På fredag trodde jeg hadde nådd bund av en dårlig uke. Men tror du ikke den bare har forsatt i helgen også!!!!!! Kort oppsumert har uka mi vært sånn....

 

Jobbuka har vært ett kapitell for seg selv med bare kluss og tull. Med triste nyheter og andre utfordringer stod i kø denne uka.

 

Bilen bremser funker ikke så dem må på verksted for en fiks.(jepp det var de skoene jeg hadde lyst på  tenkte jeg...)

 

Vannet vårt lever sitt eget liv og vil bare funke når det selv passer det (vi har brønn). Å etter å ha hatt rørlegger å skifta diversel deler trodde vi at ja, nå er det fiksa og krysset fingrene på at det ikke ble noen flere utgifter på den fronten! (kansje skoen kan kjøpes for neste lønna når det gikk så smertefritt var min første tanke) Men der tok vi nok feil. For på lørdag bestemt det seg nemelig for å slutte å funke igjen. (svarte kommer ALDRI få meg de skoa...) Å når det kom tilbake var det helt brunt. Tykk ekkel myrvann. Jeg hadde selvfølgelig klesvasken på. Med hvite gardiner. Å jeg kan si de var IKKE hvite når vaskemaskinen sluttet å virke!!!! Jeg sparket i vaskemaskinen og gikk å surmula resten av dagen. Erik som var flink til å jobbe ute kunne bare stå der alene tenkte jeg for jeg gidder ikke å hjelpe. Vil heller sitte å synes synd på meg selv å spise sjokkolade! Å dreit oppi gardinene mine som lå i maskinen brune og fæle uten å få dem ut.

 

Bad har vi ikke da det er under oppussing. Selvfølgelig er det er bra ting, men akkurat nå gleder jeg meg sykt til det er ferdig!!! (selv om vi akkurat har begynt)

 

Søndag begynte fint da Erik var snill og lagde frokost som besto av nystekte rundstykker og kaffe :) Da var dagen i gang å vi har holdt på helt til nå egentlig. Erik har tømt 4 hengerlass med badeting, kløyvd ved så nå har både vi, mamma og besteforeldra våre ved i 2 år. Jeg har stått med rompa høyt i værs for å lage blomsterbedd, ungen har kranglett i ett. Ja en helt vanlig dag. Å nå etter ungene var dusjet og lagt (ja da ville faktisk vanne funke igjen) i nyskifta senger sovnet de på flekken. Å vi begynte på prosjekt vaskemaskin! Gardinene kom ut ,med da brune. Jeg prøvde meg da selvfølgelig på å sette på en vask igjen... Å du kan jo gjette hvordan det gikk!!! Jo til hel..... så da var vi uten vann igjen!

 

Så i morgen kl 8 skal jeg bruke mye penger ;) Ringe bilmekaniker, rørlegger til å se på vannpumpa og rørlegger nr 2 skal få godkjent til å jobbe med badet. Jaja kan vel bare drømme om sko i flere netter frem over ;)

Så satser jeg på en MYE bedre uke til uka!!!! Kan ikke bli værre enn denne vel??

 

 

 

 

 

 


  0 kommentarer på "En ulykke kommer skjeldent alene"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010


KATEGORIER

· Blogg · familie · hverdag · interiør · mamma · Matoposkrifter · scrapping · Trening

LINKERDESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits