Hei bloggen!

Nå er sommerferien over for i år (iallefall på mandag) !! Vi har kost oss en uke på Creta nå. Å det var så deilig. Jeg elsker varmen å nyter bare å ligge rett ut på solsenga.  Så en uke med sol var utrolig godt for en norsk kropp. For her har det ikke vært akkurat sydensommeren ;) Men som overskriften sier, borte bra hjemme best er SÅ sandt for mitt vedkommende!!! Elsker å komme hjem igjen til mitt eget. Man setter vel kansje litt mer pris på hjemme sitt når man kommer hjem igjen etter ferie.

 

 

Vi var på ett kjempevennlig sted for barn. Noe som er ett must når man har barn. Er det en ting jeg vil klage litt på er vel at kostholde ikke var så variabelt for de minste. Middagene besto som regel i pomme frites og pasta. Noe jeg ikke synes er mat!! Jeg kunne jo servert "voksenmat", men det ble nedstemt når de kunne gå å ta mat selv fra barnebordet. MEn til voksne var maten veldig bra.

 


 

Uten om bamseklubben (som mine ikke ville i) var det underholdning hver kveld. Å de som hadde show snakket Svensk, Dansk og Norsk så barna forstod alt av hva som ble sagt.

  

Bassenget var utrolig bra for alle aldre. Man kunne la barna sitte i kanten å bestemme selv hvor jupt de ville. Å det var fint å svømme rundt også. Stranda var ikke så bra i mine øyner. Det var alt for mye steiner og store bølger når vi var der. Ungene ville ikke bade der. Så vi lå ved bassenge hele dagen.

 

 

Men stranden var fantastisk på kvelden!!!

  Nå er alt pakket ut og vasken er snart unnagjort! Jeg har allerede tenkt på neste tur jeg vil på!

 

Ha en fin kveld videre:)

 

 


  1 kommentarer på "Borte bra, men hjemme best!!!"

Blomsterpikens Verden
Godt å høre dere har kost dere :)
24.08.2012, 22:22 URL: http://blomsterpikensverden.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits