

Ha en fin fotballkveld! Heia Sverige!

 

 

 

 

 

Mandagsmorgen


Nå gleder jeg meg til å få se barna igjen!!! Er rart hvor mye man kan ønske seg en frihelg for å bare slappe av. Men man savner dem da så mye:-)
Så nå er jeg så klar for å få kose med dem igjen.

Men før alt det er det jobb som står for tue å jeg skal sykle på jobb i dag! Heldig vis er det kun nedover bakker og det tar max 7 min. Jeg kjøpte jo meg ny sykkel for å kunne netopp sykle mer. Det har kun blitt med en lang tur å det er jo alt for lite. Så nå er treningsdagen som er på onsdag satt av til en sykkeltur;-)

Ha en fin morgen allesammen. Å grip dagen :-)

Én kommentar hverdag 04.06.2012 07:36 Til toppen

Yvonne VS Erik

Heihei

 

Håper alle har hatt en fantastisk Pinse! Jeg vil si vi har hatt en super pinse. Hagen har fått seg nytt tilskudd. (bilde kommer når jeg er helt ferdig ;) ) Å Norge har vist seg fra verdens flotteste siden med masse sol! Er dette en smak på sommeren er jeg overlykkelig.

 

Innimellom har jeg slikket sol mest mulig for jeg oppdaget nemelig at min kjære søster var brunere enn meg!! Det er første gang i historien det har skjedd ;) Å jeg skal gjøre alt for at det skal bli den siste også!

 

Men tilbake til Yvonne VS Erik (å da forventer jeg at alle heier på meg) Endelig har jeg lurt Erik til å dele min intresse for å jogge.  Men hva er mer irriterende enn at han er sprekere enn meg!!!! Jeg ble så sur at jeg måtte ta meg i sammen for å ikke vise det alt for godt. Her har jeg prøvd å holdt meg litt i form hele vinteren. Å jeg var sikker på jeg hadde bedre kondis enn Erik. Ettersom han har ligget på sofaen mens jeg har slitt meg igjennom trening etter trening!  Men nei det har jeg ikke!!!! Nei nå er det å legge seg i hardtrening. For når han nevte hva som var målet innen sommeren holdt jeg på å dette av stolen! For det var en LLLAAANNNGGG runnde. Ble helt svett bare med tanken ;) Så nå kan jo ikke jeg være dårligere så nå er det Yvonne VS Erik hjemme uten at han vet det.  Å jeg skal utnytte det at han er stiv i dag med å ta en runde på 8 km.

 

Hmmm nå fikk jeg sikkelig frem her føler jeg at jeg er ett konkurransemeneske for de som ikke vet det fra før liksom ;)

 

Ha en fin dag! Vi dreiver å lærer Amalie å sykkle uten støttehjul å jeg lurer på om hun har litt Yvonne syndrom i seg......

 

 

Én kommentar hverdag 31.05.2012 11:28 Til toppen

Sommer!

 

Snakk om å få sommerfølelser i dag!!! Ett fantastisk vær har det vært i disse dager :) Å det værste er at jeg over hode ikke har fått nytt det. Det har rett og slett ikke vært mulighet for det. Det var kaos hjemme da vi har vært en deilig helg hos ett vennepar på vestlandet. De har akkurat ferdig med husbygging. Misunnelsen kom snikende da jeg så det fantastiske huset. Å jeg tenkte på alt vi har her hjemme som ikke har gått helt vår vei i det siste....

 

Men ettersom det så ut som en bombe var sluppet her brukte jeg gårsdagen til å rydde det værste. Å enda er det mer igjen. Men i dag har jeg vært litt sliten å valgt å slappe av.

 

I morgen satser jeg på like fint vær å kan sitte ute litt med familien :) Å ikke mins jeg må ta opp treningen igjen å i morgen er dagen!!!!

 

Ha en strålende kveld :)

For en fantastisk helg

 

Da må jeg bare si at jeg har hatt en fantastisk helg. Jeg og Amaile har vært en tur på Vestnes. En koselig bygd som ligger mellom Molde og Vestnes. Å er hjemkommunen min. Så det er altid like hyggelig å komme opp på hjemtraktene. Å denne gangen benyttet vi det som en jentetur. (bestefar var også med da, men han kunne være ei jente denne turen her mente Amalie på) Vi storkoste oss. Vi fikk besøkt mange venner. Å jeg vare ute på kvelden å møtte venner jeg skjeldent ser. 7 år siden sist hadde det blitt. Var på XL Dinner i Ålesund! Annbefaler den på det sterkeste om du vil smake en fantastisk fiskemiddag. JEg skal tilbake dit en gang!! (Lure med meg Erik)

 

Der fikke jeg se min venninnes utrolig fine hus. Hun har bygd ett helt nytt hus og jeg må erlig innrømme at jeg er litt misunnelig. Bare klødde i fingrene på å få innrede det ;) Så er glad jeg skal dit snart igjen! For vi har samme smak å da er det jo ekstra gøy å snakke bare interiør ;)

 

Her hjemme venter vi fremdeles på vann! Heldigvis ser det ut til at de er ferdige med borringen nå. Å er vi heldige får vi vanne i morgen, krysser fingrene!!!!!

 

Så da håper jeg at det blir litt lettere å trene igjen for det har stått veldig stille på den siden etter vannet blie borte.

 

Er dere klare for 17. Mai? Her er vi så langt i fra klare!!! Ikke en gang blomster har jeg fått satt i blomsterkasser. Men det er kansje ikke så nøye denne gangen. Vi skal ikke være hjemme. Så vi prioriterer litt andeledes denne gangen.

 

 

Håper dere har fått tid til å forberede 17. Mai litt bedre enn oss. Men vi kommer sterkt igjen neste år ;)

 

 

Én kommentar hverdag 15.05.2012 19:46 Til toppen

God morgen


Søndagsmorgene er bare helt fantastisk! Hva er bedre enn å starte dagen med alle rundt frokostbordet, med nystekte rundstyker og egg.

Nå driver Prinsessa vår å rydder rommet sitt (noe hun hater så du kan tro det er mye klaging) Mens gutta er med pappa for å tømme hengerene med fyllmasse. Selv tar jeg en kaffe og nyter den lille roen.

Planen i dag er enkel! Vi skal drive ute i hagen. Ved kløyves og blomsterbedd skal lages. Kansje det blir en tur på Plantasjen ;-) Selv om jeg har lest at det er mye billigere å handle på Bogrønn. Men de er desverre ikke søndagsåpne. Å jeg er vel litt sånn når det gjelder hagearbeid at det skal skje der og da! I skrivende stund kommer jeg på flere ting jeg trenger på Plantasjen. Er jo 17.mai fortere enn svinn nå og snart må jo blomsterkassene også få liv. Å jeg trenger 3 nye kasser til å ha forrang huset. Nei her er det bare å hive seg rundt! Ha en fin søndagsmorra

Yvonne

JAAAAA HEEEELLLLGGGG!!!!!

 

Denne helgen har vært SÅ etterlengtet. For uka har vært helt annet enn det jeg hadde forventet meg. Mye å gjøre på jobben med alt for mange utfordringer å holde styr på. Tror disse dagene her har vært noen av de lengste dagene på lenge. Men det som ikke tar knekken på deg, gjør deg bare sterkere! Er det ikke det det heter ;)

 

Derfor det ikke har blitt noe bloggin er fordi jeg ikke har kunnet kommet inn på siden min en gang hver gang jeg har prøvd. Komer inn, men ingen ting funker. SÅ nå håper jeg problemene er fikset og flere innlegg kan bli laget denne helgen!

 

Ha en super fin fredagskveld! Ta vare på deg selv ;)

 

Én kommentar hverdag 04.05.2012 19:20 Til toppen

Unge mødre i kveld!

I kveld kl 2130 på kanal 5 skal ei på jobb min være med på tven. Så i kveld er planen jeg skal se på Silje på tven ;)

 

 

bilde lånt fra fem.no

 

Du kan også besøke hennes blogg på http://siljemaritam.blogg.no/

Jeg gjør som kjendisene

 

Bilde lånt fra google

 

Dette produkte er så fantastisk som kjenndissene vil ha det til:) Jeg har kjøpt det å etter bare 14 dager merker jeg stor forandring. Å da har jeg ikke brukt det hver dag heller.

 

Jeg hadde veldig tørt hår. Tuppene så veldig slitene ut. Men føler dem kommer seg nå ;) Den koster 299 men den er vert det så lenge den funker. For har ikke oversikt på hvpr mye penger jeg har brukt på hårprodukter som ikke gir meg noe!

2 kommentarer hverdag 15.02.2012 14:34 Til toppen

MGP

Da sitter vi i hver vår sofa å skal se på mgp! Champisen er i glasset å det er godstemning i stua:)

 

Ettersom jeg synes mgp skal være masse glam! er det like gøy å se de pene kjolene og showet som å høre sangen.

Her sitter jeg med 2 favoritter å bare håper en av de kommer videre :)

 

 

6 kommentarer hverdag 11.02.2012 20:46 Til toppen

Ugg

Da er jeg så heldig å blitt eier av ett nytt par Uggs :)

  

 

 

2 kommentarer hverdag 26.01.2012 12:29 Til toppen

Endelig lørdag!

Å vi alle lader batterien etter en lang uke! Dagene går jo her også i høyt tempo som hos de fleste andre. Mens heøgen er en tid for familie og husarbeid.

 

Vi startet dagen deilig i dag med at min lillesøster disket opp med frokost til oss med nystekte rundstykker, eggesalat og kakao. Gir den frokosten terningkast 6! Å hva er vel mer koselig å sitte lenge ved frokostbordet med familen:)

 

En som er veldig stolt som har fått seg nytt sengetøy. Kapteinsabeltann var det en som ropte på butikken å nektet å sleppe det! Skal strekke meg til sengetøy som er glorete,men gardiner er ikke aktuelt. Så da måtte jeg gi meg på dette.

 

 

En stolt gutt som jeg tror blir lett å legge i dag

 

 

 

 

Overaskende langhelg

Når man har 3 barn med asma i hus. Er det nesten det samme som å si man altid har ett sykt barn. (en smule overdrevet, men følelsen er der!!) Ikke mindre enn 5 dager inn i det nye året måtte jeg hente ei syk prinsesse med feber. Denne gangen reiste vi faktisk til legen for å se om vi kunne få noe hostedempene og om det var halsbetennelse på gang.  Heldigvis var det ikke det.

 

Så nå har jeg fått hjelp med husvasken. Nesten alle rom er vasket. Man merker hvor tomt det blir i huset når man tar ut julen.  Gleder meg SÅ til neste jul allerede!!! Ja, jeg vet det er tidlig å glede seg til jul allerede, men jeg er rett å slett en juleelsker ;) hihi

 

Nå har søskene mine, mamma og Per Åge vært her på Taco. Å nå er det sofaen videre. Å prøver å få Erik til å se Smurfene sammen med meg ;)

01-01-2011

(bilde lånt på google)

 

Da er vi i 2012!!! Å da er det bare å leve livet fult ut å se hvilken utfordringer, glede og sorger man opplever gjenom dette året. For min del tror jeg det blir ett bra år.

Nyttårsforsett

Da er det kun en dag igjen av det gamle året!!! Så utrolig fort det har gått!!!! Mange erfaringer rikere er jeg. En kort oppsumering av det gamle året. Jeg ønsket meg ny jobb med nye utfordringer. Å det fikk jeg! Utfordringene har stått i ø fra dag en!!! Ungene har gitt meg kansje noen rynker (ikke greid å lage noen grå hår enda) men også gitt meg det fineste. Mage fantastiske minner. Vi er så heldig at vi har hatt våre mest kjære rundt oss hele dette året. Hytta har fått nytt kjøkken. 5 hundevalper har vært fast innbo her litt lengere enn planlagt. Ett fantastisk år egentlig :)

  

Mine kjære besefar og stefar kom på hytta med ny sofa. De er gode å ha å flere oppgaver står for tur på dem i 2012 også;)

 

Disse søte ga ungene mye glede i sommer

 

Min gode nabo har vært fink å fått meg i bedre form

 

Å noen fantastiske turer og minner ble det i Tresford også.

Tror ikke det blir mindre dårlig 2012! Forsatt står utfordringene i kø på jobb. Vi skal endelig få pusset opp badet. Jeg skal ha med ungene til syden for første gang. Å på jentetur til Stavanger til verdens beste jentegjeng! Å til Tresfjord da selvfølgelig også må vi en tur eller to... 30år fyller jeg også i 2012 ;) Treningen gjennoptaes for fult igjen. Ja, dette ser ut som blir ett fint år!!

Ett lite spor

Legger jeg inn for å vise at jeg lever ;)

 

Vi har hatt en super jul hit til. Å i dag skal vi faktisk feire nyttårsaften. Planene ble gjort litt om. Men for oss spiller det ingen rolle hvilken dag vi feirer dem på. Så i kveld blir det stor salutt i nabohuset!!!! Er spent på om de to elste tørr å overnatte for første gang hos vennen sin :)

 

Vi fikk så mye fint til jul som jeg skal legge ut nå frem over :) Jobben har tatt litt mer tid enn det som var planen i jula. Men sånn er det vel altid i juletiden. Da er det altid budsjetter som skal gjennomgå4

 

Ha en fin dag alle sammen

Plutti plutti pott

Vi har vært i Oslo på Plutti plutti pott. Å det var to fornøyde barn som sovnet i kveld. Ble mye inntrykk på de små.  For Magnus var det første gang ha tok tog og var på teater. 

 

Bare det å se Amaile så ivrig varmet ett mamma hjertet. Til å med Magnus satt å fulgte med hele tidne.  Dette var en utrolig koselig dag. Å da fikk vi fra bygda litt kultur også. For ikke hver dag vi er i byen for å si det sånn ;)

 

En enventyrmusikal for barn i alle aldre av Per Asplin 

 Bildene er lånt fra Bilettservic da det ikke er lov å ta bilder av forestillingen
 
Nå er det tild for kamp på TV Heia Norge!!!!
 
 

Utfordring

Til meg selv!!! Jeg utfordrer meg selv til å legge ut 2 innlegg hver dag frem til jul og i romjula. Så heng på så får du se hva vi gjør de siste dagene frem til jul :)

 

 

14 dager til andvent!!!

 

Da er det bare 2 uker til davent å i dag skal det vaskes her hjemme!!

 

uka går i ett for tiden. Dagene er rett å slett for korte. Har vært mye å gjøre på jobb ettersom jeg er på kurs hele uke. Samt mye regnskap som sakl sjekkes før nyttår :) Men nok om det.

 

Jeg har mange ting jeg vil vise dere i dag. Så følg med. Først er det takvask som står på lista av ting som skal gjøres før advent! Tipper den gjørelista er lang hos mange!!!

 

Skrives etterpå :)

Tirsdag allerede

Ja, hvor ble mandag av sier bare jeg!

 

I dag har det bare vært en tur hjem for å spise middag å være litt sammen med barna. For nå må jeg faktisk ned på jobb igjen. Sånn er det desverre når man har ansvaret på jobben. Men utfordringer tar man vel bare på strak arm ;)

 

I helgen skal jeg pusse opp litt. Så bare å følge med så får du se resultater med en gang! Stikkord for prosjeketer er farge, stort, hvitt.....

ELF sminke

i.d sminkene er kjent lande over. Å fler og fler har blitt opptatt av at sminke skal være mest mulig miniralt. Det er bra å bruke for huden.  Huden får "puste" .Miniralsminke legger seg ikke som ett belegg å tetter ei heller alle porene vi har.  Selv har jeg egentlig brukt bare smike fra Dior de siste 10 årene. Men tenkte jeg skulle prøve miniralsminke her i sommer. Min lillesøster tipset meg om siden http://eyeslipsface.no å her får du kjøpt miniralsminke for slikk å ingen ting. Ligger på ca 15 til 40kr tingen. Ja du hører rett!!!!!!!!

 

Dette er alt jeg fikk for 200 kr! For at man ikke skal oppleve å må fortolle tingene må man huske på å betille for ca 170 sånn at med portoen kommer på 200 kr. Høres kansje litt lite ut mens man tenker på at hva man får for den prisen er det jo masse!!!!

 

1. gang du bestiller får man beskjed om at det tar 14 dager før man får varene. Det er noe de opplyser oss om. Men andre gang får du varene etter under ei uke! Så da vil jeg jo kallle det godt levert og raskt.

 


 

Fargene på sminkene kan juge litt. Men hva gjør vel det når det koster 20kr. Den har jeg faktisk rå til å hive hvis jeg bommet sikkelig. Men ett tips er å ta det hakke mørkere enn det som vises på bilde. Da passet mein iallefall ;)

 

Så alle prinsesser legg pc på fange å bestill billig miniralsminke fra nette.  Vi prinsesser fortjener å pynte oss både til hverdag og til fest! Å nå står jo julebord og juleselskap snart for tur. En fin venninnegave kan det også bli. Bestil for en hunderlapp og pakk det fint inn i silkepappir. Å vips har du en fantastisk julegave også.

 

Anbefaler sminkene til alle sammen. Ung som gammel ;)

 


 

8 kommentarer hverdag 30.10.2011 19:36 Til toppen

Onsdagskveld

Å roen skulle ha senket seg her hjemme hos oss å jeg hadde sett frem til en rolig og STILLE kveld sammen med tven! Men Erik bestemte seg for å ta inn alle 3 hundene så her er det iallefall ikke stille!!!

 

Nå er det tvkveld med Mine favoritter Luksusfellen og Tandurudbakken:)

 

Ha en fin fin kveld

Hipp hipp hurra!!!

Her på stuegulvet kl 6 om morran!!! Her går traktorer og skutresker i trafikk frem og tilbake :) Magnus er 3 år i dag! Gratulerer med dagen gutten min.  Han ønsket seg en ting til bursdagen sin å det var skurtresker, eller skutrekker som han kaller det ;) Det mått jo han få. Så nå er han i ekstase. Mens lillebror prøver å ta i fra han skutreskeren prøver han inherdig å forklare at : Det er min gave Patrik! Søte er dem enda kl er bare 0600

 

Ha en fin dag :)

Veldig koselig

Å se at jeg faktisk har hatt lesere selv om at jeg ikke har vært innom her på evigheter.  Å denne gangen skal jeg ikke komme med noen grunn for at jeg ikke er innom.De har dere nemelig hørt flere ganger!

 

Er det flere her som har vært på damene aften igjennom Bohus? Det var jeg å det anbefaler jeg å være med på:) For dere som ikke vet hva det er så er det en kveld Bohus setter av til å ha en foredragleser der som selvfølgelig snakker om interiør. Jeg har vært på det 2 ganger. Synes forsatt det er en del de kan bli bedre på.Men jeg synes det er veldig gøy å reise på sånt.

 

Selvfølgelig kom jeg hjem med en stor pose med interiørting ;) Å en ide som skal ut i live første helgen Erik skal på jakt;) Bilder av tingene skal dere få se i kveld. Nå skal vi faktisk bare kle på oss, ta med en kaffe to go å sette nesa mot Sverige for en Harrytur. Altså ikke bare det. Vi skal levele en hundevalp også. Å da skal jeg benytte sjansen til å handle litt. Kansje det blir noen julegavner også i handlevogna!!! Er jo ikke mange dager til jul nå

 

Ha en finfin søndag så lenge:)

Da er det helg!!!

Endelig sier jeg bare! Føler at denne helgen kom i tide. Selv om vi skal ha bursdag her hjemme skal jeg greie å slappe av litt også! For kakene er jeg så heldig å få hjelp med ;)

Vaskemaskinen vår gikk dunken nå på mandagskveld. Å ettersom Erik har vært på jakttur, drøyde jeg helt til han kom hjem.  Så i kveld instalerer han ny vaskemskin :) Å jeg fikk i oppgave å rydde på "vaskerommet" og lære med maskinen. (Aner jeg en viss diskriminering med at han ikke vil lære den...) Så i morgen blir det vasking av klær for her er det ett fjell av klær som trenger en vask.

 

Nå har det dessverre blitt for mørkt til å ta bilder. Så i morgen skal jeg fly litt rundt med kamera å vise dere det nye interiørtingene som har kommet på plass:)

 

Nå er stua full av stearinlys, Idol er godt i gang, ungene sove søtt, så nå er det tid for å bare ta helg:) Kos dere i kveld å stikk innom i løpe av helgen for det kommer bilder ;)

 

 

Topptur!

For litt tilbake var jeg og bestevenninnen min på topptur! 1430 meter over havet!! Å selv om jeg synes det var tungt å gå den siste biten da vi nesten måtte krabbe oppover var det helt fantastisk utsikt vi kom til!!

 

1. pause! Her er jeg forsatt rask og frisk

 

Opp her måtte vi nærmest klatre. Ser ikke SÅ bratt ut, men kan love deg at denne strekningen var sinsyk tung!!!!!

 

TOPPEN!!!!

 

Å nyt den fantastiske utsikten vi hadde :)

 

 


 

 

En spesiell dag...

Dagen har vært utrolig spesiell i dag.  En kolega fikk sparken. Mens jeg fikk tilbudet om en nestleder stilling på jobben. Jeg ble selvfølgelig kjempeglad. Men samtidig er det litt vanskelig å være glad. for jeg likte den gamle nestledern veldig godt. Å kommer til å savne henne veldig på jobben. Det som er bra er at jeg vet at hun er ei kjempesterk kvinne å kommer til å gå videre i livet enda sterkere.

 

Så frem over kan det jo hende jeg har litt tid til å blogge litt igjen :) For her går det forsatt på full gir hele dagen. Min lille prinsesse har blitt 4 år. Å det måttes selvfølglig  feirest! Litt småting har jeg også fått gjort her hjemme så nå har jeg noen ting jeg gleder meg til å skrive om! så flere innlegg er rett rundt hjørnet!

 

 

 

 

Fotballkamp

Her i huset var det nesten krise da Erik oppdaget at vi ikke hadde kanalen som kampen mellom Danmark og Norge går på!!! Men for at jeg skulle få trene i dag, var jeg smart å bistilte kampen på nette. Hihi da kan jeg reise med god samvittighet :)

 

Regner med at det er mange mannfolk og kjerringer for den sags skyld som skal se kampen i kveld!!

 

HEIA NORGE!!!!!!!!!

 

De vanligst spørsmålene

Jeg er ingen ekspert, men jeg prøver å svare venner og familie så godt  jeg kan på spørsmålene jeg får når jeg sier at jeg har begynt på lavkarbo. Så da tenkte jeg kansje det er flere som lurer litt på hva er lavkarbo. For de som skal begynne har som regel mange spørsmå før man tørr å prøve. Jeg skal derfor prøve å svare litt på de vanligste spørsmålene jeg får:)

 

En gjennganger er : Det er sånn diett man må bare spise egg på det!!!

Altså ja, man spiser en del egg. Men kan jo spise alt uten karbo. Alt av kjøtt, fisk og ost er noe vi kan fråtse i. Men det er en viktig ting jeg synes er vanskelig. Man skal ikke spise noe form for lett produkter!! Dette er på grunn av at de inneholder som regel en del karbo. Jo mer fett det er jo bedre er det for vi som skal kutte ut karbo.

 

Abosolutt nei produkter er: brød og knekkebrød som er kjøpt på butikken, ris, pasta, poteter og alle søte kaker, desserter og godis! Frukt er ikke så bra å spise. De inneholder som regel en del karbo.

 

Ja mat: Ost, fløte, kjøtt, bacon, egg, grønnsaker som vokser over bakken kan være en fin regel :) skal du kose deg bør det være over 70%mørk sjokkolade.

 

Neste spørsmål er: Skal du aldri unne deg noe godt?

Selvfølgelig gjør jeg det! Men da i moderate tilstander. Jeg har hatt en "spisedag" i uka som jeg kan unne meg litt vanlig mat som en potet eller en pizza.

 

Er det dyrere enn annen mat?

Faktisk har jeg ikke merket noe av det enda. Jeg må tenke veldig over handelen nå iforhold til før. Men jeg prøver forsatt å holde meg til kun en handel i uken. Tips er å planlegge menyen sånn at jeg kan utnytte produketer før datoen går ut ;) Lag litt ekstra middag når du først er i gang å vips har du lunsjen dagen etter!!

 

Du vet du går opp om du slutter på dietten???

Jajaja, hvis man slutter med all form for slanking går man også opp igjen. Men kan jo ikke bare sitte i sofaen men null aktivitet og hånden godt nede i godteriskålen!! Mitt mål er i førsteomgang å gå ned i kg å bli der!!!!! Om jeg slutter å bare spiser lavkarbo når jeg har oppnådd målet er svare nja..... Jeg skal ikke spise så mye usunt som jeg gjorde. Så sukker er det en ting jeg skal forsette å holde meg fra. Men det jeg ser på som hverdagsmat som poteter, ris, frukt kommer nok til å komme inn i kosten igjen. Men jeg håper jeg greier å holde vekten stabil med å trene ;)

 

Hvor mye karbo skal du spise hver dag?

Jeg skal ha max 20karbo på en dag. Dette er pga jeg skla ned mange kg!!!! 

 

Det var noen av spørsmålene jeg får. Kansje du har ett spørsmål? Da er det bare å spørre så svarer jeg så godt jeg kan:)

 

 

 

 

4 kommentarer hverdag 24.08.2011 19:46 Til toppen

Lav karbo

Nesten helt flaut å skrive dette. For jeg har vel altid sagt at jeg kommer ikke til å begynne på denne dietten. Men nå må jeg bare innrømme det. JEG HAR BEGYNT PÅ LAV KARBO DIETT!!! Jeg har ikke blitt kvitt de ekstra kg jeg la på meg etter å ha fått de 3 englebarna. Å etter å ha prøvd trening og være litt sunn. Som resulterte i at jeg gikk opp istedenfor ned. Så nå er det siste krampetrekning når det gjelder slanking.  Mens Erik rister på hode av mne prosjekt har jeg gitt alt her. Vet ikke om jeg kan si hvor mye som er målet. Men ett mål jobber jeg hart mot til jul.

 

Så de siste dagene har det blitt lite interiør og mye fokus på lav karbo og trening. Å den jobben har gitt resultater allerede:)

 

Så da blir det enda ett tema her inne som jeg kommer til å skrive litt om. Skal prøve å få lagt ut noen oppskrifter som kan friste også.

 

 

 

 

3 kommentarer hverdag 23.08.2011 20:12 Til toppen

Sommern på hell

Som de fleste vet er det mindre bloggin på alle og en hver om sommeren. Men nå nærmer vi oss med stormskritt høsten! Om vi liker det eller ikke. For meg gjør det ikke noe om høsten kommer. Jeg elsker nemelig høsten:) Er jo så koselig å sitte inn på kvelden (selvfølgelig da etter en treningsøkt) med levende lys og fyr i peisen :)

 

Er det flere som gleder seg til høsten?

 

Jeg har som altid mange planer om høsten. Å det er 2 ting jeg gleder meg ekstra mye til! En helgetur til min min kjære venninne Helen. Og så skal jeg en tur til London å shoppe!!! Så ja denne høsten blir bare knall tror jeg!!!

 

Så i høst blir bloggen om alt mulig fra shopping, interiør, julegaver og masse masse annet:)

Vann i munnen!

Av å se på all den soppen Erik plukket her en kveld!!!

 

 

Kurven var jeg så heldig å fikk av svigermor! Fro en kurv til sopp og piknik hadde vi ikke.

 

Gjett om jeg skal sende Erik ut igjen for å få en like stor fangst igjen:)

3 kommentarer hverdag 01.08.2011 08:59 Til toppen

Valpene vokser seg store:)

Se så søte og store dem har blitt:)

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer hverdag 31.07.2011 19:56 Til toppen

En solfylt søndag

Jeg nyter all den solen jeg kan slikke om dagen!!!! Bare elsker at det er så fantastisk vær ute.

 

I dag har vi vært hos farmor og bess. Farmor har bursdag i morgen så det ble som ett bursdagsbesøk, ettersom vi ikke kan i morgen:) Å der bare slappet vi av.

 

Mamma var innom oss rett før vi skulle gå å hadde med seg masse fine høstklær til barna. Hun hae vært på tur å vært i Skogstad sin lagerhall. Heldig for oss for hun kom igjen med en superfin garberobe til oss

 

 

Disse var til Amalie. høstjakke og en fleccefress, noe jeg bare elsker å ha på dem om vinteren

 

 

Dette var det guttenen fikk! Høstjakke, vinterjakke og fleccedresser

 

Nå er det snart legging av barna. I morgen er det barnehagen for de to elste. Og Magnus skal begynne på en stor avdeling :)

Jippi

Da er det fredag igjen!!! *Bare noen timer nå så er det helg!!!!!!! Å vi skal kose oss med ett vennepar og deres barn med reker og vin i kveld ;) Første gang jeg skal spise reker i år! Så jeg gleder meg maks til dette i kveld.

 

Er veldig lite som skjer her for tiden. Hver gang det er pent vær benytter vi annledningen til å gå ut å male etter barna har lagt seg! Vinduer tar evigheter å male. Å enda har jeg SÅ mange igjen. Da merker man godt at man skulle hatt ett hus med mindre vinduer. Jeg får trøste meg med at det blir bra og ikke minst godt når vi er ferdig.

 

For dem som så klesstattivet jeg ønsket meg litt tilbake er ikke den drømmen knust enda! Jeg har funnet "oppskrift" på hvordan den lages:) Så da gjenstår det bare å overtale noen til å snekkre..... Hvis det er flere som ønsker ett gammeldags klesstativ finner du "oppskriften" på det i gamle hus og hager bladet i denne utgaven!

 

Håper dere får alle en fin fredag:) Vi snakkes

 

 

siste torsdag i måneden....

Da har det vært så å si stopp på bloggin fra alle hold soden det grusomme som skjedde på fredag.....

Nå begynner hverdagen å bli "normal" igjen. Vi kommer ALDRI til å gleme denne hendelsen. Å jeg sitter igjen med ett sterkt inntrykk av det å være normann. For så mange som engansjerte seg! Mitt hjerte gråter for mor, far, søsken som har mistet en i familien. Men også de som mistet sin beste venn!  Alle de som overleve kan vi egentlig ikke forestille hvor tøft hadde det den dagen.Men også alt det dere kommer til å preg for hele livet En beundring har jeg til dere som har gjort en fantastisk hjelp med å være hjelpere av de ulykken rammet! Da spesielt politiet og Røde kors og alle dere andre som har stilt opp frivillig. Dere skal ha en stor takk for den jobben dere har gjort!! . Jeg er som sagt stolt for jeg er norsk når landet viser seg fra denne siden. Det at Kongefamilien og alle politikere også viser at vi er alle like hvert uansett er fint å se.

Etter fakkeltogene på mandag synes jeg det er fint at media og lignende begynner å tone ting litt ned. Vi vil jo aldri glemme dette som har hendt. Men nå er det tid for fordøying og ettertanke hver enkelt av oss.... La de familiene som ble rammet og venner være litt alene om sorgen....

 

Sender mage tanker til offerene av terrorangrepet

Ett lys er tent...

For alle offerene, foreldre, slekninger, venner og bekjente som har en stor sorg i dag! Det er vanskelig å sette ord på følelsene av det som har hendt!

 

I dag er vi alle i sjokk og sorg. Her hjemme har tvén stått på i hele dag. Vanskelig å ta til seg alt. Er så uvirkelig.....

 

Søndag

Her er det så å si faktisk ingen ting som skjer om dagen uten om maling, maling og atter maling!!! Kjenner at jeg håper vi er ferdige snart med det prosjektet! Men foreløbig er det masse småpirk igjen. Så med andre ord har jeg ikke fått tid til å skrivd noe. Å har ikke hatt noe annet å skrive om enn maling heller ;)

 

Å ikke nok med det har jeg sommerferie denne uka:) Ettersom vi har fått valper  blir det ikke noen ferie her i huset. Men noen dagsturer blir det nok!

 

Nå er det tid for kaffe i morgenkåpa:)

 

 

Én kommentar hverdag 17.07.2011 08:22 Til toppen

Strålende dag!

Når man våkner til en sol tidlig om morgen kan man bare håpe at dette blir en strålende dag!!!!

 

I går fikk vi jammen det malt 1 stor vegg til. Da er det bare 2 vegger igjen. Men alt for mange vinduer igjen!!!! SÅ håper butikken har fått igjen mer vindusmaling sånn at en kan begynne på det i dag, mens den andre forsetter på veggen.

 

Men først i dag er det noen timer på jobb, før det skal grilles senere:)

 

 

Rose fra haven min:)

Ha en fin dag alle sammen:)

Til bursdagen fikk...

Tur til London i høst av mamma og Per Åge!!!!! Gjett om jeg gleder meg! Skal bli så godt å reise litt igjen. Reise er nemelig noe jeg liker veldig godt. London er en by jeg har vært i før. Men gleder meg til å reise dit igjen. Kommer ikke til å se så mange serverdigheter denne gangen. Men masse shopping skal det bli!!!

 

Så da passet det veldig bra at jeg fikk penger av svigermor og svigerfar som jeg kan bruke. I tilllegg til det fikk jeg av min kjære og barna skritteller til polarklokka jeg fikk til jul. Da kan jeg også se om det blit treningsrunde sa,tidig som jeg shopper ;)

 

Så nå begynner nedtelling til tur. Lilleswøstrene mine og mamma skal også være med!

 

 

3 kommentarer hverdag 09.07.2011 17:20 Til toppen

Tirsdag 5juli

Da er vi inne i en ny uke allerede! Helgen gikk så fort. Har vært baker mester harepus i helgen. Vi skulle nemelig ha bursdag her:) Patrik har blitt hele ett år mens jeg har bursdag til fredag. Så he var det duket for en felles bursdag:) så ikke mindre enn 20personer måtte jeg lage kakae til. Å jeg hadde to flittige arbeidere ved min side gjennom hele prossessen.  Oppskrifter på kakene kommer om ikke alt for lenge. Har en supergod oppskrift på ostekake.

 

I går var det i gang med trening igjen. Var så godt å komme seg ut å gå en tur i skogen.

 

Nå skal jeg hjelpe min bedre halvdel med å legge ut noen valper til salgs:) (han er ikke akkurat kløpper på data)

 

Vi snakkes i morgen. Da blir det bilde av porten min:)!!

29.jun.2011

Sitter her kjempedårlig samvittighet!  Har ikke blogget på flere dager. For tiden er det bare jobb som har vært i fokus. Masse å gjøre der! så har vært temmelig sliten når jeg har kommet hjem. Så etter ungene har sovnet har jeg også sigd sammen i sofaen. Etter at huset ser nogend lunde ut:)

 

Erik har pappaperm disse dager. Men han ser ikke familien mye til. Så nå har han "husarest" å må være hjemme hele neste uke! For vi har mer enn nok å henge fingrene her hjemme også. Greit jeg er Spuermamma, men hun må også ha litt hjelp innimellom ;)

 

I dag er det ett nydelig vær ute. Så i dag har de 2 elste fått bade i basenge ute for første gang i sommer. Det var stort for dem. I tillegg har de fått vært med pappa og presset rundballer. Bor en liten bonde i Magnus :) Det kommer frem når han står å forklarer meg hvilket utstyr pappa har bak på traktoren og hva som skjer. Hvorfor og hva det skal bruke til. Vi er veldig heldige som har muligheten til å gi barna våre denne opplevelsen.  Sånn at de ikke tror at beffen kommer fra kjøledisken på butikken!

 

Håper dere har hatt noen fine dage. Å kos dere videre i solen i dag:)

 

 

 

God morgen :)

Er vel kansje snart lunsjtider for noen nå!

 

Jeg var heldig å sov litt lengere i dag. Erik er hjemme i pappaperm. Så vi bytter litt på hvem som kan sove litt lengere om morran.

 

I dag må det gjøres litt hjemme. Ukens innkjøp av mat skal handles. Kjøkkene skal ryddes og vaskes. Det samme skal bade. Og da er vel klokken blitt så mye at jeg skal på jobb igjen!

 

Vi snakkes i morgen. Håper alle får en fin santansaften:)

Én kommentar hverdag 23.06.2011 09:19 Til toppen

Mandags formidag

Å jeg har allerede fått gjort en del :) Jeg ble bokstavlig tvunget til å trene i dag! JEg hadde nok unt meg sel litt for lang pause. Å det får man som regel svi for!!! MEn i dag begynte morroa på igjen (hør irronien) . I regne gikk vi ut å fant en slette der vi kunne løpe intervall. Superfornøyd med egeninsatsen. Takke være min venninne Irene kom jeg ut.

 

Nå har det vært lunsjtider her i hjemmet. Å nå er det tid for en kaffe i sola. Som kom samtidig som jeg sleit meg igjennom en intervalløkt:) Må benytte av det fine været så vaskemaskinen går for fult. Deilig å henge klær ute altså :)

 

Det var alt for i dag. Bare ett lite inntitt å for å rose meg selv høyt opp i skyene at jeg har trent i dag :)

 

Ha en fin dag alle sammen

Grønn glede på NRK

Vi har en ganske stor hage. Å jeg trenger masse inspirasjon for å få det til. For er det noe jeg ikke har så er det grønne fingrer. Eneste som er i live enda her er en enslig plastikkplant.

 

Som jeg har skrevet før har jeg laget ett blomsterbedd. Men i en stor hage holder vel ikke det....... Jeg synes jo det er så pent med masse blomser. Så nå er jeg på inspirasjonsjakt.

 

Så har du en side der du finner inspirasjon eller har du en blogg som er en stor inspirasjonskilde i seg selv så legg igjen en kommentar sånn at jeg får noen ideer!

 

 

Fruatrasjon!!!

NEI nå blir jeg litt oppgitt her jeg sitter å må bare får det ut!!! Jeg skal planlegge ett kjøkken fra ikea. Å sitter å skal prøve å komme meg inn på dems kjøkken-planløsning- side. Men nei da kommer ikke igjennom. Får bare feil!!

 

Skal begyne å planlegge kjøkkenet vi skal ha på hytta :) så håper jeg kommer fort innpå sånn at jeg får begynt! Gleder meg sånn til det er oppe :)

 

Ellers har vi hatt en fin mandag/søndag. Jeg har jobbet, mens Erik og barna har kost seg i det fine været. Etterpå reiste vi alle på middag til tante Lilliana og onkel Trond som hadde disket opp med god mat:) Etterpå ble det kaffe fra Tronds nye kaffemaskin. Ønsker meg ikke mindre kaffemaskon etter å ha smakt på den

 

 

Lørdag

I dag har jeg endelig kunne satt av hele dagen bare til å nyte sammen med barna. Alt har gått på dems primisser. Det er deilig å ha sånne dager også!

 

Vi har blandt annet vært å kjøpt bamse. Alle 3 fikk hver sin build a bear bamse! Det var veldig gøy å være med på. Det fungerer at de får plukke ut sin egen bamse. En maskin fyller den med vatt. Barna bestemmer hvor myk den skal bli. Samt de holder på en pedal for å "bestemme" hvor tykk den skulle bli. Når bamsen har bestått kosetesten får de legge ett hjerte inni magen før den syes igjen:) Så er det er det tid for å kle på bamsen. Å der er det mye å velge i. Denne gangen ble det jeg som valgte for dem. De har vært stolte ovr bamsen alle 3 i hele dag. Noe som jeg synes er koselig å se. Det var mormor som var så snill å tok dem med å jøpte bamsene til dem:)

 

 

Nå skal jeg nyte det lille som er igjen av kvelden med å slappe av forran tv før jeg skal krype i seng å drømme søtt

 

Ha en fin kveld

2 kommentarer hverdag 11.06.2011 21:46 Til toppen

Tirsdag 7 juni

Å dagen starter med pøsende regn!!! Å jeg som hadde planlagt at Erik skulle ut å snekre en port til meg! Men så lenge jeg kan sitte inne er det vel ikke noe i veien for at Erik ikke kan være ute ;P Så vi sparket Erik ut for å lage port mens jeg sitter inne å koser meg med en kaffe!

 

Men skal ikke bare det. Husvasken og ryddingen gjør ikke seg selv av en rar grunn!

 

Så nå håper jeg det blir port på meg i løpe av uka :) :)

Nydelig dag

Endelig!!! Værmetrolgene hadde rett:) Solen skinner for skyfri himmel. Å selvfølgelig skal jeg tilbrinnge dagen på ett kjøpesenter,grrrrr

 

En lang liste har jeg som jeg skal stresse meg igjenom! Så nå har jeg ladet opp med en kaffe så nå er jeg og Patrik klar for jobb;P sikkert en del som skjønner at jeg ikke er så glad i å shoppe. Men innimellom må det bare til. Bursdagsgaver skal kjøpes inn. Å Yvonne er så smart at denne gangen skal jeg køpe til alle som har ut Juli også!!! SÅ er det noen småting som vi alle mangler,

 

Da ønsker jeg dere alle en fin dag i solen

2 kommentarer hverdag 01.06.2011 08:59 Til toppen

Media

Vi kvinner blir stadig påmindt at vi må tenke på helsen og slanking. Bare se i alle "kjerringbladene" som jeg kaller det. De bogner av repotasjer om at vi må komme oss ned i vekt. Å dem har selvfølgelig den letterste måten å gå raskes mulig ned i vekt. Ja for hvis du sulter deg i en uka å uin lever på vann! Det trenger man ikke å ha masse iq for å skjønne vel... Å de viser folk med før og etterbilder om hvor flott det virker

 

I dag stod det f.eks. i Dagbladet om alle "trend" kostsholdkurene. Å jeg har flere venner som går på forskjellige kostholdkurer. Men har de virkining i det store og det hele? Synes hun ene kostholdeksperten som kommenterte hver "trend" kosthold sa. Ja, vi lever i 120år, men vil jeg det? jeg kan aldri nyte ett måltid eller ta meg ett glass vin for den sags skyld!

 

Jeg legger ikke skjul på at jeg prøver å gå ned i vekt. Å i den siste måneden har det sklidd sikkelig ut. Men i dag har jeg litt bedre samvittighet etter en joggetur:) Men hvordan vil jeg slanke meg? Jeg vet egentlig hvordan. JEg vil leve ett så normalt liv som mulig. Men jeg kan gjøre små endringer i kostholdet. Regelen i huset er null usunn mat i ukedagene. Men vi sklir ut som alle andre familier som har samme regel. Bursdager med kaker, sliten og vil kose oss kvelder, veldig godtesyk kvelder. JA vi finner altid på noe for å spise noe usunt også i ukedagene. Det er vel det vi må slutte aller først med. Så er det den andre ting som jeg kan gjøre. Ikke så mye saus på maten, mindre posjoner, mer vann og mindre kaffe(jeg drikke jo bare kaffe med melk og sukker ) Å så er det treningen! Den må man bare få inn i dagsrytmen. Da gjenstår det bare å se hvor mye jeg greier å holde løftene ovenfor meg selv da. Har begynt bra i dag, men fikk en utfordring av Erik nå å jogge enda lengere ruteså i morgen skal jeg vise han at jeg også kan!!!!

 

 

 

 

 

 

En sikkelig rolig søndag

Ja, i dag er det søndag med ett grått vær ute. Derfor ringte vi like godt til min kjære søster å sa vi kom en tur. Så nå har vi vært på tur hos henne:) Å hun hadde fått det så fint hjemme hos seg! JEg tenkte ikke på å ha med meg kamera men det skulle jeg ha gjort å vist dere noen fine detaljer:) Jeg skal gjøre det nestegang i allefall!

 

Som jeg sa i går leter jeg etter den perfekte sofaen. Å titter innom finn alt for mange ganger iløpet av dagen;P hele 4 stykker ringte vi på i går men alle uten om 3 var solgt og den siste har ikke svart :( men det er vel bare å vente så dukker nok sofaen min opp!

 

I skrivende stund står hjemmelagde Bonty i kjøleskapet. Er veldig spent på om jeg fikk dem til. Å om det blir velykkede kommer oppskriften inn her så fort som mulig:)

 

 

Lørdag 21. mai

 

I skrivende stund sitter jeg faktisk med bena ett deilig fotbad:) Uken

har vært litt slitsom. Ikke kommet meg i seng før 24 en kveld sovnet jeg ikke før 2. Så har vår kjære lille sønn har hatt det for godt å våkne kl 5 å hyler til vi tar han opp. Så morran har med andre ord begynt kl 5 igjen sånn at han ikke skal vekke de andre 2.  Men sånn er det jo å ha barn:)

 

Nå om dagen sitter jeg bare å drømmer om hytteinteriør. Om hvordan jeg vil ha det ol. Så denne uken har jeg gått litt på jakt etter ting her hjemme jeg kan ha med oppove. Fra å lete på finn for å finne ny sofa.  Vi er desverre bare en arbeidsfamilie å må jobbe hardt for pengene så nå blir det brukt sofa på hytta. For den som står der er ikke mye behagelig å sitte i. Er en sånn gammel hyttesoffa som er kun skumputer i. Så man får tresmake i rompa etter en kveld. Tror neimen ikke det var noe som het komford den gangen de ble laget!! Så nå leter jeg desperat etter en sofa til å ha der:)

 

 

Vel overstått 17. Mai feiring

For en dag:) En hektisk dag,men samtidig veldig koselig!

Fine i tøyet bare det ut i tog. Jeg har Summørsbunaden. Som jeg synes er veldig fin:) Her på skolen etter toggåing da det er klart for leker og is!!!!

 Alle 3 pyntet til fest.

 

Ungene hadde ikke helt skjønt det med å gå i tog. Så på vei hjem i bilen da jeg spurte om det var gøy å gå i tog fikk jeg høre at: ja,men mamma jeg så ikke Thomas toget jeg! Heheh den er vel mange som fikk høre i går:)

Men at de fikk lov å spise masse is hadde dem skjønt

 

Håper dere hadde en finfin 17. Mai feiring

Alt klart

Til i morgen. Bunadsølvet er pusset, skjorter er strykt, alt annet er lagt fram, flagg og trompeter er funnet frem. Ja, nå er vi klare for feiring i morgen.

 

Jeg er så heldig å ha en fin bunad så valget mitt er enkelt. Guttene skal ha bunad,mens Amalie skal ha en kjole som hun har valgt ut selv. Dagen skal vi feir med frokost på morgen, selvfølgelig gå i 17.Mai tog, med leker og iskjøp etter toget. Så er det familiemiddag etter det. Jeg skal tilbringe kvelden på jobb. Noe som ikke gjøre meg noe. 17. Mai er for meg gøy for barna på dagen:)

 

Har dere alt klart til 17. Mai i morgen?

 

Yvonne

Søndag

Sommeren merker vi har kommet for fult. Vi er ute fra morran til kveld. I dag har jeg vært en snartur hos mamma sammen med barna. Å vel hjemme koste jeg meg med barna på plenen. Samtidig som jeg tuslett litt rundt å pyntet litt ute med sommerting.

 

Har blitt lite bilder denne helgen. Kommer tibake med det til uka. Både med loppefun og nymalte utemøbler.

 

Som jeg har nevnt tidligere prøver jeg å gå ned noen kg. Har vært en lang pause nå. Men til uka er det på tide å begynne igjen! Så nå står eggene å småkoker til morradagens matpakke på jobb. Jeg har litt trua på lavkarbo diett. Men ikke fult ut... Kommer forsatt til å spise frukt, poteter, pasta ol men skal prøve i litt mindre doser. 

 

Etter å ha være ute i solen i hele dag er jeg stup trøtt. SÅ nå gjenstår det bare litt pakking av barnehagesekker og klær til meg selv. I morgen er det mangdag å starten på en ny uke med nye muligheter:)

 

 

Loppemarked

I dag er det loppemarked på den lokale skolen. Å jeg og Amalie har tenkt oss en tur dit. Så Nå krysser vi fingrene for noen gode loppefunn. Jeg er ikke akkurat så flink til å finne lopper. Men skal prøve så godt vi kan . Vi skal ha en del til dukkehuset til barna er iallefall planen:)

 

Så da kommer jeg tilbake med bilder hva mine funn blir.

 

Yvonne

Brrrr.....

I dag våknet vi til minusgrader igjen på gradestoken!!!!! Vil ha sommer tempraturer og sol igjen! Var jo så godt å kunne bare gå ut om morran i bare genseren og joggesko.

 

På gjørelisten i dag er det fult :) Så bra Patrik passer på å vekke meg tidlig (05:30) sånn at jeg ikke ligger å sover bort hele dagen!(han kunne spart seg for den). Det blir en liten tur på Ikea. Kun for å kjøpe glass. Så må jeg bytte joggeskoene jeg kjøpte til Erik for litt siden. Før det bærer av sted til Strømmen for å kjøpe barnebilseter, en tur på Nille, bytte noen sko for mamma og så posten. Da er det rett hjem etter det. Tro om jeg rekker alt dette på 1 1/2time......

 

Men først er det dursjen, frokost med barna før vi reiser i barnehagen:)

 

 

Planteprosjekt

Jeg har så mange baller i luften for tiden. Ideer som jeg har lyst å sette ut i livet. Det lille problemet er at ikke tiden min strekker helt til. Men i løpet av uka skal det nye blomstebeddet mitt være ferdig! og da kommer selvfølgelig før og etter bilder. Og jeg grønsakshagen skal ha blitt ferdigplantet. Så dagen i dag begynte med en tur til plantasjen. Nå er bilen full av jord og blomster som skal på plass. Så da har jeg vel egentlig ikke tid til å sitte her ;) Men akkurat nåregner det ute å det fristet lite å gå ut. 

 

Ha en finfin dag alle sammen

Trist syn

Det var ett trist syn garderoben min ble!! Etter å ha tatt ut det som har krympet i skapet og blitt helt utslitt satt jeg igjen med ett uselig syne. Selvfølgelig måtte Erik også klage på at han heller ikke hadde noe som passet!! Så han ryddet skapet sitt han også.Å han hadde rett. Mange av klærne hans hadde krympet en del. (forskjellen er at hans hadde faktisk krympet, mitt et nok i samme størrelse, men jeg er nok ikke det lengere )

 

Så nå må jeg ikke bare shoppe til meg selv, men også han trenger klær. Så jeg tok afere i går å bestilte meg noen topper på HM i går. Når de har kommet skal jeg se hva jeg trenger da å ta meg en sikkelig shopperunde til både meg og Erik.

 

Her er  utvalge som møtte meg i morges. Nitrist spør du meg! Å de to siste hyllene er treningsklær!!

 

Nå skal jeg sette meg litt ut i solen å slappe av. Har vært oppe siden kl 5 i dag med Patrik som synes det var sikkelig gøy å stå opp tidlig å ikke snakk om å sove er noe kult når han først hadde hylt til å komme seg ut av sengen

 

 

 

 

 

 

Klær

Når man går hjemme i mammaperm er det ikke altid man tenker på hva man går i. Men ene puppen halveis utafor t-skjort halve dagen. De sexye trusene blir brått til utvasket kjerringtruse.Å du finner ut at,  etter man har fått unger er ikka kroppen sånn den var før du fikk den. De trange olabuksene sitter ikke pent i rompa.Nå er det rørleggersprekke når man bøyer seg, og magen henger litt over kanten. Vet at ikke dette er noe problem for mange. Men med meg har det blitt ett problem!

 

Å brått vet jeg egentlig ikke hvilken stil jeg har heller lengere, hmmm.......

 

Så nå skal jeg ta tak i det problemet å gi meg selv mere klær. Jeg skal ha en ryddeøkt i skapet og kaste det som skal kastes. Sette opp liste hva jeg skal ha og trenger. For nå er det slutt meg utslitte truser, bukser som ikke passer eller klær jeg aldri bruker.

 

Jeg vet hvilken stil jeg liker, så det er bare å sette i gang.Man trenger ikke all verden med klær i garderoben bare man har det grunnplaggene. Det er de første jeg må gå til innkjøp av. Jeg liker den litt jentet stilen. Som er pyntet, men samtidig enkel. 'Med en "dryss" av vintage stil. Jeg vet at rokka stil ikke er min stil.

 

En ting til jeg må lære meg er å gå i høyhelet sko igjen!!!! Det er jo bare så sexy ;)

 

Så nå angripes klesskapet, frakrer kurver en etter en inn på stua

 

Ha en fin kveld

Tidlig lørdags morgen:)

Her i huset begynner man tidlig:) Litt i det tidligste laget etter min mening! Men jeg er oppe å er i fin form, så da klager man ikke:)

 

I dag skal vi avgårde til Hønefoss. Jakthunden Lotta skal parres for å få valper i dag. På veien oppover skal vi stoppe på Hadeland Glassverk for å se litt på forskjellig der. Har hørt ryker om at interiørbutikken dems er veldig fin!

 

Vi snakkes om litt

Det store bryllupet

Denne uken har bare løpt! Jeg har vært litt sliten denne uka så eneste dagen vi ikke hadde noen planer sovnet jeg rett og slett kl 1930 på sofaen. Er nok ikke helt kommet inn i den nye hverdagen med full tempo fra morgen til kveld. Men til en trøst så greier vi oss veldig bra:)

LANG SLEP: Brudekjolens slep var langt og klassisk. (Foto:AFP)

I dag er det nok en dag jeg skulle ønske at jeg hadde fridag sånn at jeg kunne sett på hele bryllupet til William og Kate! Hun er ei så pen jente! Ei sikkelig prinsesse i mine øyner. Å hun skuffet ingen i den vakre kjolen hun kom i !!!!! jeg ble faktisk litt overrasket over valget. Jeg hadde ikke sett for meg så mye blonder. Men jeg ELSKET den. Hører at hun skal bytte til flere antrekk i løpet av kvelden så bare gleder meg til det neste hun viser oss:)

 

Da skal jeg hoppe i dusjen og kose meg med ett glass vin

 

Klem

Kaffekos

Påaken er for min del kos sammen med familie. Selv om vi er hjemme og jeg jobber har vi tid til en kaffe og kos på formidagen. I går lagde jeg jorbær dyppet i sjokkolade. Ungene elsket det:) i tillegg fikk jeg dekt mitt sjokkoladesug samtidig som jeg ikke spiste for mye sjokkolade.

Nrste gang skal jeg ha hvit sjokkolade også over i lynne striper. Da blir det regne lørdagsgodte og ett alternativt i steden for alt for mye ferdigdodt på buttikken for barn.

 Må bare nevne det at i bakrun ser dere en påskeduk mamma har brodert! Den er så søt og minner meg sånn om påske fra jeg var liten:)Å nå er jeg så heldig å ha fått den å håper at mine barn vil minnes denne som påskeduken fra de var små :)

 

Fredag

Da er det fredag igjen. Mange har kansje reist på  Påskeferie! Vi skal være hjemme denne påsken. Å det gjør meg faktisk ikke så mye. For våren har jo kommet for fult, så det er mye å ta tak i her hjemme. I tillegg har jeg ikke tatt meg fri fra jobben. Når man har gått hjemme i mammaperm har man ikke spart seg opp så mye feriepengergrunnlag. Så tenkte det var like godt å jobbe disse dagene det er 100% å legge dem av til jeg skal ha litt sommerferie:)

 

I dag har jeg blitt satt inne for å ta husvasken av min elste datter. Du mamma jeg får så masse sand under føttene mine når jeg går her inne!Så du må vaske her! Var beskjeden i dag tidlig. Å hun hadde helt rett. Vi flyr inn og ut med sko fulle av sand. SÅ nå er jeg i full gang med å være husmor. Etterpå er det ut å ha kaffepause og begynne så smått på grønnsakshagen var. Før det bærer på jobb for siste gang denne uka :)

 

 

Ha en fin fredag alle sammen

Da er hverdagen godt i gang:)

Heldigvis holder været seg bra også i dag sånn at jeg kan nyte solen før jeg reiser på jobb. For dagen i dag på jobb gikk veldig bra. Det var ikke ille å begynne på igjen i det hele tatt :)

 

Så nå er dagens "plikter" innagjort å jeg har laget meg en kaffe og skal ut å sitte litt i solveggen, mens lillegutt sover søtt en liten stund. Håper dere får en fin påskedag:)

 

 Påskekylling

 

For ett påskevær!

Så hva frister mer enn å sitte i solveggen hele dagn:) Av påvirkning av det fine været har jeg vært en tur på Plantasjen. Ble ikke så mange blomster denne gangen, men så litt på hva jeg ville ha. Så gleder meg til å starte på diverse småprosjekter nå.

 

Jeg måtte ha nye jobbsko, de gamle var utslitte og med mange malingsflekker! Å det ble lavbudsjettsko på Adidashuset. Fikk mine grå sko (ettersom de ønsker at vi har litt mørkere sko på jobben) til kr 390 og svarte til Erik for 450kr. Fine med Adidashuset er at du får så å si samme sko som er i butikken bare til innkjøpspris. Selger masse annet der i treningsutstyr også. Kom på når jeg kom hjem, hvorfor kjøpte jeg ikke meg en løpe kortbokse når jeg var der med det samme!! Så da blir det vel ned en tur igjen da om ikke alt for lenge ;) Anbefaler flere å ta seg en tur innom der for å se. Ligger i inndustriområdet på Furuset, ikke langt fra Ikea

 

Søndagsmorgen

Søndag å i dag er det hagen som står for tur :) Ettersom vi har en veldig stor hage kommer jeg nok til å bruke hele dagen på å rake. Jeg har nevnt før at vi skal lage grønnsakshage for første gang i år. Så om jeg får tid begynner jeg på den plassen i dag. Alle flinke gartnere har vel ett plantebord så jeg må vel på leting etter det også:)

 

 

Biltema har ett som jeg synes er fint. Å prisen er fin. Bare 299. Det er overkommelig.Så finner jeg ikke noe her hjemme jeg kan bruke så er nok dette jeg kommer til å bruke pengene på.

Hva skal  du i dag? Nyte det fine været ute?

 

 

Karius og Baktus

For ikke mange dager siden var Prinsessa mi hos tannlegen. Heldigvis null hull. Men jeg var utolig nervøs når hun satt seg oppi stolen. Var det hull? Kom jeg til å få kjeft av tannlegen for for dårlig tannhelse?

Vi foreldre har jo ett ansvar når det gjelder tannhygene til banra. Å føste tannlege besøk er jo svar på om vi voksene har gjort en god nok jobb. Tennene skal de jo bytte ue, men vi legger jo vaner for videre tannpuss videre i livet.

 

Moralen var :) puss tenner på både morgen og kveld både store og små

 

 
 

Riksteatret 19.02.07, kl. 18.00

Mandag

Da er det atter mandag igjen. Å siste uken min i permisjon :S det er ikke like gøy. Gruer meg veldig til den stressende hverdagen. Men ser positivt på alle utfordringene like vel :)

 

I helgen har det bare vært en toppers helg!!! Med gode venner på besøk og ikke mins jentekveld med de jeg gikk på ungdomskolen med. Denne helgen blir vanskelig å toppe på en stund:)

På jentekvelden skulle vi ut på Latter for å se Marit Voldsæter med Drit i å danse. Har fått masse bra kritikk i media. Men jeg må innrømme at jeg synes det var sikkelig dårlig!! Fikk ikke latterkrampe en eneste gang. Små lo her og der, men ikke noe mer enn det. Så spørr du meg anbefaler jeg det ikke!

     

 

Resten av helgen har vi bare kost oss i solveggen på verandaen. I dag er det ett koselig besøk av ei venninne og datteren som kommer hit on en liten halvtime. Så er det jo trening i kveld. Håper at kg snart begynner å lee litt på seg nå. Er ikke så gøy at den har stått så å si på hvil etter jeg har begynt å trene

 

Ha en fin dag alle sammen

Sikkelig bursdagshelg:)

Atter en dag duket for bursdager. Men før det har jeg og barna vært å besøkt besteforeldre og tante. Dagen har egentlig bare flydd! Jeg var på loftet å hentet noen gamle leker. Å fant ponnyer og disse små bamsene!Noen som husker at disse var populær når dere også var små! De falt iallfall i smak hos mine små. Å de får man forsatt kjøpt i lekebutikkene:)

 

 

Denne uken som kommer gleder jeg meg til! Jeg har mye på tapeten, så det blir full rulle hele dagene. Etter å ha vært stiv og støl i hele går, ser jeg frem til å kunne jogge på tredemølla igjen i morgen. Målet er å greier å jogge en mil innen 14dager! Å i dag ligger jeg på ca 7-8km. Så litt lengere så har jeg nådd første løpemål.  I tillegg kommer jo min gode venninne fra Vestnes på besøk sammen med mann og barn, det er jentekveld med gamle barndomsvenninner på lørdag og prosjekt kjelleren skal jo være ferdig innen torsdag. Så da blir det før etter bilder ;)

 

Nå er det tid for å rydde litt opp etter helgens rot og klesvasker skal setter på før jeg skal finne sengen

 

Vi knottes

 

 

 

 

hits