Er dere som meg, blir nesten litt sånn irritret over folk som på død og liv skal få frem at mandag er jo så bra dag!! Det er den beste dagen i hele uka!!! Altså nei, mandag er ikke altid den beste dagen i uka! iallefall ikke hver uke. Barna blir vekket om morgen, sure for at de må stå tidli  ( å det sa dem ikke når de sto opp kl 0600 i helgen da var det jo fridag) Vil ikke kle på seg for de har friskt i minne at det er godt å daffe litt på morran å få en rolig start på dagen, man løper frem og tilbake for å lete etter alt man skulle egentlig vært flink å pakket i barenhagesekken på søndag. Men akkurat da fristet sofen mer og man tenker det tar man i morgen tidlig.

 

Endelig er ungene i bilen man kjører til barnehagen. Å man må kansje stå i kø.... vel i barnehagen har man glemt bleier som hadde gått tom, eller fruktdagen(står selvfølgelig i gangen pent og pyntlig ved døra) man prøver desperat å snike seg ut uten at de manglene blir oppdaget, er jo bedre at de oppdager de etter at du har gått da får du liksom ikke gjort noe med det like vel!

 

På jobb er det titals lapper og mailer som har kommet iløpet av helgen. Å kaffen prøver man å få i seg mellom slagene! Lunsjen svelger man nesten hel for an vil jo ikke begynne uka med overtid og stresser seg ut døra for å hente ungene. Presser seg inn i kølen for å komme seg fortest ut på veien. Med livet som innsats noen ganger. Å i barnehagen blir man minnet på at man hadde glemt bleiene så småen har "lånt" bleier.

 

Hjemme og middagstider : JA mandag da skal man spise fist, man skal jo vøre SÅ sunn det er jo tross alt på tide at man skal ta seg inn etter helgas utskjeinger! Så da blir det brent fisk i kantene og overkokte grønnsaker, for man har jo løpt frem og tilbake mellom unger som krangler og er slitene etter en dag i barnehagen. Og mens du løper og setter på en oppvaskmaskin med klær for du skal iallefall ikke være lat, det er jo mandag!!!

 

Leggetid er ikke mindre en utfordringen selv! MEd overtrøtte unger som ikke vil legge seg aå tidlig, ja men i helgen fikk vi være oppe til 8 hvorfor får jeg ikke det i dag? fordi det er mandag å da må vi legge oss tidlig! Det er uretferdig, hvor mange dager er det til helgen?? 5 dagerheleh 5dager!!!!!!

 

Ungene i seng og drømmer søte drømmer. Man kan jo ikke sette seg ned for det er jo mandag! Da skal man jo liksom bli så mye flinkere til alt. Å da må man jo få en god start på uka så man må jo trene. På med treningstøyet, hører sofaen ignirerer det med ett tungt hjerte! Etter trening og dusjen er tatt er det en time i sofaen hvis amn er heldig før høde treffer puta og man går inn i drømmeland..

 

Jeg skjønner jo godt hva de mere med at mandag er en så fin dag :) Men det er ikke altid man opplever den så bra. Er vel kansje den vi flest opplever som stressens dag. For min del har jeg hatt en finfin mandag. Å han har heldigvis vært bedre enn det den står skrevet over her. MEN jeg har hatt sånne dager som det også. Å da er det overhode ikke noe som er mer irriterende enn å lese om de som synes mandag er den beste dagen i uka!

 

Men dere ha en fin mandag og senk skuldrene ;)

 


  1 kommentarer på "Positive mandager!!"

Mette
Hehehe :D
03.09.2012, 21:06 URL: http://viibakken12.blogspot.com


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits