Heihei

 

Håper alle har hatt en fantastisk Pinse! Jeg vil si vi har hatt en super pinse. Hagen har fått seg nytt tilskudd. (bilde kommer når jeg er helt ferdig ;) ) Å Norge har vist seg fra verdens flotteste siden med masse sol! Er dette en smak på sommeren er jeg overlykkelig.

 

Innimellom har jeg slikket sol mest mulig for jeg oppdaget nemelig at min kjære søster var brunere enn meg!! Det er første gang i historien det har skjedd ;) Å jeg skal gjøre alt for at det skal bli den siste også!

 

Men tilbake til Yvonne VS Erik (å da forventer jeg at alle heier på meg) Endelig har jeg lurt Erik til å dele min intresse for å jogge.  Men hva er mer irriterende enn at han er sprekere enn meg!!!! Jeg ble så sur at jeg måtte ta meg i sammen for å ikke vise det alt for godt. Her har jeg prøvd å holdt meg litt i form hele vinteren. Å jeg var sikker på jeg hadde bedre kondis enn Erik. Ettersom han har ligget på sofaen mens jeg har slitt meg igjennom trening etter trening!  Men nei det har jeg ikke!!!! Nei nå er det å legge seg i hardtrening. For når han nevte hva som var målet innen sommeren holdt jeg på å dette av stolen! For det var en LLLAAANNNGGG runnde. Ble helt svett bare med tanken ;) Så nå kan jo ikke jeg være dårligere så nå er det Yvonne VS Erik hjemme uten at han vet det.  Å jeg skal utnytte det at han er stiv i dag med å ta en runde på 8 km.

 

Hmmm nå fikk jeg sikkelig frem her føler jeg at jeg er ett konkurransemeneske for de som ikke vet det fra før liksom ;)

 

Ha en fin dag! Vi dreiver å lærer Amalie å sykkle uten støttehjul å jeg lurer på om hun har litt Yvonne syndrom i seg......

 

 


  1 kommentarer på "Yvonne VS Erik"

Karin F. Nordli
Da er det bare å stå på videre med både jogging og sykling for Amalie.
02.06.2012, 12:57


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits