Oppsummering fra helga


Den har bare vært super!!! Vi fikk besøk av min kjære venninne og familien fra hjembygda mi. Å det er noe vi alle gleder oss til!! Barna begynte å masse tidlig lørdagsmorgen om når de kom. Å ettersom de bør 50mil unna kjører de ikke på en time!!!! Men med en stor dose tolmodighet, krangling og venting kom de! Så kvelden gikk til å kose seg med dem:-)

Søndagsmorran begynte med en koselig famlilefrokost for alle. Det er jo altid kos når man samler alle til måltid sånn. Da blir i mine øyner lista lagt for dagen. Denne gangen skulle alt skje på barnas primisser. Å ettersom været ikke viste seg fra sin beste side med masse regn gikk turen til hoppeloppeland! Å dit skal vi flere ganger var jo så vinka gøy!!! Både for barn og voksne:-) hjemme igjen tittet solen frem å vi fikk kost oss litt ute før leggetid på barn. Å kosetid for voksne.

Helgen gikk så alt for fort å det er stille i huset her nå når barns er i barnehagen og de har reist videre. De kommer heldig vis igjen til helgen :-)

Ettersom bursdagen min står for tur var jeg så heldig å få gave av dem!


To fine puter som jeg skal ha ute. Det er uteputer å tåler litt regn som ser ut til å være ett must denne sommeren.

Nå skal småtrolla hentes i barnehagen. Det er mandag i dag å det betyr trening igjen!! Ha en fin såg alle sammen:-)

Bursdagsbarnet


Tenk at det er allerede 2 år siden Patrik kom til verden!!! Hvor ble tiden av??? Han som er den minste begynner også å bli stor.

En veldig blid og fornøyd gutt som fikk seg Kaptein Sabeltann skute og figurer i dag tidlig:-) ( å en storebror som var glad det var 2 båter så han kunne iallefall låne den lille) Kaptein Sabeltann er så kul i Patriks øyne for tiden. Så han elsker at vi setter på sangen. Da synger han for full hals:-)

Å dagen hans blir nok bare bedre i hans øyne. Han får nemelig være med Erik ut å presse rundballer med traktor.


Da har jeg lite å stille opp med når Erik tar den. Men heldige meg får en liten stund for meg selv. Å kan lage middagen i ro;-)

Én kommentar Blogg 21.06.2012 15:30 Til toppen

Grisene


Må si at det er litt gøy med griser. Ungene elsker det. De har vært veldig flinke (enn så lenge) med å mate dem og gi dem vann hver dag etter vi har spis middag.

I dag har jeg gjort alt og ingen ting! Å det skal jeg forsette med ut over kvelden. Skal bare slappe av litt i solen som endelig ble så varm som ønsket ;-)

Én kommentar Blogg 20.06.2012 17:43 Til toppen

Helg!

Da er det faktisk helg på meg! Etter en lang uke, da jeg sa jeg skulle oppdatere ofte. Fikk jeg ikke til å legge inn innlegg fra mobilen.

 

Jeg var i Oslo fra tirsdag til onsdag.  Med fult program fra morgen til sendt på natt på tirsdag kan jeg erlig innrømme at det var sliten når jeg måtte opp igjen tidlig om morgen. Men som man sier er man helt om natta så er man helt om dagen! var så sliten i går at jeg sovnet så fort det ble stille i huset! Da ble det lite blogging :)

 

Ettersom Magnus har vannkopper ble det helg på meg allerede i dag :) Å i morgen har vi full program, men gleder meg til å ha en dag sammen med gutten min! Kan ikke huske sist vi to hadde en dag sammen.

 

 

 

 

Trening vel overstått!

Så utrolig deilig å kan sette seg ned etter en lang dag som ble avsluttet med en time på tredemølla! Nå er det bare slappe av litt før sengen kaller. I morgen må jeg opp tidlig skal på konferanse tirsdag til onsdag så må pakke ettersom jeg rett og slett ikke gidder nå ;)

Nå skjer det spennende ting her som jeg gleder meg sånn til å dele med dere!!!

I morgen skal dere få være med på min dag;)

 

Tilbake....

Her hadde det skjedd mye på blogg.no! Skjønner det er lenge siden jeg har vært her inne nå for her er det helt nytt opplegg for oss som blogger, uvant, men tror det er bra :) Å nå har lysten sakte, men sikkert kommet igjen (tror jeg) på å blogge litt igjen!Følte jeg ikke hadde strot å skrive om da dagene gikk til jobb og pleie av syke barn. Men nå er våren her og jeg har våknet til livet. Energien har kommet litt tilbake. Prosjektene står i kø og jeg gleder meg bare til tiden frem over :) !

 

Denne helgen hadde vi heldigvis ikke store prosjekter på gang. Kun slappe av og gjøre småting ute. Så etter en sein start ble det ut på lørdag og arbeide i hagen. Gikk ut kl 10 og kom oss ikke inn før 19! Barna er jo så happy for endelig å være ute igjen! Å jeg skjønner dem så godt. trampolina er nå på plass. Den er så heldig å stå midt på plenen. Å der er ikke min plan å ha den stående. Den skal lengst mulig ut mot skogkanten som mulig!!! Bra vi har stort uteariale. Raking, klipping av hekk og trær er nå er på god vei til å avsluttes. Mens planlegging for fremtidlig "hageoppussing" er nå i gang.

 

Da var det en liten start fra meg. I morgen kommer det litt mer ;)

 

Yvonne

 

 

 

 

Årets første bakedag går av staben i dag!!!!

Endelig er dagen her!!! vi skal bake pepperkaker. Den tradisjonelle dagen vi begynte med for hele 3år siden allerede:)

 

Ungene sto opp kl 0630 å lurte på om vi skulle reise snart. Så dette blir nok en super dag!!!

 

God tirsdags morgen!

Er bare innom for å si god morgen:) Fikk så god tid på morran når lillemann bestemte seg for å stå opp like tidlig som pappa i dag! Gjesp! 530 er litt for tidlig for meg når man vet man kan sove til 0630. Men morgenstund har gull i munn å dette kommer til å bli en fin dag! Masse å gjøre på jobben og i tillegg er det tilbake til tredemølla i dag. Har hatt en pause på noen uker nå.

 

HAr dere foresten sett Bavac sitt nye treningsutstyr? Er bare så fint!!! Å jeg gleder meg til det kommer i butikken, da tror jeg at jgeg skla gå til innkjøp av en ny treningstopp fra dem:)

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildene er lånt fra Tone Damlie sin egen blogg. Ei pen jente som jeg vil påstå er sånn som oss "vanlige" mennesker. Jeg ble veldig positivt overasket da jeg så at hun ikke bare legger ut glam bilder. Men også nydelig la hun ut bilder usminket og syk! Bra gjort Tone:) Det viser bare hvor bra forbilde du er!!!!! Å nydelig sangstemme har hun også ;)

 

Yvonne

Gifteklar

Jeg må bare innrømme det! Jer er så til de grader gifteklar om dagen!!! Å jeg blir ikke mindre klar når jeg ser de fantastiske bryllupene som er i år!

 

Jeg har blitt så klar at jeg faktisk har begynt å sett på ting som jeg ønsker å ha i mitt bryllup:) hehe litt påvirket av alle som er heldige å lager drømmebryllup!

 

Men her i huset kommer det ikke til å sje! For Erik er fast bestemt på å ikke gifte seg. Så jeg må vel bare fantasere å håpe at noen andre jeg kjenner godt skal gifte seg snart:)

 

Én kommentar Blogg 10.07.2011 11:34 Til toppen

Hjemnme fra hytta

Her er det mange dager siden jeg har vært innom! I helgen har vi vært på hytta å kost oss:) Helt alene for første gang der! Ungene hadde mast en stund om dette så vi ble enige om at det ønske skulle vi innfri. Vi hadde også lovet en helg som ikke skulle være kjedelig i følge Amalie.- (Det vil si lite prosjekter på mamma og pappa bare lek med dem) Å der var vi kansje ikke så flinke å holde avtalen. For på lørdagen kom nemelig stefaren min opp med den  nye finn.no sofaen og ny seng til soverommet vårt. Så da ble det selvfølgelig litt omøblering og prøving av å møblere stua.

 

Men vi greide å ha det koselig også. Tur gikk vi og plukket en fin blomsterbukett. Spille spill er altid en favorittaktivitet når vi er inne. Elers har de vært veldig flink å lekt masse ute

 

Nå er dette litt kjedelig innlegg ettersom jeg ikke har funnet frem kamera å vier turens bilder, men det kommer i morgen:)

 

Håper dere har hatt en fin helg. For mange er det en kort uke før det er helg igjen!!!

Én kommentar Blogg 29.05.2011 21:21 Til toppen

JIPPI

Da ble det sofa på meg!!!!! var heldig å fant en på finn som vi henter i morgen:) Å jeg fikk den for den fine summen av 900kr!

 

Å nå er jeg ferdig med mine "sunne" Bonty så nå sender jeg med en prøve til min nye prøvekanin på jobben til Erik. Så Anne i morgen får du teste ut konfekten min og Bontyen som ble til kuler i steden ;P Da er det bare å mase på Erik om at han skal finne frem ting til deg

Siste permisjonsdag

I dag begynte vi dagen med å spise påskefrokost i barnehagen. Synes det var leit å se at det var så få foreldre som tok turen innom. Jeg satt der faktisk alene som foreldre! Å det fikk meg til å tenke, er det sånn hverdagen min blir frem over at jeg ikke har tid til å spise frokost med barna mine?????

 

I dag er det sisite fødselspermisjonsdagen min. Å det er mange tanker som er på gang nå. Jeg skjønner jo så godt at man ikke har mulighet å bli med på alt som skjer i den travle hverdagen. Til neste år er det mest sansynlig meg en mor tenker, har hun ikke tid til påskefrokost med barna sine en gang! Men med 3barn på 3forskjellige avdelinger så har ikke jeg mulighet til det. "Du sjef, jeg skal bare ta å spise frokost med barna, så kommer senere hele uka. " dessverre har ikke jeg sånn jobb som kan ha fleksi tid. Kundene lager nok ikke den pølsa selv og legger penger fint i kassa etter seg ;P

Men selvfølgelig skal jeg strekke meg/oss så langt det lar seg gjøre for å bli med på alt. Beundrer alle som greier å ha ett plettfritt hjem, jobbe 100%, være med på alle aktiviteter som barna ønsker, trene selv og forsatt ha tid til alt annet som skulle vært gjort......

Når det er sagt så tar jeg alle utfordringer som kommer til å komme med strak arm:) PANLEGGING er stikkordet har jeg funnet ut. Fikk en leksi i det av min kjære stefar her i går. Så nå skal Yvonne høre på de gode rådene han kom med å bli mer organisert med å planlegge bedre.

 

Uten om det har jeg jo fått gjort ganske mye i dag. Har allerede trent, hentet medisiner til lillegutt, byttet ett par sandaler til Magnus som jeg hadde fått 2 forskjellige størrelser i , og ryddet hjemmer. I kveld har Amalie bestilt pizza til middag. Til helgen skal jeg ha storprosjekt/opprydding i barneklær. Søsteren skal få plukke ut alt hun vil ha til hun får barn, resten skal selges på finn.

 

Da håper jeg dere alle får en finfin helg:)

Fra sommer til høst!

For ett værskifte! I går var det sommervær ute å i dag vil jeg vel påstå at det er rene høstværet ute!Jeg likte heller det været som var i går. Så håper det kommer fort tilbake :)

 

I dag har dagen ikke begynt sånn jeg hadde tenkt til. Minstemann er veldig plaget med asma og fikk ett anfall i natt. Så vi har ligget på sofaen store deler av nattaq. Heldig vis er vi inni systemet til Strømmen Barneleger så i morgen tidlig skal han inn på en hastetime. Håper at han kan få noe som hjelper han. Regner med at der er feler foreldre som har det samme probleme nå med dette været som er så skiftende.

 

Atter en sommmer skal vi prøve å få gjort litt i hagen. Å da trenger jeg sårt tips til enten nettsteder eller blogger der jeg kan få litt hagehjelp. Er det noen som er gode forslag? Vi har stor hage som jeg har lyst å utnytte mye mer. Med sitteplasser og barnekos. Nå gir jeg endelig etter med å innvistere i en trampoline til barna. Den satt langt inne!! Men nå skal dem få til helgen. Dem gleder seg veldig allerede. Regner med det er fler som har det lite pene berget i hagen sin her inne ;P

 

Yvonne

 

 

En koselig Fredag

D er endelig venninna mi og familien hennes på plsaa. Å dem hadde sovet godt i den "nye" kjelleren.

 I dag skal vi på jentekveld å jeg gleder meg! Blir litt dårlig med blogging i helgen, men jeg kommer sterkere tilbake på mandag:)

 

Ha en forsatt fin helg

Det er vår, det er sol og det er mandag!!!!!!

Da er uka i gang dere!!! Å den begynner bra med sol og sikkelig vårfølelser! Å med våren kommer behovet for å rydde og kaste gamle ting. Det er akkurat det jeg gjør i dag. Samtidig som de førnevnte tingene er i annmars. En ting til jeg må få gjort iløpet av uka er å kjøpe vårklær og sko til barna. Tunge tykke vintersko og dunjakke som man bruker når det er minus 20 grader ute. Ser ut som man kan bytte ut med joggesko (snart) og lettere jakker:) Så her må det shoppes ;)

I kveld er det atter en treningsdag. Å for tiden prøver jeg innherdig til å få søstra mi til å begynne å trene.  Men hun har som mange andre veldig mange unnskyldninger til å ikke bli med. Er du en av dem? I såfall bør du tenke litt på hva trening gir deg! Det er faktisk bare pluss med å trene. Enda jeg skjønner at man ikke greier å se dem når man er sliten å vil bare legge seg på sofaen å slappe av/sove litt.

 

Noe trening har gitt meg og som jeg merker i hverdagen er

  • Har blitt gladere
  • Kondisjonen har blitt bedre
  • Er ikke så trøtt lenger
  • Overskuddet har kommet tilbake

 

Dette er bare på 1 måned. Så det er så absolutt ikke noe negativt i å bevege seg :)

 

Så kansje det er akkurat i dag du bør gjøre noe med det å bevege seg mer. Kansje du kan begynne med å gå en  time så fort du orker :)

 

Klem

 

 

Lørdag er en tid for kaffe i ro på morran

I helgene har vi en regel at så langt det lar seg gjøre får den andre lov å sove til kl 9, mens den andre står opp med barna. En fantastisk ordning synes jeg :) Å i dag var det min tur til å stå opp tidlig. Så jeg har allerede kledd på småtrolla, vi har spist frokost og jeg har til å med inntatt en kaffe i fred og ro :)

 I dag har vi full plan. Magnus har sluttet med bleie. Så som premier får han i første omgang kjøre traktor. Han elsker alt som man finner på en gård! (Heldigvis bor vi vedsiden av en gård og at det er fetteren til Erik sin gård :) )Så i dag skal gutta kjøre traktor. Mens jeg skal hjem til mamma en tur å male ett møblemang som er til prosjekt kjelleren ;) Hjemme hos mamma skal jeg og Amalie også se om vi kan finne litt barbie å ta med oss hjem. Å kansje vi greier å  overtale bestefar til å bygge ett barbie hus også! Kansje du har ett hjemmesnekret hus du kan vise meg???!!!

 

Så skal vi avslutte dagen med å feire at Oldemor ble 84år gammel i går. Så da blir det kakaer på oss :)

 

Hvilken planer har du for dagen?

Frokost

I dag fikk jeg vite hvor viktig det er å spise frokost før man skal trene en hard økt!!! I en hektisk morra fikk ikke jeg tid til å spise frokost. Men med en tanke i bakhode at jaja jeg overlever nok. Men der tok jeg feil!!!

 

frokost

 

At jeg ikke fikk i meg frokost utløste at jeg fikk migrene når kl 12 å jeg hadde ikke enda kommet meg hjem. Så de forskerene som sier at morratrening er fint å ha før man spiser frokost har ikke jeg stor troa på lenger!!! Er enig med at man ikke skal spise alt for mye mat før en økt, men en normal frokost må til. Hva gjør du? spiser du frokost?

 

Jeg nevte i går at jeg skulle prøve ett nytt treningsprogram i dag. Det fikk eg gjort. Var helt skjelven i knærna når jeg var ferdig! En fantastisk følelse, da vet man at man har trent godt:) Jeg skal neste uke legge ut en treningsplan for en uke. Det er sikkert mange som har ett bedre opplegg en meg. Men kroppen min trenger faktisk å komme seg litt etter 3graviditeter. Så jeg har en del fokus på rompe, lår og magen!

 

Nå er fredagsvasken i huset gjort å jeg har satt meg godt til rette i sofaen å skal nyte kvelden:)

Treningsfrustrasjon

Denne uken har bare vært en stor NEI uke. Jeg har vist trodd det har vært helg hele tiden!!! Ikke bra!!! jeg har spist akurat hva jeg ville. Å da har jeg selvfølgelig ikke spist akkurat sundt :(

 

Men i morgen er det trening igjen. Jeg har i oppdrag å finne ut hva jeg gjør feil ved trening. Jeg trener 3 ganger i uka. Til vanlig har jeg ett helt normalt kosthold. Kun godteri, brus og kaker i helgene. Selvfølgelig i moderate inntak. Men jeg går ikke ned!!!! Å ja, jeg vet at man danner fett om til muskler. MEn jeg vet også at man skal gå ned i begynnelsen når man trener så mye kontra sitte i sofaen. Kjenner jeg blir frustrert av dette. Så nå skal jeg prøve nytt opplegg i morgen. Spennende :)

 

Hva hører du på når du trener? Jeg trenger å få opp dampen litt å trenger ny inspirasjon :)

 

Prosjekt kjelleren :)

Tenk at jeg sov helt til 0830 i dag. Jeg har sovet over 9 timer i strekk!! Det er lenge siden sist det!! Jeg har vært så heldig at mamma har hatt alle 3 barna i natt. Å kjente det nå at dette trengte jeg.

 

Men nå er det å utnytte at jeg har barnefir på morran. Så i dag begynner jeg med prosjekte kjelleren :)

 

I kjelleren vår er det så å si bare rot i den delen vi har selv å ikke leier ut.  Men nå er det nok!!! For om 2 uker får vi besøk av vårt kjære vennepar å da har jeg tenkt at dem skal få sjokk når dem kommer ned dit å skal sove ;)

 

Så nå er ryddingen i gang der nede. Fargen blir så enkelt som hvitt. Vet det er kjedelig å på vei ut med bare hvitt, men i ett rom uten noe form for lys fra naturen synes jeg det blir best med hvitt.  Så i morgenkveld begynner innkjøpe av maling og koster som jeg trenger ;)

 

Håper du vil følge meg i "overreskelsesromett" til ære i denne omgang til våre venner!

 

Så nå får jeg kaste på meg arbeidsklærne å sette i gang med malingen. Kommer før og etterbilder litt senere.

 

Ha en regnfull morgen der ute. Jeg er faktisk glad for at det regner litt ettersom da reiser snøen forterer:)

Ikea

Ja, da kom jeg iallefall ikke tomhent hjem fra Ikea! Ettersom det er kun hytte som står i holde på meg om dagen. Ble det selvfølgelig så å si bare handling til hytta. Nye gardinstenger og sengetøy til barnas rom. Å ikke minst hadde jeg med meg hjem kjøkkenkataloger!!! Å ikke nok med det fikk vi en kjemefin nyhet fra mamma i dag. Vi skulle få penger til å kjøpe kjøkken på hytta!!! Jeg er heldig som har så snill mamma og stefar :)

 

Så da begynte jeg med en gang å planlegge kjøkken. Men fant fort ut at det kjøkkenet jeg hadde lyst på kunne jeg vel bare glemme. Det kom nemelig på over 20.000kr. Noe som er litt uaktuelt. Så mye penger hadde vi ikke tenkt å bruke. Da er det fint at det finnes finn.no. Så nå sitter jeg konstant å leter der å håper drømmerkjøkkenet dukker opp.  Men kjøkken blir det nok til sommeren. I mellomtiden får vi pusle med en del andre ting der oppe.

 

IKEA kitchen doors, STÅT, white, 5 off

 

Men nå er det nok interiørtenkning for i dag. I morgen er det en ny dag med mange ting som står på tapeten.

 

klemklem

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer Blogg 29.03.2011 22:10 Til toppen

Da bærer det av sted!

Hestehov

 

Når man våkener å ser ut av vinduet å oppdager ett tynt hvitt teppe har lagt seg over alt igjen er det ikke mye fristende å begynne dagen!Jeg vil ha VÅR!!!!! Men når solen skinner å planer for dagen dukker opp blir tilng gjort fort. Nå 2 av ungene er levert i barnhagen , og 1 har lært seg å sette seg opp i helgen. Så han holder på å kose seg på gulvet. Jeg derimot skriver handleliste til Ikea:) Nå er det evighter siden jeg har vært der, men i  dag skal jeg ta meg en tur. Så får vi se hvor mye som blir med hjem ;) Må jo ha noe nytt til hytta!

 

Håper alle får en strålende dag i solen

 

Fra meg hører dere nok fra senere i kveld

 

 

Mandag

Da er det mandag igjen å vi har lagt bak oss ei kaosrik helg på hytta! Første gang som eiere:)

 

Jeg har gjort blant annet ting jeg ikke kunne. Som blant annet legge gulv!Men etter å ha fått en spiker igjennom foten og ble trøstet av mine søte barn var det i arbeid igjen.

 

Før

 

 

Etter

 

 

Dette skal være rommet til alle 3 barna. Så inn her skal vi sette en køyeseng. Og minsten får ligge noen år til å reisesenga. Men for å utnytte plasen best mulig må jeg komme på noen smarte ideer om hva som er bra med oppevaringsplass ol. Ikke akkuart så stor plass på dette rommer.

 

Så reiv jeg ut ett skap og la gulv på dette rommet også. Dette skal bli soverommet vårt. Er så å si bare plass til senga vår. Men det skal malest, skifte gradiner og pyntes. Noen som vil komme med innspill på hvordan det hadde blitt hyttekoselig på disse to romma samtidig som de skal utnyttes maksimalt

 

 

Har selvfølgelig ikke etterbilde av dette rommet :( Men det er bare helt tomt uten det innbygde skapet.

 

Videre ryddet jeg ett annet soverom som skal bli kjøkkene vårt. Så håper på at kjøkkenet er ferdig til juli!!


Som alle andre synes jeg det er kjempegøy å innrede å gleder meg masse til dette. Er litt langt frem til det at jeg kan sette meg ned å nyte en kopp rykende varm sjokkolade sammen med barna på verandaen.

 

Nå har jeg som mål å male sengen vår å reise opp dit en dag å sette den opp. Å på den turen ta med en del som skal opp av interiørting. Så Ikea må besøkes denne uken!!!!!!

 

Klem

 
2 kommentarer Blogg 28.03.2011 13:00 Til toppen

Vi har kjøpt oss hytte :)

Da har faktisk en drøm gått i oppfyllelse for vår del!!!! Vi har altid ønsket oss en hytte. Men ettersom vi kjøpte oss hus for 4 år siden. Der det har vært en del ting som vi har måtte holdt ved like, slik det er ved eldre hus. Men nå fikk vi ett tilbud vi ikke kunne si Nei til. Så nå er vi altså hytteeiere :)

 

Det er ikke en av de nymotens hyttene vi har kjøpt oss, men en rikteg så "gammeldags" hytte. Innlagt strøm er der. Vann må vi hente fra tilbygget, da det ikke er tillatt å ha innlagt vann inn i hytta (den tåpligste regelen jeg vet om tror jeg. Man kan ha innlagt vann i ett tilbygg, men ikke inn i hytta!) Å så er det den berømte doen. Ikka vannklosset, men snirredo som man kaller det. Men jeg lover dere det lukter ikke noe vondt der inne!!!!

 

For oss med små barn ligger den perfekt til. Kun  1 1/2time kjøring, det er vann der man kan bade.(strand er laget) Vi har en liten mototbåt så fisking er også en aktivitet vi får gjort. Ski rett utenfor om vinteren. Å ikke minst det viktigste for Erik at det er jaktmuligheter der. Det er kansje ikke for deg, men for oss er dette ett paradis :)

 

Ettersom vi forsatt har noen prosjekter hjemme skal vi ikke gjøre så mye med hytta. Det trengs litt vedlikhold og så skal vi lage kjøkken der. Hundegår blir også prioritert ettersom vi har 2 jakthunder. Så nå skal jeg om ikke alt for lenge begynne å planlegge kjøkken. Gleder meg veldig til det!! Å selvfølgelig skal jeg jo skrive her inne om hva som skjer.

  

Fredag :)

Da er det helg igjen!!!! Jeg er ikke som andre for tiden, jeg gleder meg ikke så mye til helgen. Men det er KUN fordi nå vet jeg at permisjonen min snart er ferdig. Å da er det tilbake i full jobb igjen. Har desverre blitt alt for glad i å være hjemmemamma.

 

Nå har jeg lagt tilbake litt over en time på treningsstudie. I dag var det heldigvis en lett afere. (slet noe sykt sist fredag.) Med oppvarming i 20min på tredemølla og 45 min med aparater føler jeg meg klar for litt utskeielser i helgen ;) Selv om man er på slanken må man unne seg litt i helgene. Ellers er det fare for sprekk i ukedagene.

 

Jeg prøver å få litt orden på siden min om dagen. Men må nok ty til min lillesøsters hjelp;) Har fått tilbakemeldinger om at skriften er litt smått, og at katogoriene øverst ikke fungerer. Dette skal vi gjøre noe med:)

 

I går bruket jeg flere timer på jakt etter så simpelt som gummistøvel til hun elste.Har vært innom 2 kjøpesenter, men ingen fangst! Det vitner om at det er flere som har oppdaget at snøen smelter fort og at det er flere barn som leker seg i vannet. Selv ønsker jeg meg veldig Hunete sine støvler. Får skrive dem opp på den lange øsnskelisten.

 

Ønsker dere alle en god helg. Her har vi mye på tapeten. Å masse å skrive om til uka!!!!!!!

PS det er fri frakt på www. nelly.cmm denne uken. Kansje du kan sitte i solveggen istedenfor å bruke tiden på kjøpesenter i helgen ;)

 

Klemklem

 

 

Trinesmatblogg.no

Dette er min favoritt matblogg www.trinesmatblogg.no.

Hvorfor hun er det er enketl å svare på.  Hun tar vakre bilder som man får vann av i munnen. Det er sunne mattips på hennes side som er lette å lage. Noe gir siden enda ett pluss. Jeg har prøvd mange av henne oppskrifter og blandt mine favoritter er

 

Foccasia i liten panne

 

Plan pizze med ost, paprika og skinke
Oreo Cupcakes

 

Mandagsoverraskelse med sie, spinat, gulrot,paprika og løk

 

sei i pakke

 

Inspirasjon til matpakker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I tillegg til de fristende matrettene hun lager. Har hun forslag til ukemenyer. Supert å kan lene seg til når man vet at det er sunn mat fra bunn av. Å hun har husket alt i ukemenyen. Til å med vintips og søndagsdeserrten (eller lørdag) Som vi alle skulle vært mye flinkere å innføre igjen. Min samboer synes det er på høy tid at vi begynner med det så her prøver jeg å innføre søndagsdeserrten igjen;)

Siden er absolutt vert ett besøk!

 

Ha en fin dag alle sammen. I dag er det tid for trening igjen :)

 

Klem Yvonne

Mine favorittblogger

Jeg har som alle andre bloggere mine favoritter som jeg må se innom. Disse vil jeg gjærne reklamere for her inne. De er jo de bloggene jeg selv henter inspirasjonen min fra. Kansje dere som er innom kan legge igjen en liten hilsen til meg så kansje akkurat DIN blogg blir blandt mine favoritter som jeg bare må lese innimellom :)

 

I dag er en veldig gladdag for oss!! skal skrive mer om det senere. Så her skal det feirest med ostesmørbrød til kvelds.

 

Håper dere også får en finfin kveld:) 

Kvikklunsj

Det er vel fåtallet av oss som ikke liker denne sjokkoladen. Eller forbinder denne med påske ;)

 

UFARLIG? Informasjonssjefen i Kraft Foods Norge reagerer på oppslaget i gårsdagens Dagens Deringsliv der blant annet Kvikk Lunsj blir omtalt som sterkt helsefarlig.

Hviste du at: Kvikklunsj er en av Norges mest solgte sjokolade, og hver nordmann spiser igjenomsnitt 9 kvikklunsj i året. De fleste av disse er rundt påsketider. Kvikklunsj ble først laget med mørk sjokkolade. Men i 1938 ble den som vi kjenner den i dag. Dens form har den fått pga det var i skisporet hele startet. Da grunneieren av Freia fabrikken gikk seg vill på skitur sammen med en kamerat. Å ble påmindt at det var dumt å ikke ha med sjokkolade i sekken :)

 

Så til dere som skal gå lange skiturer i påsken eller for oss som skal sitte i solveggen. Husk KVIKKLUNSJEN

 

Yvonne

Påskens krimanbefaling

I butikkene har allerede påskepynt og påskegodt kommet frem i hyllene.  Å sola glimter med sitt påskevær. Så det er ikke rart om folk begynner å glede seg til noen fridager.

 

Krim hører altid påsken til å da vil jeg anbefale å lese Jo Nesbø sine bøker. Det er en serie, men med avsluttet tema for hver bok. I serien følger vi politimannenHarry Hole på sine oppdreg på godt og vondt! Har fått masse bra kritikk i media å jeg henger meg på all den rosen det har blitt skrevet om bøkene.

Jeg anbefaler å lese bok nr 1 først (men ikke ett møst). Den heter Flaggermusmannen. Kjøp den i poket (kr 99) eller lån den på bibloteket så trenger det ikke koste en formue å kose seg med en god bok ;)

 

Selv har jeg kommet meg til boken Frelseren som jeg skal kose meg ute i solen med dammen med en kvikklunsj :)

Kampen mot kg

God morgen :)

 Da er det igjen mandag og som mange andre her i verden er jo det den dagen man snur om fra usunn helg til en spuersunn mandag. Med fisk på menyen og en hard treningsøkt! Ingen untak for meg heller.

Ett mål å jobbe seg mot er ett møst når man skal gå ned i vekt. For min del fungerer det å ha ett hovudmål og så x antall delmål avhengi av hvor mye jeg skal gå ned. Nå er målet 10kg til jul. Høres veldig enkelt ut. Men for ei som har vært overvektig lenge er dette mye. Mine delmål er derfor først allerde på 4kg og så sist på 8kg. Altså 3 mål totalt. Setter du deg delmål du skal greie?

Som motivasjon synes jeg det er viktig å belønne seg selv! Men da ikke med usunn mat!!!!! For min del er en belønning alt fra en dyr genser jeg har lyst på eller rett å slett en behandling hos hudpleieren nede i gata :) Mitt første mål jakter jeg  på. Å det som står på belønningslista da er ny genser. (Men dette kommer jeg helt sikkert å ombestemme meg på)

Hvordan jeg skal gå ned de første 4kg. Komme meg opp fra sofaen og resten er med ren slit og svette. Jeg skal trene 3ganger i uka (mandag, onsdag og fredag) Treningen inneholder mye løping på tredemølle og styrke.

Men det er ikke bare treningen som bli bedre. Også kostholde må jeg jobbe med. Ingen usunne ting i ukedagene som kaker, godteri, brus og lignende. Med dette synes jeg det er lettes å sette opp ukemeny på hva vi skal ha til middag. Å innkjøp på mat skal skje 1 gang i uka. (bare frukt og melk er lov å handle utenom). Ja da har dere hva jeg kjempefor frem over

En annen ting som er like motiverene er å måle seg å se hvor mange cm man går ned. Så finn frem målerbåndet jenter. Følger du bare vekta kan du i perioder oppleve at vekten ikke viker ett gram. Enda du trener like mye som før. Dette er jo fordi fett omdannes til muskler. Og muskler er tyngere enn fett. Så derfor fløg med på cm også. For man stopper ikke å stramme opp ;)

Ha en super mandagFør og etter

Når jeg førate gang i mitt liv skulle på markede for å handle møbler var det så å si kun lakket furu som var å oppdrive. Så da kjøpte jo jeg også det som alle andre hadde og var på den tiden inn! Det er faktisk x antall år siden nå. Men forsatt har jeg dette møble i hus!!! Ja, det er nesten flaut å si det. Men det er sant. Men nå har jeg begynt å gjort noe med det. Jeg har begynt på det største prosjekte som var denne sjenken.

 Det var MYE mer jobb med denne en det jeg hadde forestilt meg! Først må man pusse hele sjenken. Neste for tur er grunning, før man avslutter med 2 lag oljemaling. Anbefaler at man ikke bruker vannmaling på møbler. Dette er på grunn at  vannmaling tåler ikke like hard medfart som oljemaling.

Dette ble resultatet etter mange timer jobbing :)

I utgangspunkte hadde jeg tenkt å ha "diamantknotter", men ettersom de aldri kom ble det faktisk noe helt annet. Det ble i steden noen fra Ikea og har en gammeldags preg over seg.

Jeg prøver å bruke mya av det jeg har i førsteomgang når det gjelder pynting. Så alt dette hadde jeg liggenes. En god blanding med skoletema i ene hjørnet og litt røffere stil i det andre.

 

Yvonne

5 kommentarer Blogg 20.03.2011 20:12 Til toppen

Vår :)

Denne helgen har det blitt vår i hjemmet :) Vinduene på stua er vasket. Gardinene har fått ny farge fra brunt til hvit. Kjøkkenbordet har fått nytt vårtilbehør

Snøe og s er tatt boert fra verandaen sånn at det første glass vinet ble tatt i solveggen i går. Barna har fått tatt ut en del sommerting til å ha på verandaen. Kurvstolene er tatt frem til å pyntes med saueskin å skal by til noen flere timer i solveggen til uka. Veien bort til lekehuset er laget. Å i dag begynte Erik med vedhogsten!! Og ikke minst ett annet tegn på vår er at skicupene avsluttes samtidig som fotballsesongen står for tur!!!

JA DET ER VÅR I LUFTEN!!!!!!

Vårhilsen fra Yvonne

Teningsutstyr!

I går var jeg ute på en liten shoppingtur. På  handlelista stod det treningsklær.Ettersom det er en del år siden nå jeg trente mye, var ikke utvalget i en dårlig garderobe noe å rope hurra for! Som dere ser var ikke klærne mine veldig oppdatert! Med en sliten joggebukse og faktisk har jeg hull på singleten (flaut) tok jeg meg sammen å reist på XXL.

Der har vårens nyheter i joggeklær ol kommet til syne og vinterens klær er på utmarsj. Så i posen kom jeg hjem med litt mer oppdaterte klær! Så nå er det bare å glede seg til å prøve de på mandag.
Buksa er det jeg kaller  "kondomdress" en Nike joggetights(er på tilbud nå til 345kr), Så en rosa Nike skjorte kr289) og de to siste singletene er kjøpt på HM (kr 69 per styk.) de skal jeg ha en hvit singlet under.

Nå sitter jeg å koser meg i sofaen med ett glass vin og 70% sjokkolade;)

Ha en fin lørdagskveld folkens

Klem Yvonne

2 kommentarer Blogg 19.03.2011 19:49 Til toppen

Home & Cottage

Dette er en av mine favorittbutikker. Det er så mye fint der! Stilen dem kjører nå er noe som passer oss veldig. Det er den søte/røffe blandet med naturmatrialer. Å som samboer av en veldig interisert jaktmann, har jeg utfordringer når han sier så stolt.  "kjære! Se hva jeg har med meg fra skogen". Å der kommer han inn med ett Elgehorn eller noe i den duren. For noen år siden må jeg ERLIG innrømme at jeg svarte "DET der kommer ikke inn på min sute!!" Men i dag er det jeg som går ned i kjelleren å plukker dem med meg for å pynte litt over alt. Å her i sommer var det jeg som maste om vi snart kunne orden dyreskinna sånn at jeg også skulle få sånne fine skinn liggenes rundt i huset. Er mannfolk forut av sin tid innimellom Eller er det bare tilfeldig?

 

Her er forresten vårens katalog Kose deg

http://viewer.webproof.com/pageflip/324/52191/index.html

 

Ha en fin fredagskveld

Yvonne

Lyskronen min

Jeg synes at ei (eller flere) lyskroner i huset er ett møst! Å jeg har selvflgelig ett par av dem her hjemme. Den jeg får mest skryt av er denne som jeg kjøpte for 3år siden på salg. Falt pladask for den :)  Så da var det ike vanskelig å dar kortet ;) Plassen er ved sofaen vår i stua. Den synes fra veien så de som går forbi får noe å se på der den lyser så fint

 Yvonne

Trening

I dag er alle 3barna syke, Så i dag blir nok tolmodighten min satt på prøve!!!!Så jeg tenger nok treningen i kveld som en avkobling.

Jeg har ikke vært så flink de siste årene å satt av tid til meg selv å holdt kroppen ved like. 3barn på under 3 år har satt sine merker på kroppen med en del kg ekstra. Men nå er det nok. I begynnelsen av denne måneden ble motivasjonen større, trangen for å gjøre noen med kroppen min kom snikene! Kansje den kom med vårtegnene??!!Men jeg tok skippertak å meldte meg inn på treningstudie Ixat. Er kjempefornøyd med treningssenteret. Dette er ett billig treningssenter. Det er bare ansatte der noen timer i døgnet. Å det er ikke gruppetrening. Dette hae passer meg utrolig godt. For jeg misliker sterkt gruppetrening. Aldri vil ben og armer jobbe sammen. I tillegg synes jeg jogging og vekter er den beste måten for meg å trene. Målet er å få til 3treninger i uka. Enda ett pluss hos Ixat er at man kan melde seg ut når man vil. Så er man nybegynner å finner ut at dette ikke er en treningsform for meg er du ikke tvunget til å betale ett helt ås som du er på de store treningssenteren som Sats og Elexia.

 

Er det noen andre som liker å trene eller prøver å gå ned noen kg?

 

Klem Yvonne

Paradise hotel

Det virker som man må se dette søpleprogremet for å ha samtaler med alle i Norge for tiden! Tenk at så mange nordmen kan bli så hekta på halvnakne mennesker,dumme mennesker, fyll og sex! Jeg er jo som folk flest å føller med jeg også. Ikke hver dag, men ja ser på det når jeg har tid og ork. Ser du Paradise hotel?
 

Ukens anbefaling

Til eldre man blir, til mer fuktighet og pleie trenger huden. I ungdomstiden min skal jeg erlig innrømme at jeg aldri var så veldig opptatt med å rense og smøre huden.Ja, jeg hadde en dyr hudkrem som ei dame på et parfymeri anbefalte meg. Å den holdt jeg meg til i mange år. Ja, jeg hadde en rens som var alt i ett.  Men nå når jeg nærmer meg tredve åra (off, det var tøft å skrive!)Har jeg blitt mer fokusert på huden min. Alle kvinner vil vel utsette rynkene så lenge som mulig!! Så derfor brettet jeg opp armene for en måned tids siden. Jeg leste meg til ting og spurte venner om hva de synes om sitt merke. Husk venner er de som sier sanheten. Så etter å hørt på dem. Lest meg til. samenlignet priser. Kom jeg frem til denne kremen som nattkrem. Den anbefalte ei venninne. Prisen varierer veldig!!! Det dyreste jeg fanr var på hele 650kr. Mens man får kjøpt den på nettbutikken blivakker.no til bare 449kr. Er veldig fornøyd. Å man kan aldre begynne for tidlig med å ta vare på huden

YvonneClarins Multi-Active Night Cream-Skincare-beauty advice-anti-ageing-woman and home

Leve uten?

Her formidag må jeg har min kjære cappuccino til lunsjen. Jeg har nesten blitt avhengi av den.

Så høyt på ønskelisten min for tiden står denne kaffemaskinen

 

Nespresso Citiz & Milk D120

Hva er du avhengi av?

Tar opp bloggingen min!!!

Etter en stopp i boggingen der jeg egentlit gikk en runde med meg selv for å tenke om jeg ville blogge eller ikke. Har jeg bestemt meg for at det skal jeg prøve pån igjen. Jeg synes jo det er så koselig å se andres blogger så kansje noen synes det er gøy å lese det jeg gjør. Målet er ikke å blogge hver dag, men noen ganger i uka i først omgang. Det er en liten vri på bloggen. Det skal ikke bare handle om interiør. Men også hverdagsting på alle måter.Det som jeg brenner for, trening, kosthold, selvfølgelig interiør. Jeg er jo ei mamma til 3 små så noen barnetsnakk kan det bli. Men jeg kommer ikke til å skrive mye eller legge ut bilder i fleng av barna mine

 

 Men med dette vil jeg erklære den nye bloggen min (igjen)

 

ÅPNET!!!!

 

1. september er offisielle bloggdagen

Ja, da er bloggverden herved åpnet for høsten. I dag er det som sagt 1. september å det betyr høst. Nydelig farger som vi henter i fra naturen. Så hvorfor ikke ta seg en tur ut i dag å plukk vakre ting i nydlige farger å pynt opp stuen!!!det er midt mål for dagen å ta med ungen ut å gjøre det.Her hjemme har jeg tatt fatt i malerkosten. Å skal male noen lister som har stått umalt i 3år, ja det er utolig flaut!!!!
Men malerkosten har også "feid" over noe annet i stuen. Men det blir ikke vist før til neste uke :)

Ha en fin dag

Yvonne

Ble en liten pause her

Da skal jeg være tilbake :)

Ble en liten pause, dagene har bare flydd og vi har hatt nok å sette fingrene i. Men til uka skal ting forhåpentligvis roe seg en del. Forje søndag hadde vi dåp for vår lill Patrik. Det ble en kjempekoselig dag. Varmt ble det også enda det var meldt regn og kaldt. De værmeldingene har ikke vært til å stole helt på i sommer, Hihi. Så hele forje uke styra vi med å få alt i boks. Vi gjorde alt selv, fra pynting til matlaging. Jeg hadde nok ikke greid det hadde det ikke vært for våre snille foreldre som hjalp til masse med mat. Hadde pyntet lokalet i maritimt stil. I litt skarp blåfarge og hvitt. Dessverre har jeg ikke bilder på denne PC men skal legge ut så fort jeg får tak i bildene.

Denne uka har vi planlagt 30-årslag for min kjære. Å i skrivende stund pøser det ned!! Å vi har planlagt uteiursdag med ikke mindre enn 35 gjester. Så krysser fingren på at yr spår rett vær for en gang skyld!!!! for da skal det bli fint:)
Men ble bare ett lit innlegg i dag pga skal bake kake. Å da vil jeg komme med ukens tips som er sjokkoladekake! kjempegod å får altid skryt av den når den kommer på bordet. Kansje noe å servere i helgen. Lett å lage og undene synes det er gøy å smake.Sjokoladekake

 4 ½ dl mel
4 dl farin
1 ts natron
1 ts salt
½ ts bakepulver
1 ½ dl vann
2 dl sur kultur
175 gr. Smeltet kaldt smør
2 egg
2 ts vaniljesukker
1 ½ dl kakao 
Alt blandes sammen,helles i en liten langpanne og stekes ved 180oC i ca. 25 min.   
Glasur
75gr. Margarin
Litt kakao
5-6 dl melis
2ts vaniljesukker
1 egg
Litt sterk kaffe  (Kan også pyntes med vanlig smørkrem, enten lys eller blandet med kakao).

håper den smaker:)

Det er sommer det er sol å det er søndag

Overskriften taler vel for seg selv:)

Det er rart med det. Hver tidlig høst må vi rydde garasjen. For hvert år skjer det samme. Garasjen blir full og skrot sånn at vi ikke får plass til bilene. Å i år var det ingen unntak. Hvordan greier vi det sier vi hvert år!!! Så i dag fant vi frem henger søplesekker og feiekost å begynte. Vi får enda ikke satt inn bilene. Men denne gange er det faktisk gjort med vilje. Jeg skulle male noen møbler, og det som skal på gjenvinning står klart til å bli hentet av min snille stefar iløpet av uka.

Så har jo det selvfølgelig blitt mer malejobb på meg iløpet av dagen. Rart hvor ting bakker på seg. Vi skiftet inngangsdør for ikke lenge siden å har ikke malt borda rundt døra. Så det skal gjøre nå også. Å selvfølgelig fikk jeh høre den, ja men kjære da tar jo du de to kortveggene der også da vel sånn at det blir en helhet. Helhet meg her!!! SÅ da ble det end mer maling på meg.

2 ting som er ett sikkert sommertegn på at høsten ikke har tatt overhånd enda


Ha en fin kveld

Kose lørdag

Da har jeg endelig fått tatt bilder fra hvordan huset har blitt etter at vi ordnet og malte muren:)
FørEtterDette er inngangen til leierboerene våre. ble stor forskjell. gleder meg allerede til neste sommer da vi skal male huset. og karmene skal bli hvite og sprosser skal huset få.

I dag tok vi med oss alle småtrolla å gikk i skogen. vi er så priviligert at den er rett utenfor husveggen. Det ble masse bringebær i munnen, sopp i posen og blåe hender:)

ett prosjekt begynner å ta form i kveld. Så her må jeg bare brette opp armene å prøve meg på nnoe jeg ikke har gjort før.

Ha en fin kveld ale sammen

En deilig fredagskveld

Hva er bedre enn ferdigvasket hus, ungene  sover søtt, mann ute på jakt og lukten av ny poppet popcorn med ett iskaldt glass brus står på bordet. PC på fanget å ser på mange fantaskiske blogger å lese :)

Vi er endelig ferdig med å male veggen ute til inngangen til leieboerene. Men med det dårlige været er her så har det ikke blitt noen bilder. Håper å få litt sol i morgen sånn at jeg får tatt noen å vist frem.

Nå mangler det bare 2 ting, male huset og få sprosser. Dette skal vi anskaffe oss neste år, jippi!!!!! men letingen på srosser har jeg allerede begynt med. Er jo viktig med planlegging og være tidlig ute *fnis*
Det gjenstår å bli enig med seg selv å de det står mellom i dag er med de som er formet som ett kors eller kors med inndelt i mindre ruter oppe, hmmm. Jeg får få tak i en mann som kan sette det på huset sånn at jeg får sett det i virkeligheten.
I dag er det på tide med ett nett tips til uken tips. Å i dag vil jeg anbefale, ettersom jeg begynte på kroppen forsetter jeg der, clarins ansiksvann. Superenkel å bruke. ha den i dusjen, å mens du venter på at balsamen setter seg litt tar du en liten dert i hånden å skrubber ansiktet. skyller det av med bare venn. Ingen hokus pokus:)

 
CLARINS LOTION DOUCE TONIFIANTE - Extra Comfort Toning Lotion 200ml

Clarins Extra-Comfort Toning Lotion er et ultra-lett ansiktsvann med gelkonsistens. Ansiktsvannet løsner forsiktig spor av rengjøringskrem samt gir en fresch og klar hd. Extra-Comfort Toning Lotion gjør huden en myk, smidig og gir en behagelig følelse.

Ha en forsatt fin fredagskveld

KlemTorsdag

Da er det atter en dag med regn her nede på østlandet. Selvfølgelig skulle jeg ønske at det var pent vær ute nå i disse ferietider. Men i dag var det helt greit med regn. Jeg har fått gjort mange praktiske oppgaver som å shoppe:) Ikke sånn "kose" shopp, men innhandling til høstens barnehageklær. Nå er heldigvis nestnen alt i boks bare litt bestiling på nette nå så er alt i boks:) var en tur på ikea i dag også for å handle inn en del til mellommanns rom. Så i morgen blir det litt pynting på rommet hans. Blant annet ble det
GODMORGON Speil
Bredde: 40 cm Høyde: 96 cm
BYHOLMA Kiste grå Bredde: 72 cm Dybde: 50 cm Høyde: 50 cm
ble ikke helt fornøyd med denne når jeg fikk sett hvor stor den var. Så får se om vi bytter deb inn igjen eller at den komme rpå stua som lekekasse


FUGA Takspotlight
Lengde: 35 cm Bredde: 35 cm Høyde: 18 cm
Synes det er vanskelig å finne fine guttelamper uten at det skal være for spraglete. Hadde egentlig fly me too the mon som favoritt, men etter jeg aldri fant den i en butikk (nette er utsolgt) ble det denne. Iallefall så lenge

Ettersom høsten viser seg enkelte dager her nede tenkte jeg at nå var det på tide å kjøpe en panelovn. Men det var ikke kommet i butikkene enda!!!! Så her må det forsatt være litt kaldt på gangen noen uker til.

Kvelden her hjemme ble avsluttet med de små med varmt ostesmørbrød og kakao. Ungene storkoste seg

I kveld skal det tordne masse så frem med kamera å se om du får noen vakre bilder som dette her


For en dag!!

Da er penselen fått fart på seg. Å nesten hele grunnmuren har fått sitt første strøk. Det er vel det vi har fått gjort i dag. Tiden flyr fort når man skal male mest mulig på kortest mulig tid, innimellom mating av minstemann. Bilder kommer senere når resultatet er ferdig :)

Ettersom minstemann er bare en måned er jo det en selvfølge at man må regne med noen våkennetter. Det er skummelt har min kjære funnet ut nå. For dagen etter er jeg full av ideer som jeg synes han skulle gjort med en gang. Det beste er om han hadde spretti opp fra sengen hver gang jeg synes jeg har fått en glimrende ide. *drømme* men sånn er det ikke her i huset, desverre! Men noe skal jeg nok få igjennom en eller annen gang.

Håper alle har hatt en fin dag i solen. Og nyt kvelden. Jeg skal ta meg en rask dusj før jeg skal sette meg ute på verandaen å nyte litt av kveldsolen som er igjen

2 kommentarer Blogg 24.07.2010 20:53 Til toppen

Fredag

Mens jeg har vært en tur hos mamma har min kjære og min snille bestefar fikset på grunnmuren i hele dag. Det kommer til å bli så mye finere hele huset. Og ett skritt nærmere for å bli fornøyd rundt her :) Så i morgen er det min tur til å ta del i arbeide. De to elste skal tante dems passe, og så er det bare for meg å begynne å male all mur som er ferdigbehandlet. Gleder meg til å ta fatt i malerkosten!!Å se litt resultat.

Tenkte jeg skulle begynne med ukens tips eller anbealing. Å denne uken er det tid for å huske å ta vare på sommerhuden så den holder seg gylden lenger. Vil absolutt anbefale Biotherms hudkrem med duft av sitron!
 
BIOTHERM LAIT CORPOREL - Anti Drying Body Milk Citrus Extract 400ml
Deilig og kjølende lettflytende bodylotion til kroppen som passer til alle hudtyper.

Et komplett pleieprodukt til trøtt og tørr hud, som øyeblikkelig trekker inn i huden og etterlater den fløyelsmyk. Har tredobbel virkning:
1.Sikrer huden mot uttørking i 24 timer
2.Forsterker hudens naturlige beskyttende film.
3. Gjenvinner elastisiteten.

Duften av frisk sitrus gjør Lait Corporel Anti-Drying til et velduftende, velgjørende og behagelig møte.

Aktive ingredienser:
- Fuktaktive pleieelementer
- Nærende pleieelementer
- E-vitamin
- Ekstrakter av sitrusfrukter
- Vegetabilske oljer
- Rent ekstrakt av Thermal Plankton?

Så neste gang du skal invistere i en hudkrem prøv biotherm. Den kan absolutt anbefales

Hjemme etter en tur på hytta

Da er vi hjemme igjen etter noen dager på hytta. Planene var å være der ett par dager ekstra. Men når dagen begynte for 2. dag på rad med ett surt barn på morgen og regn bestemte vi oss at det var mye bedre for alle at vi reiste hjem en tur så kan vi heller se om vi får reist en tur dit senere i sommer.
Vi har bestemt oss for i år blir det ikke noe all verden med ferie. Det begrenser seg selv når man har en på 1 måned også som skal være med. Men noe må vi jo gjøre så vi reiste en tur til bjørneparken i Flå! Må bare skryte av den. Det var så koselig der. Passer perfekt for familier som har barn fra 2 år og oppover.  Vi brukte 4 timer på en rundtur der. Å det holdt for våre barn. De sovnet på ett blunk i bilen. Å veien tilbake til hytta ble stille og rolig:)
Uten om det så har barne og vi kost oss med å være sammen med tante og onkel som har vært disse dager sammen med oss.

Noen bilder fra BjørneparkenShopping

Dagen i dag har jeg brukt formidagen til shopping:) Etter å fått min kjære mor til å passe de to elste barna. Tok jeg med meg minsten og søstra mi på shopping. Første butikk på lista var Dorothea. En butikk jeg anbefaler. Se hennes nettsid på www.Dorotheas-eventyr.bloggpos.com . Dagens fangst der i fra ble 2 av disse herlige koppene. Ser for meg kakao i disse meg ett interiørblad i håndenKrok som jeg skal ha på soverommet til å henge opp min kjære morgenkåpeSiste palassen jeg måtte stoppe var på linnea´s hage. Der ble det denne esken som mine blader skal stå i:)
Ønsker alle en forsatt fin fredagskveld

Én kommentar Blogg 16.07.2010 21:29 Til toppen

De 4årstidene

I dag har det vært sol og masse regn. Det minte meg på at det allerede bikker snart mot høst på kalenderen, selv om ikke alle har begynt på ferien sin enda en gang! Men fakta er der. Vi bor i Norge å har med andre ord 4 årstider. Der kansje sommeren virker kortest av dem alle. Selv om jeg synes sommer er den beste tiden, er jeg veldig glad for at vi har forskjellige årstider. Alle har sin sjarm. Høsten med regnfulle dager der man kan sitte inne med en god bok og kakao eller scrappe med gode venner mens mørket kommer å regnet trommer på taket. Vinteren meg julen der forberedelser til selveste julaften. Våren der man gledert seg til sommeren og vår sommer der man har planer og nyter langa dager ute i det fri.
Apropo høst tenkte jeg i dag at ja, Yvonne til høsten skal du bli flinkere til å trene, spise sunnt og være flinkere til å gjøre husarbeid. Men førat skal sommeren bli ferdig. Det er jo dumt å begynne å trene å så er det ferie!! og sånn forsetter unnskyldningrn. Men til høsten blir det andeledes ikke sandt folkens......

tips

kommer

familie

kommer

interiør

kommer

scrapping

kommer

Om meg

Jeg heter Yvonne

Kastet meg på bølgen jeg også:)

Da har jeg vært så heldig at min lille søster har hjulpet meg med å lage en blogg til meg. Den er forsatt under " behandling" men tror den kommer til å bli fin når vi har fått gjort den ferdig.

Litt mer om meg vil dere vel høre. Vi kjøpte barndomshjemme til min kjære for 3 år siden. Siden det har det skjedd en del forandringer her. Å flere skal det bli som jeg håper dere vil følge med på. Jeg liker som sagt interiør. Min stil er litt blandet. Jeg liker shabby stilen, fransk landstil, og det enkle. Ettersom vi har hatt litt å henget fingerene i de siste årene med små unger håper jeg nå at vi kan prioritere litt oppussing igjen.  Vi har allerede begynt med masse utendørs nå i sommer.

Mine andre intresser er scrapping. Det gjør jeg mest på høsten og vinteren. Jeg har scrappefri some om våren og sommeren. For da må man jo prøve å nyte de fine dagene ute. Med scrapping følger det en del bildetaking. Så det er vel en av mine intresser.

Elles synes jeg det kan være gøy å lage mat, trene, være sammen med familie ol.

Håper dere finner denne siden interressang å vil følge litt med på hva mine prøsjekter går ut på.
hits