Da må jeg bare si at jeg har hatt en fantastisk helg. Jeg og Amaile har vært en tur på Vestnes. En koselig bygd som ligger mellom Molde og Vestnes. Å er hjemkommunen min. Så det er altid like hyggelig å komme opp på hjemtraktene. Å denne gangen benyttet vi det som en jentetur. (bestefar var også med da, men han kunne være ei jente denne turen her mente Amalie på) Vi storkoste oss. Vi fikk besøkt mange venner. Å jeg vare ute på kvelden å møtte venner jeg skjeldent ser. 7 år siden sist hadde det blitt. Var på XL Dinner i Ålesund! Annbefaler den på det sterkeste om du vil smake en fantastisk fiskemiddag. JEg skal tilbake dit en gang!! (Lure med meg Erik)

 

Der fikke jeg se min venninnes utrolig fine hus. Hun har bygd ett helt nytt hus og jeg må erlig innrømme at jeg er litt misunnelig. Bare klødde i fingrene på å få innrede det ;) Så er glad jeg skal dit snart igjen! For vi har samme smak å da er det jo ekstra gøy å snakke bare interiør ;)

 

Her hjemme venter vi fremdeles på vann! Heldigvis ser det ut til at de er ferdige med borringen nå. Å er vi heldige får vi vanne i morgen, krysser fingrene!!!!!

 

Så da håper jeg at det blir litt lettere å trene igjen for det har stått veldig stille på den siden etter vannet blie borte.

 

Er dere klare for 17. Mai? Her er vi så langt i fra klare!!! Ikke en gang blomster har jeg fått satt i blomsterkasser. Men det er kansje ikke så nøye denne gangen. Vi skal ikke være hjemme. Så vi prioriterer litt andeledes denne gangen.

 

 

Håper dere har fått tid til å forberede 17. Mai litt bedre enn oss. Men vi kommer sterkt igjen neste år ;)

 

 


  1 kommentarer på "For en fantastisk helg"


Så flott at dere hadde en fin tur, og jeg håper virkelig at dere får vannet iorden snart. Helt uholdbart uten vann. Det vet jeg alt om. Da ses vi 17. mai.
15.05.2012, 20:22


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits