Da er kvelden her! Den siste dagen før det ikke er fri før det braker løs med hverdag igjen!!! Er jeg klar for det? NEI!!! Vet jeg har tånn med arbeid å ta igjen, og har en hektisk høst forran meg. Fylt med kurs, møter og andre koselige ting :) Å ikke noe fri før nærmere vinteren. 

 

Men det skal sies at det er altid godt å komme inn i hverdagen igjen etter ferien. Herre måne, dere vet at det er under 4 måneder til jul nå!!!! Med andre ord nå begynner den beste tiden jeg vet om. Høsten er her, selv om solen glimter til med fint vær innimellom. Høst = fine farger, masse innekos og jakt. Ikke jeg som jakter men gubben å da er det ikke noe annet som står i hode på han helt til mars måned igjen. Det kan være tøft innimellom å være jaktenke, men som regel går det veldig bra. I begynnelsen er jeg veldig iverig på å få han ut av hus ;)

 

Planer for uka er å få ryddet ute. Vi hae en del søppel stående etter oppussing her. I tillegg står rydding av klesskape for tur. Mulig jeg må få inn forsterkninger som søsken på det siste oppdraget ;)

 

Må forresten vise dere den deilige maten vi fikk i konfermasjonen til til Karianne

 

Forrett: tacolefse fylt med laks i den ene og spekeskinke og ost NYDELIG

 

Hovudrett: oksestek med fløtegratinerte poteter og sopp

 

Dessert: Dronningmod desser med mørk sjokkolade og jorbærsausNå er det mamma mia resten av kvelden

 


  0 kommentarer på "Søndagskveld"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits